Friday, December 12, 2008

Αλέξανδρος Βέλιος: βροχές, αναταραχές και βαφές



Ο φωτογραφικός μας φακός ενετόπισε, σήμερα το πρωί, τον καλύτερο, εγκυρότερο και διεισδυτικότερο δημοσιογράφο της Ελλάδος (για την Ευρώπη δεν γνωρίζουμε…), τον κ. Αλέξανδρο Βέλιο, σε ένα χαρακτηριστικό «ενσταντανέ», ενώ δηλ. προσπαθεί, με ένα φύλλο της νέας (και νερόβραστης) εφημερίδας Real News (στην οποίαν ο δημοσιογράφος ξεκινά από την αρχή, σ’ αυτή την ηλικία, την καριέρα του ως ρεπόρτερ, αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν τον έκρινε άξιο να του αναθέσει αρθρογραφία), να προστατευθεί από την καταρρακτώδη σημερινή βροχή, ώστε το νεράκι του θεού να μην του χαλάσει το καραμπογιάτισμα και σταγόνες μπογιάς λερώσουν υποκάμισο και σακάκι (φωτο)! Καταβροχθίζαμε τυρόπιτα, επί της οδού Νίκης, όταν εντοπίσαμε τον πεφυσιωμένο δημοσιογράφο να προχωρεί καμαρωτός-καμαρωτός (ως συνήθως), σφύζων από υγεία, έτοιμος να εισέλθει στο γραφείο του μέντορά του και ινδάλματός του κ. Κίμωνος Κουλούρη, προκειμένου να συσκεφθούν περί των γνωστών επεισοδίων. Όπως είναι ευρύτερα γνωστό, εδώ μιλάμε για μια φιλία δεκαετιών, αλλά και για μια αδιατάρακτη επαγγελματική σχέση, αφού ο Βέλιος είναι πρώην, νυν και αεί βοηθός του Κουλούρη. Αλέξανδρος και Κίμων μοιράζονται (όπως έχουμε ξαναπεί) κοινούς προβληματισμούς, κοινές ανησυχίες και κοινές απόψεις. Ένα άλλο κοινό που τους ενώνει είναι ότι βρίσκονται και οι δύο στα αζήτητα – ο καθείς στον χώρο του (δημοσιογραφία και πολιτική, αντιστοίχως). Ένα τρίτο κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι μοιράζονται το ίδιο πάθος: το βάψιμο των μαλλιών τους. Ένα τέταρτο κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι και οι δύο εμφορούνται από εδραίες μικροαστικές αντιλήψεις, τις οποίες επιχειρούν να κρύψουν πίσω από σύμβολα μιας κοινωνικής τάξεως στην οποίαν ουδέποτε ανήκαν: ο Βέλιος πίσω από την πίπα (ψυχαναλυτικώς παραπέμπουσα στην ποιότητα αυτών που συνήθως λέγει), ενώ ο Κίμων (το χωριατόπαιδο απ’ τη Λευκίμη Κερκύρας και πρώην καταμετρητής της ΔΕΗ) πίσω από τα πούρα και τις ακριβές, μεταξωτές γραβάτες. Η γραφικότητα, όμως, αποτελεί εγγενές χαρακτηριστικό του ελληνικού περιβάλλοντος, γι΄ αυτό και δεν θα μείνουμε άλλο στους διόσκουρους της καθ’ ημάς φαιδρότητας… Εντύπωση, όμως, προεκάλεσε μια ακόμη επισήμανση, στην οποίαν προέβησαν οι δημοσιογράφοι Ελεάννα Τρυφίδου και Γεώργιος Λιάγκας, εψές περί την εβδόμη απογευματινή, στον ραδιοσταθμό Real fm. Οι δύο έγκριτοι (;) δημοσιογράφοι σχολίαζαν, ξεκαρδιζόμενοι, την πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο Αλέξανδρος Βέλιος, τη Δευτέρα το βράδυ, κατά την διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που έσπειραν τον σπόρο της αναρχίας στην πιο αφρικάνικη χώρα της Ευρώπης, στην λεβεντογέννα Ελλάδα (με τους αφρικανούς πολίτες και τους αφρικανούς ηγέτες), ενετοπίσθη να αναχωρεί από μισοκατεστραμμένο φαρμακείο με πρωτόγνωρο ενθουσιασμό και λάμποντας από χαρά κρατώντας ανά χείρας δυο-τρία κουτάκια βαφής μαλλιών! Ακόμη και στην αναμπουμπούλα κολλημένο στα βαμμένα μαλλιά το μυαλό του κατά φαντασίαν nobleman-βαψομαλλιά…

/σχετικά άρθρα/
Ντάσκας: "Διώχνω τον Βέλιο γιατί μου λερώνει με μπογιά τη μοκέτα!"

41 comments:

o grizomallis said...

Προσοχή, μπατσόνια. Αν τύχει να πιάσετε τον μαυρομάλλη νεαρό την ώρα της ...υπεξαίρεσης, φροντίστε να έχετε αξιόπιστη οπίσθια κάλυψη.
Τα κουτιά της βαφής είναι για ξεκάρφωμα. Τα παραγεμίζει με επαναστατικά μπλε χάπια.
Ντοπάρεται επανάσταση -τρέμε κατεστημένο!

(Άραγε οι καραμπογιατισμένοι +++ντάρηδες βάφουν, ως συνεπείς επαναστάτες, και τα π_πάρια τους;)

Anonymous said...

Αγαπητέ Βαψομαλλιά, θα μπορούσες να μας διαφωτίσεις, να μας πεις κάτι για εκείνο το χρονικό σημείο όπου ο άντρας παίρνει την απόφαση να μπογιατήσει την κώμη?
Τον αξιότιμο κ.Βέλλιο τον είχαμε συνηθήσει χρόνια με το μαλλί άβαφτο και ξαφνικά μας εμφανίζεται με αυτή τη γελοία απόχρωση του κόκκινου...
Με ποιά σκέψη κάποιος αποφασίζει να περάσει τον Ρουβίκωνα της φαιδρότητας και της γελοιότητας και να ενταχθεί στο ευάριθμο κλάμπ των Βαψομαλλιάδων?
Φιλικά....

Anonymous said...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΛΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ.

ΚΑΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΖΟΥΣΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

ΜΕΤΆ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΟΖΑ...

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΙΤΟΜΕΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΚΚΟΡΑΣ". ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80.

ΜΕΤΆ, ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΑΠ' ΑΥΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ.

ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΒΑΨΙΜΟ. ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG (PRESSMME), ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΙΑΒΑΣΑ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ) ΟΤΙ ΕΒΑΨΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ. ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ...

MUSIC THROUGH THE YEARS said...

H ΟΔΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΤΕΚΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟ ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΥΠΟ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ ..ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΟΥ(ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΥΡΟΥ).
ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΔΙΣΚΑΔΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΘΥΜΗΣΕΣ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Ο SIR ALEX (ΛΟΓΩ TOY TSIMPOYKIOY) ΥΠΕΒΙΒΑΣΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΡΕΠΟΤΕΡ -ΕΡΕΥΝΗΤΟΥ.ΚΡΙΜΑ.ΑΥΤΟΣ ,Ο ΓΑΡΓΑΛΑΚΟΣ ,Ο ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ,Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΡΙΝΑΣ.Ο ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΔΕΚΑΡΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 29...ΝΥΝ ALTER ΝΟΜΙΖΩ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ :ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΓΚΑΤΖΟΛΙΑ.Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΗΤΑ 8 ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ.
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΛΑ ΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

Anonymous said...

Τον κύριο αυτόν τον θυμούμαι, επί Παναδρεϊσμού, σε πλαίσιο ακραίαα γραφικότητας να αγορεύει εναντίον Μητσοτάκη και υπέρ του πράσινου ήλιου με παρέα μια... γραφομηχανή. Από τότε είχε το κόμπλεξ του διανοουμένου, ο φουκαράς. Πόζες, ύφος, σφίξιμο πολύ να δείξει σκεπτόμενος. Διανοούμενος στο κανάλι 29 του Κουράδα!!! Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους του αφού από τότε και μετά κανείς δεν μπορούσε να τον πάρει στα σοβαρά. Τώρα έχει καταντήσει όπου έχει καταντήσει να είναι δηλαδή ουσιαστικά άνεργος και μάλιστα με το ακραία εξευτελιστικό χαρακτηριστικό για έναν άνδρα, τα βαμμένα μαλλιά...

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Με όλην την εκτίμησιν, φρονώ ότι τον αδικείτε κομματάκι τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο, αφ' ενός διότι εκουσίως μερίμνησε διά την απρόσκωπτη διασκέδασή μας από το αλήστου μνήμης Κούρειον Κ29 όπως ορθώς διεπίστωσαν οι ύπερθεν εμού, ενεργών ως κλακαδόρος του Ευαγγέλου Γιαννόπουλου (άλλου βαψομαλλιά αν δεν απατώμαι) κατά την περίοδον του ιστορικού '89 (στιγματιζόμενος πολιτικώς στην αρχή της καριέρας του και κατ' ουσίαν τοποθετώντας μία ταφόπλακα επ' αυτής), αφ' ετέρου διότι άνευ αυτού του spin doctor a la grecque δεν θα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσωμε τον Κίμωνα "by the way" Κουλούρη ως νέο Hernan Cortes να καταλύει την αυτοκρατορία της Ζαρζαβατέκων.

Επί του στυλιστικού τομέως να συμπληρώσω την ροπήν του εν θέματι διανοουμένου προς τα collarless υποκάμισα τύπου Μαο (από το γνωστό πάλαι ποτέ ομώνυμον κατάστημα της οδού Σόλωνος) και τα coles roules (ελληνιστί ζιβάγκο)- στοιχεία που συνδυαζόμενα με το βαμμένο μαλλί και την πίπα ολοκληρώνουν την πλήρην μετάλλαξιν σε απολίθωμα της (ύστερης) δεκαετίας του '70.

Anonymous said...

αστείος
φαιδρός
ΓΕΛΟΙΟΣ!

Anonymous said...

Λίγα μόνο λόγια ως προσθήκη σε προηγούμενα σχόλια.

Ο Αλέξανδρος ήταν γνωστός σε όλους όσοι εργάζονταν στον ευρύτερο χώρο της διπλωματία την περίοδο 80-90. Ήταν τότε ένα βλοσυρό, φοβισμένο παιδί, προερχόμενο από μικροαστική οικογένεια, με ημιτελείς σπουδές στην Γαλλία, αν θυμάμαι καλά, αρκετά μορφωμένο για την ηλικία του, αλλά με εμφανέστατα αξεδιάλυτα ψυχολογικά προβλήματα. Έψαχνε για αναγώριση και επιβεβαίωση μιμούμενος αστικές συμπεριφορές. Η κατάληξή του δεν μου προκαλεί, δυστυχώς, εντύπωση, ούτε και τα βαμμένα του μαλλιά. Η πορεία του ήταν κατά βάθος από τότε προδιαγεγραμμένη. Απ' αυτή την άποψη δεν φταίει. Άλυτα ψυχολογικά τύπου προβλήματα τον έχουν στιγματίσει. Γελοιποιείται μεν, αλλά από μιαν ορισμένη άποψη τον αδικείται γιατί ουσιαστικά δεν ευθύνεται. Ίσως η οδός μιας μεθοδικής ψυχοθεραπείας να τον βοηθούσε. Τώρα μάλλον είναι αργά. Κατά βάθος τον έβλεπα με συμπάθεια και από μιαν ορισμένη άποψη λυπούμαι για την σημερινή κατάληξή του.

Anonymous said...

ΤΟΝ ΒΕΛΛΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΥΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 5 ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΆ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ EXTRA, ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ ΓΑΡΓΑΛΑΚΟ!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ (ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΕΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΟΥΖΑ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΒΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ..

Anonymous said...

Γιατί λέτε ότι δεν εργαζεται ο Βέλιος; Δεν είναι σχολιαστής στο δελτίο του Παυλόπουλου στο ALTER;

Anonymous said...

Ο Βέλιος δεν πληρώνεται από το ALTER. Απ' όσο ξέρω από δημοσιογράφο του καναλιού ο Βέλιος παρακαλά να εμφανίζεται εκεί (έστω και σ΄ αυτό το ανθυποδελτίο) για να τον βλέπει ο κόσμος και να τον θυμάται αλλά και για να βγαίνει στην βαλαωρίτου και να παριστάνει ότι παίζει έναν ρόλο στα δημόσια πράγματα. Γι' αυτό παρακαλούσε να βγαίνει και στο EXTRA3, αφού αν δεν βγαίνει και στην τηλεόραση έχει πρόβλημα να κάνει τον παράγοντα.

V. said...

Αγαπητέ Ελληνέζε

Το ερώτημά σου είναι πολύ κρίσιμο και θα σου πω την γνώμη μου, η οποία δεν αφορά μόνον τον Βέλιο, αλλά όλους εκείνους που ασχολούνται με τα διάφορα τρικ των μαλλιών (βαφές, περούκες κλπ.).

Οι άνθρωποι αυτοί δεν διακρίνονται από αρκετή στερότητα - είναι ανασφαλείς, νάρκισσοι, ματαιόδοξοι. Δεν έχουν συλλάβει το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων. Αυτό δεν έχει να κάνει με την τυπική μόρφωσή τους. Δες π.χ. το παράδειγμα του Κύρτσου, ο οποίος, αν και μορφωμένος, δεν μπορεί να δει την γελοιότητα της επιλογής του καραμπογιατίσματος της κόμης. Αργότερα, θα δημοσιεύσουμε και πορτρέτα ανθρώπων που είναι καθ' όλα σοβαροί, με αξιοσημείωτο έργο, εντούτοις καταφεύγουν στις βαψομαλλιάδικες ψευδαισθήσεις. Οι περισσότεροι από τους βαψομαλλιάδες δεν έχουν συμβιβασθεί με την έννοια της φθοράς, η οποία αφορά τους πάντες. Νομίζουν ότι θα μπορέσουν να ξεγελάσουν τον χρόνο και τους άλλους. Στην πραγματικότητα, όμως, τον μόνον που, εν τέλει, ξεγελούν, είναι ο εαυτός τους... Όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι γελούμε με το φαιδρότατο θέαμα ενός βαψομαλλιά, "προσθετάκια", περουκοφόρου κλπ. - εκείνος, όμως, αδυνατεί να το καταλάβει... Πάρε το παράδειγμα ενός ανθρώπου που φορεί περούκα. Παρατήρησε με ποια έκπληξη αντικρίζουμε το θέμα. Εκείνος, όμως, δεν το αντιλαμβάνεται. Νομίζω ότι προσλαμβάνει με τόση ένταση αυτό που θεωρεί ο ίδιος ως έλλειμμα, ώστε, από την στιγμή που, κουτσά-στραβά, έστω και με αυτόν τον καταγέλαστο τρόπο, το αντιμετωπίζει (ή έτσι νομίζει) εμβαλωματικά, νιώθει τέτοια ψυχική ανακούφιση και αγαλλίαση, ώστε πάσχει από την έλλειψη αυτό που ονομάζουμε empathy - την ικανότητα, δηλ. να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα από την σκοπιά των άλλων... Μεγάλο το προσλαμβανόμενο έλλειμμα, μεγάλη και η απόσταση απή την πραγματικότητα...

Anonymous said...

μηπως κανεις ξερει γιατι εφυγε ο βελιος απο το extra;

Anonymous said...

Ποιος "Αλέξανδρος" ρε παιδιά? Εμείς, που τον ξέραμε παλιά απ'τις εφημερίδες Αλέκο τον ξέραμε. Σε "Αλέξανδρος" το άλλαξε πολύ μετά γιατί το έκρινε ως πιο αριστοκρατικό.

Anonymous said...

2:53, ΤΟΝ ΒΕΛΙΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ EXTRA Ο ΒΡΥΏΝΗΣ. Ο ΒΕΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΠ'OΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΒΑΛΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚAΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΥΩΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ: ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ;

Anonymous said...

ΠΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΤΕΛΕΙΕΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ BLOG TOY KAI ΣΤΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ....

Anonymous said...

Το τελευταίο σχόλιο (3:41) είναι σχόλιο Ιωάννας ή μου φαίνεται;

Anonymous said...

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ EXTRA ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΜΟΙΒΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 350 ΕΥΡΩ, ΕΝΏ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕ... 300...!!!!....!!!! (ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΔΟΚΙΜΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ...).

Anonymous said...

3.44 ΝΤΙΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ.

Anonymous said...

Ντίνα αναφέρεσαι στον Παπαγιάννη;

Τί σχολίασες; Τα περί "Μαιρούλας";

Γιατί δεν αναφέρεις εδώ το σχόλιό σου;

Anonymous said...

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) ΩΣ ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΣΑ ΛΙΜΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ.

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ EXTRA3 ΚΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ. Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΙΟ.

Anonymous said...

τα στερνα τιμουν τα πρωτα... Παλια, στο Κ5 ήταν μια όαση. Τωρα εχει γερασει εσωτερικα και εξωτερικα. Θλιψη μονο προκαλουν οι κοινοτοπιες που ξεστομιζει. Τα περι εμμισθης συνεργασιας με πολιτικους κλπ τα εχω μαθει κι εγω. Λυπηρο το που μπορει να καταντησει ενας ανθρωπος που καποτε ομολογω οτι τον παρακολουθουσα με μεγαλο ενδιαφερον. Ελπιζω να μην καταντησουμε και εμεις ετσι καποτε. Το εξωτερικο βαψιμο των μαλλιων του (τοσο αστειο) δεν ειναι τιποτε μπροστα στο εσωτερικο. Το εσωτερικο που ειναι δυστυχως και μονιμο.

άμα το λέει η σούφρα σου said...

(καλά, είναι δυνατόν να υπάρχει κόσμος που θεωρεί το "απροκαλυπτικό δελτίο" του παπαγιάννη έγκυρο? το μόνο που βλέπω είναι μία δράκα παπαγαλάκια και έναν παρουσιαστή - κόλακα του χατζηνικολάου ο οποίος στυλιστικά μου θυμίζει χαρακτήρα σε b movie του '50...όχι ότι τα άλλα "δελτία" είναι πιό έγκυρα αλλά εδώ ομιλούμε περί borderline trash ρέπον στην ελληνική ευρεσιτεχνία των "παραπολιτικών").

Anonymous said...

5.28 ξέρεις πολλούς λιγούριδες που γλέιφουν βίζιτες?ένα ειναι το μεγάλο νούμερο.δεν ανέφερα όνομα αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται!

Anonymous said...

8:56 einai vevaio oti anaferesai ston Papagianni. Pes mas ti sxoliases kai sto ekopse na mas fygei h aporia.

Anonymous said...

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΑΙΤΙΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

ΟΜΩΣ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ) ΚΑΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

Anonymous said...

πάντως το EXTRA3 να παραδεχθούμε ότι έχει και την θαυμάσια απενοχοποιημένη εκπομπή του Καμπούρη και αυτό μπορεί να μας κάνει να συγχωρήσουμε όποια άλλα προβλήματα!

Anonymous said...

8:56 ΤΟ PRESSMME ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Anonymous said...

Να τολμήσω μια πρόταση;
Αν ο παρηκμασμένος βαψομαλλιάς κ. Βέλιος επιθυμεί επιστροφή στο κανάλι EXTRA3, αντί να συμμετέχει στο Αποκαλυπτικό Δελτίο και να μας σπάει τα νεύρα (για να μην πω τίποτε άλλο...), μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα να αξιοποιηθεί στο EXTRA3 μεν, αλλά ως πανελίστας στην εκπομπή του κυρίου Φίλιππου Καμπούρη;

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Ο ΒΕΛΛΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ (ΣΤΑΜΑΤΗ) ΚΟΚΟΤΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Anonymous said...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΕΛΛΙΟ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΟΤΑΝ ΚΩΛΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Anonymous said...

όσους έχει "συμβουλεύσει" ο Βέλιος έχουν πατώσει. ο Μπούτος έχασε την αρχηγία και πέρασε στη σύνταξη, ο Κουλούρης γελοιοποιήθηκε στον υφυπουργείο εμπορίου και τώρα είναι εκτός πολιτικής και καταγέλαστος, ο Παπαληγούρος ένα επικοινωνιακό βατερλώ που έφυγε ως αποτυχημένος από του υπουργείο δικαιοσύνης. μεγάλος εγκέφαλος ο Αλέκος.

Anonymous said...

O BELIOS EIXE PIO PALIA MALLI AFANA. META TO KOYREPSE KONTO GIA NA DEIXNEI NEOS. TWRA TO EVAPSE. TI NA PEI KANEIS. KOTZAM ANDRAS KAI ASXOLEITAI ME TIS TRIXES.

Anonymous said...

Einai mikroastos, dinei megali simasia se zitimata epifaneias kai opos fainetai zilevei poli auto pou dimosia epikrinei. As min dinoume omos simasia se asteious. Yparxoun sovaroi ellines kai stin Ellada kai ekso pou doulevoun kai paragoun. H Ellada den einai mono oi asimantoi ton tileoraseon.

Διονύσης said...

Θα διαφωνήσω. Προτιμώ τον Βέλλιο που παρά την κατάπτωσή του τα τελευταία χρόνια εκφράζει απόψεις που ακούγονται σπάνια από τις γνωστές και ευυπόληπτες λινάτσες της δημοσιογραφίες.

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ:

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΒΕΛΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΟΔΗ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ, ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

ΣΚΕΨΟΥ (Η ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ) ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΚΛΠ. (ΔΗΛ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ) ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ. ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕΒ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΙΤΙΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ. ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ.

ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ. ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΝΑΛΥΤΕΣ" (ΜΕΣΑ ΣΕ PAYROLL ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ). ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ. ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.

Anonymous said...

Συμφωνώ απολύτως με την ανάλυση του 3:09> Χρωματίζει πολύ ευστοχα την περίπτωση Βέλιου και κάθε Βέλιου αυτής της χώρας που κάνει τον επαναστάτη όντας δούλος (και μάλιστα χαμηλόμισθος) του συστήματος>

Anonymous said...

ΝΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ; ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ.

Anonymous said...

Δυστυχώς δεν είναι μόνο ένα το σχόλιο που μου έχουν κόψει απο το συγκεκριμένο.είναι πολλά.

ΝΤΙΝΑ

Anonymous said...

ντίνα δώσε μας ένα δείγμα να δούμε τι δεν περνάει. για τον βέλιο δεν μας είπες τη γνώμη σου

Anonymous said...

Ο ΒΕΛΛΙΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΑΝ ΓΕΡΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ