Saturday, October 4, 2008

Νότης Βολανάκης: Άξιος!



Το όνομα με το οποίο κάνει καριέρα; Νότης Βολανάκης (το "καλλιτεχνικό του"). Το ευρύ κοινό, βέβαια, δεν γνωρίζει ότι το πραγματικό του όνομα είναι Χαριτάκης. Τραγουδιστής και επιχειρηματίας. Υπερήφανος ιδιοκτήτης της "Music Πολυεκδοτική" , καθώς και της (cult) διαδικτυακής τηλεοράσεως "MAYA TV". Έγινε γνωστός από τις εμφανίσεις του, ως πανελίστας, στην μεταμεσονύκτια trash εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη "Made in Greece" στο EXTRA3. Έχει δώσει βήμα στο κανάλι του σε εξαιρετικά cult φυσιογνωμίες, όπως τον φιλόλογο Ζώτο, τον Βαγγέλλη Χαβελέ, τον Νότη Κομνηνάκη, την Ιωάννα Δεμέντη και αναρίθμητους άλλους. Έχει δισκογραφήσει, μέσω της εταιρίας του, σπουδαία ταλέντα, όπως τους Γιάννη Κουλάκη ("Κωλοτούμπα"), Σώτη Τσογλάνη, Τζώρτζια, Βαγγέλη Χαβελέ, Ανδρέα Ευαγγελόπουλο κ.α. Είναι μεγάλος (σε αξία και σε φυσικό μέγεθος). Στα τραγούδια του υπάρχει μια αδιόρατη μελαγχολία, ενώ το θέμα τους είναι, κυρίως, η μοναξιά... Τρώει πολύ. Πολύ πλούσιος, όπως λένε οι πληροφορίες, με τεράστια ακίνητη περιουσία στην Κρήτη, αλλά με μεράκι για την καλλιτεχνία. Η τεράστια αυτή, όμως, φυσιογνωμία έγινε γνωστή και για έναν επιπλέον εξτρεμισμό, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα: από τελείως φαλακρός που ήταν, εμφανίστηκε, ένα ωραίο βράδυ, στην εκπομπή του Καμπούρη, με... περούκα!!! Μια κατάμαυρη περούκα, πλούσια και θυσανωτή. Την έκπληξη τηλεθεατών και συνεργατών την αντιμετώπισε με μια apologia: "Το έκανα για χάρη της τέχνης. Διεπίστωσα μια παγωμάρα, ένα βράδυ, στο κοινό που παρακολουθούσε μια ζωντανή μου εμφάνιση, και αποφάσισα να λάβω δραστικά μέτρα. Έτσι φόρεσα περούκα". Ο κ. Βολανάκης, εκτός της περούκας, έβαψε και το μουστάκι, καθώς και το κομψό υπογένειο που διατηρεί, ώστε να τα φέρει ασορτί στην μαύρη απόχρωση της περούκας. Τεράστιες, τολμηρές, ριζικές αλλαγές για χάρη της τέχνης. Τεράστια αξία. Τεράστιο μέγεθος. Άξιος!

5 comments:

σίβυλλα said...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/10/to.html

Ioanna said...

cult εισαι κ φαινεσαι σοβαροφανη κακομοιρη!εκτος απο κακομοιρης εισαι κ ασχετος!πρωτον λεγομαι Ιωαννα Δεμεντή!δευτερον δεν εχω παει στο καναλι του κ.Βολανάκη.

Anonymous said...

Γεια σου Ιωάννα! Ο Βαγγέλης ο Χαβελές είμαι αν δεν με κατάλαβες!

Anonymous said...

http://i198.photobucket.com/albums/aa128/elaodennis/eidola/DSC00820.jpg

Ioanna said...

Δεν μου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι του στυλ cult trash κλπ κλπ!Δεν με ενδιαφερει ποιος εισαι αλλα να προσεχεις τι λες κ για ποιον το λες!Μαθε πρωτα τι εχω σπουδασει κ σε ποσα συνεδρια εχω παει κ μετα τα ξαναλεμε!