Thursday, March 26, 2009

Αντώνης Φούσας: το νομικό και πατριωτικό βάψιμο



Αφήσαμε να περάσει η χθεσινή ημέρα εορτασμού της εθνικής παλιγγενεσίας και να κατακαθίσει το μπάφιασμα από την κατάποση μπακαλιάρου και σκορδαλιάς, προτού την τιμήσουμε κι εμείς, με τη σειρά μας, δια της φιλοτεχνήσεως του πορτρέτου ενός πραγματικού πατριώτη. Οι πατριώτες, βέβαια, αφθονούν σε τούτη τη χώρα (οι κατ’ επάγγελμα, τουλάχιστον…) και η επιλογή οδυνηρά δύσκολη (ποιον να πρωτοθυμηθεί κανείς: Νεοκλή Σαρρή, Μαρία Τζάνη, Σαράντο Καργάκο, Παναγιώτη Κρητικό, Δημήτρη Ιατρόπουλο, Γιάννη Τριάντη, Χρήστο Πασαλάρη ή μήπως Φιλοκλή Ασημάκη; Ατέλειωτος ο κατάλογος…). Τελικώς, αναπόφευκτα, το κριτήριο των βαμμένων μαλλιών πρυτάνευσε και το ιστολόγιό μας με υπερηφάνεια παρουσιάζει έναν – πρώτα και πάνω απ’ όλα – μεγάλο πατριώτη: τον δικηγόρο – και αποτυχόντα βουλευτή – Αντώνη Φούσα


Ο Αντώνης είναι γέννημα θρέμμα της αγνής ελληνικής επαρχίας. Της γης που γεννά αναστήματα... Και αυτό φαίνεται από την ευφυία του, αν και ορισμένοι την χαρακτηρίζουν ως απλή κουτοπονηρία. Εμείς αυτό δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Πρώτον, διότι η κουτοπονηρία δεν θάλλει στην αγνή επαρχιώτικη γη (το ακριβώς αντίθετο) και δεύτερον γιατί, όπως έλεγε και ο μακαρίτης Βασίλης Ραφαηλίδης (ο και ως συν-πανελίστας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου διακριθείς), «η πονηρία είναι το όπλο των κουτών, γιατί οι έξυπνοι δεν την χρειάζονται – έχουν απλώς την ευφυία»… Αν αυτό ισχύει για την σκέτη πονηρία, πόσο μάλλον για την κουτο-πονηρία… Όπως και να’ χει, ο Αντώνης «φωνάζει» την καταγωγή του από μακριά. Κεφάλι ογκώδες, μακρύ, παραλληλόγραμμο, επίπεδο στο πάνω μέρος – και να μην γνώριζες το βιογραφικό του, θα έβρισκες στο άψε-σβήσε ποιος τόπος είναι υπεύθυνος για την γέννηση του ανδρός… Ο πλατυκέφαλος και δολιχοκέφαλος αυτός άνδρας κατάγεται από την εύανδρο Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα από τα Ιωάννινα (χωριό Ρεπετίστα, στον εξωτικό Άνω Καλαμά). Φτωχή περιοχή – από τις φτωχότερες της Ευρώπης – αλλά πλούσια σε φαιά ουσία - και πατριωτική ευαισθησία... Αν σκεφτεί κανείς ότι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας (ο και ως δανειστής του Ανδρέα διακριθείς) Κάρολος Παπούλιας (ουπς, μήπως είναι «θεσμός» και πρέπει να τον αφήσουμε εκτός σχολιασμού;), με την γνωστή και αδιαφιλονίκητη πατριωτική υπερευαισθησία, έλκει την καταγωγή του από τον ίδιο (άγονο) τόπο, μπορούμε να καταλάβουμε για τι πατριωτικό φρόνημα μιλάμε… Πτωχός, λοιπόν, τόπος και κακοτράχαλος, ανάγκασε τον νεαρό Αντώνη να πάρει το δισάκι του και να κατέβει στην πρωτεύουσα. Δύσκολη η ζωή στο κλεινόν άστυ, αλλά η πονηρία και το πάθος για διάκριση και προκοπή του νεαρού επαρχιώτη άνοιξε σταδιακά τις πόρτες της επιτυχίας...


Ο μικρός Αντώνης, λοιπόν, ανδρώθηκε και, αποφοιτώντας από τη Νομική σχολή του Αθήνησι, «αρχίνισι» (όπως λένε το άρχισε στα μέρη εκείνα) να δικηγορεί δημιουργώντας αξιοζήλευτη καριέρα (με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό στον ωραία Ελλάδα…). Κατάφερε να χτίσει όνομα – αυτό πρέπει να το διαλαλήσουμε. Ωστόσο, ουδέποτε κατάφερε να ξεπεράσει τον ακατανίκητο φθόνο, που τον κατέτρωγε σαν σαράκι, απέναντι σε δικηγόρους «αστικής» προελεύσεως, όπως τον, και ως συνήγορο του δικτάτορος Ιωαννίδη διακριθέντα, Κον Αλφαντάκην (υπερήφανο ιδιοκτήτη στρατιάς αυτοκινουμένων οχημάτων Maserati) και – κυρίως – τον αριστοκρατικό «Αλέκο» των δικαστικών αιθουσών, τον ευθυτενή και υπέρκομψο Αλέξανδρο Λυκουρέζο.


Ειδικώς δε απέναντι στον δεύτερο, ο φθόνος φθάνει σε επίπεδα δυσθεώρητα… Τον Αντώνη τον εκνευρίζει πολλά (κυπριακή διάλεκτος) η «αριστοκρατική» στόφα του ανδρός – το κλασσικά υπέρκομψο (ή υπέρκομψα κλασσικό) στυλ του... Στυλ anglais, λανσαρισμένο με αξιοσημείωτη επιτυχία. Κοστούμια στενής γραμμής ή σακάκια tweed (με suede patches στους αγκώνες) με κομψά, στενά, αγγλικού στυλ παντελόνια, ακριβές τιράντες με δερμάτινα «τελειώματα», φίνα κασμιρένια πουλόβερ (σε έντονα χρώματα) μέσα από το σακάκι, bold stripes υποκάμισα με cutaway collars ή tab collars ή (σπανιότερα) pin collars, ενίοτε δε και υπέροχα tattersall country shirts, συνοδευόμενα από κομψότατα suede, καφέ χρώματος, υποδήματα "chukka boots". Τι να αντιπαραθέσει μπροστά σε αυτό το μνημείο κομψότητας ο Αντώνης με τα βαρετά και προβλέψιμα γκρι κοστούμια, τα ανιαρά και ανέμπνευστα λευκά υποκάμισα με τους μυτερούς γιακάδες, τις αταίριαστες γραβάτες και τα βαρετά μέχρι θανάτου... Sebago (που φορά μέρα νύχτα και ο Δημήτριος Αβραμόπουλος… - Στιλιστικό tip, επί τη ευκαιρία: αγόρια της βουλής και των δικαστηρίων, δεν φορούμε «παντοφλέ» υπόδημα ή μοκασίνι – Sebago ή άλλο – με κοστούμι. Μόνο δετό υπόδημα – εκτός κι αν είμαστε ο Γιώργος Τράγκας, οπότε μπορούμε να συνταιριάξουμε άνετα, όπως έχουμε δείξει και σε παλαιότερη ανάρτηση, κοστούμι ακόμη και με… πέδιλο).


Στα δικαστήρια, βεβαίως, εν ώρα αγορεύσεως, δύσκολα τον καταλαβαίνει κανείς τον Αντώνη… Το ίδιο και, κατά το παρελθόν, όταν αγόρευε από του βήματος της βουλής. Η βαριά ηπειρώτικη προφορά, το φάγωμα των φωνηέντων, χαρίζει στην ομιλία του επαρχιώτου θεμιστοπόλου ένα χαρακτηριστικότατο τοπικό ηχόχρωμα… Κερδίζει, όμως, τελικά τις εντυπώσεις, γιατί η χάρις των κινήσεων, η ουσία των επιχειρημάτων, καθώς και το φλογερό πάθος κατά την υπεράσπιση των θέσεών του κατανικά κάθε άλλο handicap. Τώρα πια, την ομιλία του ανδρός (με την ελαφρά εκτόξευση σιέλου κατά τη διάρκεια της αγορεύσεως, όταν «κρεσεντάρει») την απολαμβάνουν μόνον οι άνθρωποι των δικαστηρίων, καθότι ο Αντώνης δεν μπόρεσε, δυστυχώς, να επανεκλεγεί βουλευτής. Οι πατριωτικές δυνάμεις απώλεσαν έναν δυναμικό εκπρόσωπο, αλλά ο χώρος των δικαστηρίων γεύτηκε την «ολική επαναφορά» της δικηγορικής δεξιότητος του Αντώνη...


Η πατριωτική ευαισθησία του Αντώνη, πάντως, αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του. Θυμόμαστε ότι η έγκριτη εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ είχε αναφέρει, σε ανύποπτο χρόνο, ότι ο Αντώνης, κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας [ή κρουαζέρας (sic), όπως συνηθίζει να την αποκαλεί], ατενίζοντας από μακριά την αλβανική γη, εβλήθη από πατριωτικό οίστρο και… εβούτηξε από το σκάφος, με πάθος, στα παγωμένα ελληνικά νερά, αλαλάζοντας: «εμπρός, να πάρουμε πίσω τη Βόρειο Ήπειρο!». Τελικώς, τον περισυνέλλεξαν και τον συνέφεραν με τσάι, ζεστή κουβέρτα και κονιάκ… Ο Αντώνης έχει μερικά μικρά χαρακτηριστικά που του χαρίζουν μια αισθητική ιδιαιτερότητα. Εκτός από την βαρετή «δικηγορίστικη» ενδυμασία και την ελαφρά «κατάβρεξη» την ώρα που μιλά, έχει την όχι και τόσο κομψή συνήθεια να ξύνει το αυτί του τοποθετώντας στο εσωτερικό του το μικρό του δάκτυλο κάνοντας έντονες κινήσεις, τις οποίες συνοδεύει με facial έκφραση ανείπωτης ικανοποιήσεως... Επίσης, βάφει επιμελώς, σε κομοδινί απόχρωση, το ελάχιστο μαλλί του… Όλοι μακαρίζουμε την ηπειρώτικη γη που έβγαλε ένα τόσο μεγάλο κεφάλι…
 

348 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 348 of 348
Anonymous said...

Γιατί? Δράκουλας είναι και δαγκώνει?
Ρε μπας και είναι ο Παπαμπριγιάννης?

Anonymous said...

Από την ομιλία του Αντωνίου Φούσα στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ (2/2/2007).

"Μας είπατε κυρίες και κύριοι συνάδελφοι (του ΠΑΣΟΚ): «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Πράγματι, το πού είναι η Ρόδος το ξέρουμε όλοι μας και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Το τι θα συμβεί όμως με το πήδημα πρέπει να σας πω ότι θα το ζήσετε στις εκλογές που θα έρθουν".

Αυτός είναι ο μεγάλος άνδρας Αντώνιος Φούσας...

Anonymous said...

αγαπητε βαψομαλλια γιατι τοσο μισος για τον πατριωτισμο:τουλαχιστον αν εδειχνες αναλογο χλευασμο και ειρωνια για τους πολλαπλασιους τσατσους και ρουφιανους που παζαρευουν πατριδα και ρεουν μισος πολλαπλως θα ηταν αποψη σου.τωρα η μονομερεια μοιαζει με εμπαθεια μισαλλοδοξια, υφερπουσα αντικοινωνικοτητα και ιδεολογικο τσογλαναρισμο.

Anonymous said...

Τις τελευταίες μέρες οι στενοχώριες μου χτυπούν συστηματικά την πόρτα. Όχι ρε γαμώτο..
Την πρώτη μεγάλη στενοχώρια την πήρα με την α(συννε)νοησία στους κόλπους του ΣΦΥΡΙΖΑ. Η συνέντευξη Παπαγιαννάκη, ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Οι δύο ισχύρές τάσεις του ΣΦΥΡΙΖΑ, δηλαδή οι βλάκες και οι πανύβλακες, δεν μπορούν να τα βρούν. Λέτε, ο μεγάλος αυτός συνασπισμός να διασπαστεί; Όχι ρε γαμώτο..
Σήμερα, διάβασα επίσης τη δήλωση Μπουτάρη, ότι "η παράταξή του στις δημοτικές δεν είναι εξάρτημα της Δράσης και ούτε θα στηρίξει Δράση στις εκλογές". Τιμή και δόξα στο ιδρυτικό αυτό στέλεχος της Βράσης και βράσε όρυζα.. Γελάει ο κόσμος με Μάνους, Κοντογιανόπουλους και φαίνεται από την αρχή ότι το μαγαζάκι δεν τραβάει. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, που πίστεψαν στην κίνηση του φιλελέφτερου Μάνου.. Λέτε, η εθνοσωτήρια αυτή παράταξη να διαλυθεί; Όχι ρε γαμώτο..
Αγαπητοί φίλοι, ηθελα να πω κάπου τον πόνο μου..Όχι ρε γαμώτο (δις)

Anonymous said...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ

Το MSNBC πραγματοποιεί μία έρευνα για το αν η Γενοκτονία των Αρμενίων θα
πρέπει να αναγνωριστεί από τις ΗΠΑ ή όχι. Μόλις λίγα λεπτά πριν τα
αποτελέσματα είχαν ως εξής: "Ναι" 20%, "Όχι" 80% !

Οι Τούρκοι έχουν κινητοποιήσει μία παγκόσμια εκστρατεία για την μη
αναγνώριση της Γενοκτονίας (να ψηφίσουν "Όχι" στην έρευνα) αλλά εμείς δεν θα
πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Η Γενοκτονία των Αρμενίων αποτελεί ένα
ιστορικό γεγονός, μεταξύ άλλων από τους Τούρκους ενάντια στην Ανθρωπότητα,
και θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγνωριστεί.

Παρακαλώ πολύ ψηφίστε "ΝΑΙ" (YES) στην ακόλουθη σελίδα και προωθήστε αυτό το
μήνυμα σε όποιον γνωρίζετε.

http://www.msnbc.msn.com/id/21253084

Anonymous said...

Πραγματι μεγάλος καημός η διάσπαση του σύριζα, δεν ξέρω αν θα το αντεξω

Anonymous said...

Ανώνυμε, η διάσπαση του Βράση, θα είναι εξίσου οδυνηρή για μένα. Ξέρεις τί σημαίνει για ένα κόμμα, να χάνει το ένα τρίτο της εκλογικής του δύναμης; (Από τους τρεις που το ίδρυσαν και είναι και οι μόνοι που θα το ψηφίσουν, να μένουν δύο;)

al.el. said...

10:23 κάνε τον κόπο να διαβάσεις παλαιότερες αναρτήσεις για διάφορους συνασπισμένους γραφικούς που εμείς οι παλαιότεροι έχουμε διαβάσει και μην είσαι μονομερής. Άλλο πατριωτισμός και άλλο "πατριωτισμός". Μην ταυτίζεσαι με τους μικρο-έμπορους της εθνικοφροσύνης, που είναι εξίσου γελοίοι με τους γελοίους του (αριστερού και δεξιού) διεθνισμού.

Anonymous said...

Η Τάνια έχει λυσάξει υπέρ του ΠΑΣΟΚ ή μου φαίνεται; Μάλλον πράσινα θα κατουράει αυτή η όψιμη πασιονάρια του Κινήματος...

Anonymous said...

Βαψομαλλιά, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Αιγαίου Ρωμανός για τη γραφικότητα του οποίου νομίζω είχες γράψει, εμφανίζεται τώρα με καπελαδούρα στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου.

ethnikofron said...

vapsomallia βλέπω ότι κατηγορείσαι για αντικοινωνικός και τσογλάνι. Οι "ιδεολόγοι" χτυπούν. Πρόσεξε μην σε πάρουν τα σκάγια.

Anonymous said...

Ο Σύριζας και ο Δράσης είναι κόμματα ανυπόφορης γραφικότητας. Τρία μέλη πέντε απόψεις!

Anonymous said...

http://4.bp.blogspot.com/_vkuZmrBaVEQ/SZSEQsDbRyI/AAAAAAAAIao/ho3RBL28X9M/S1600-R/Kourdisto_Cover_Stroke_Low-Res.jpg
to kokkino sovrakaki tou diamartyromenou foititi pos sas fainete?

πρώην σύντροφος said...

Όπως μας διδάσκει η ιστορία, οι εμφύλιοι πόλεμοι είναι και οι πιο οδυνηροί. Καθόλου τυχαίο δεν είναι αυτό που συμβαίνει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ. Ήμουν μέλος του ΣΥΝ παλιά και έφυγα αηδιασμένος από τους μικροεγωισμούς και τις προσωπικές στρατηγικές των "συντρόφων". Και παλαιώτερα με τη διάσπαση του ενιαίου ΣΥΝ και ακόμη πιο παλιά με το ΚΚΕ και το Εσ. οι πρώην "σύντροφοι" αλληλοσπαράσσονταν. Δυστυχώς είναι άγονη ιστορία η συμμετοχή στα κόμματα.

Anonymous said...

ο κακομοίρογλου Παπαγιάννης βρίζει την Σκορδά γιατί δεν τον βγάζει πλέον στα παράθυρα!Τελικά όσες δεν του κάνουν τα χατήρια τις βρίζει??

Anonymous said...

Τι είπε δηλαδή και την έβρισε;

Anonymous said...

Είπε ότι από σώμα και στήθος είναι εντάξει, αλλά από πρόσωπο χάλια.

Anonymous said...

Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω.

Anonymous said...

Και η φωνή είναι πολύ εκνευριστική.

Anonymous said...

Την έθιξε και αλλιώς. Επιτέθηκε στον αστείο Γεώργιο Λιάγκα (με τον οποίο αν και είναι στο ίδιο ραδιόφωνο και την ίδια εφημερίδα βρίσκονται στα μαχαίρια) και είπε κάνοντας νύξη και στην Σκορδά "Για τ'όνομα του Θεού, τί τους θέλει τους δύο αστυφύλακες για προστασία ο Λιάγκας ρε παιδιά; Για να τον φυλάνε όταν πηγαίνει με την γκόμενά του για καφέ;". Πυρ και μανία ο Παπ (και) με τον Λιάγκα και την (χαζούλα) αγαπημένη του...

Anonymous said...

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟΚΙΛΟ ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ;;;;

Λέγεται Αλέξης Ηρακλειδης και είναι Έλληνας Πανεπιστημιακός! Ο άνθρωπος που πληρώνεται από την ελληνική Πολιτεία για να διδάσκει τα παιδιά μας -Διεθνείς Σχέσεις και Ανάλυση Συγκρούσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο- επέλεξε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου προκειμένου να ισχυριστεί ότι «το 1919 οι Ελληνες έκαναν μεγάλα έκτροπα, περίπου ό,τι έκαναν οι Σέρβοι στη Βοσνία. Οι Ελληνες ήταν οι επιτιθέμενοι. Φωτιά ... ...και μπούρμπερη έως την Αγκυρα. Σκοτώνουν, σφάζουν, η απόλυτη φρίκη, η απόλυτη ντροπή». Και σαν να μην έφταναν αυτά, κατέληξε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας»: «Ντρέπεσαι που είσαι Ελληνας»

Anonymous said...

γιατί ρε 2:09, με την αγιαστούρα προέλασε ο ελληνικός στρατός μέχρι την Αγκυρα; άντε κάνε μας την χάρη ανιστόρητε.

εθνοπροδότης said...

Παρακαλούνται οι "ελληνοπαθείς" σαν τον 2:09 να βλέπουν την ιστορία βγάζοντας τα γαλάζια παραμορφωτικά γυαλιά της άκριτης εθνικοφροσύνης, δηλ. της εθνοκαπηλείας και του άρρωστου δήθεν πατριωτισμού.

Anonymous said...

Τι έγινε ρε παιδιά με τον Παπατζων, τον σούταρε ο Χατζηνικολάου;

Anonymous said...

Βλήμα εθνοπροδότη, αν είχαν γίνει τέτοιες μαζικές σφαγές όπως διατείνεται ο καινούριος "πανεπιστημιακός" που μας προέκυψε, τότε θα μιλάγαμε για γενοκτονία τούρκων και όχι χριστιανικών πληθυσμών.

Anonymous said...

Νικολάκη το pressmme δεν θα το ελέγξεις ποτέ. Και δεν θα το ελέγξεις γιατί αφενός δεν γνωρίζεις τον χώρο και αφετέρου γιατί στο δικό μας blog κανείς δεν είναι συστηματικός και γλύφτης...

Συστηματικός, τι συστηματικός?
Μήπως εννοεί συστημικός? γιατί το να είσαι συστηματικός είναι καλό πράγμα νομίζω....

Anonymous said...

προς υπερπατριώτη,

τα γεγονότα φίλε μου, τα γεγονότα...

πατριωτισμός δεν είναι οι ψηφοφορίες για τους αρμενίους ή τους ποντίους. Aυτά ανήκουν σε άλλες εποχές.

Πατριωτισμός είναι να εργάζεσαι για την χώρα σου πραγματικά (κατα πώς το πε κι ο Κένεντυ δηλαδή) κι όχι να την ταράζεις στην διαφθορά, στην φοροδιαφυγή κλπ.κλπ , αλλά να δηλώνεις ταυτόγχρονα και τζάμπα-μάγκας πατριώτης.

Πατριωτισμός δεν είναι το μίσος για άλλους λαούς.

Πατριωτες δεν είναι οι πολεμοκάπηλοι που στην δύσκολη στιγμή γίνονται κότες (βλ. την ξεφτίλα στην Κύπρο από τους υπερπατριώτες χουντικούς που οι Τούρκοι σε 1 ωρα καταλάβανε τη μισή Κύπρο αμαχητί).

Επίσης, σε ότι αφορά τον Ηρακλείδη και το τι κάναν οι Έλληνες. Δεν είμαστε και τα καλύτερα αγγελούδια σε αυτόν τον πλανήτη (ούτε ασφαλώς και τα χειρότερα). Και η άγνοια της Ιστοριας δεν είναι καλό πράγμα.

Και δεν είναι τυχαίο ότι ούτε φίλες χώρες δεν μας συμπαρίστανται σε αυτά που θεωρούμε "εθνικά θέματα". Βλέπε σκοπιανό που γελάνε όλοι μαζί μας...

XL said...

Γελάει ο κόσμος με Μάνους, Κοντογιανόπουλους

Για πες μας ρε γίγαντα με ποιόν δε γελάει ο κόσμος να σταυρώσουμε αυτόν.

κορόιδο said...

"Βουτηρομπεμπές" ο Χατζηνικολάου;; Τί είναι αυτά ρε Παπατζών;; Όχι ότι δεν τα ξέραμε. Κρά κάνει από μακριά ο μπούλης δημοσιογράφος με τα πατομπούκαλα που παριστάνει τον έγκυρο και τον χιουμορίστα. Αλλά θες να μας πείσεις ότι εσύ τώρα τον κατάλαβες;

Ένας πατριώτης said...

Πατριωτισμός επίσης, νομίζω δεν είναι:

- να καταστρέφεις περιβαλλοντικά την χώρα σου,
- να την καταστρέφεις αισθητικά με σπίτια αηδίες και αποκρουστικές πόλεις.
- να είσαι βύσμα λουφαδόρος στον στρατό
- να παράγεις προϊόντα-απάτες
- να κοροϊδεύεις, παντοιοτρόπως τους τουρίστες
- να διαλύεις τα πανεπιστήμιά σου
- κλπ. κλπ.

και τέλος να διδάσκεις και στα παιδιά σου όλα τα ανωτέρω

Anonymous said...

Αυτοί οι "πατριώτες" του γλυκού νερού είναι και η μάστιγα της χώρας. Η εθνική τους τύφλωση δεν τους αφήνει να δουν ούτε πενήντσ πόντους μακριά.

Φ said...

Παπαγιάννη, καλά του τα λες του Χατζηνικολάου, του μπούλη δημοσιογραφίσκου του συστήματος, πολύ καλά μάλιστα, αλλά θα θέλαμε να τα έλεγες αυτά και πιο πριν, όχι τώρα που σε σούταρε!

Anonymous said...

Εμετικό το γλείψιμο Χατζηνικολάου προς την ηλεκτρονική εφημερίδα του κώλου που διατηρεί ο Ζούγκλας. Εξίσου εμετικό και το γλείψιμό του προς διάφορα κομπλεξικά blogόπαιδα (κάτι τρωκτικούς κλπ.) για να τους πάρει με το μέρος του. Ο Παπαγιάννης δεν είχε σχέση με αυτό το στυλάκι και διερωτώμαι πως άντεξε τόσο καιρό.

Anonymous said...

Ο Χατζηνικολάου έγινε βουτυρομπεμπές μέσα σε μια νύχτα; Αυτό που βλέπουμε όλοι πήρε δυο χρόνια στον Παπαγιάννη να το εντοπίσει; Κύριε Παπαγιάννη, δεν γίνεστε πιστευτός.

Anonymous said...

Ρε Παπατζων,εσύ δεν ήσουν υποτακτικός όλο το καλοκαίρι που διαφήμιζες τη Realnews, και έγλειφες τον Χατζη σαν συνεργάτης του. Τώρα που σ' έχει στο φτύσιμο, το γύρισες. Τώρα τα βάζεις με το σύστημα; Μήπως θα ήθελες να είσαι ένας από αυτούς και σ' έχει πιάσει λύσσα. Για ηρέμησε λίγο αγόρι μου, τώρα που έγινες ρόμπα. Με τον ίδιο τρόπο που φέρθηκες στο Σπίνο σου φέρθηκαν.

reporter Y said...

Αηδές όμως και το γλείψιμο Παπατζων προς τον ουτιδανό Χατζηνικολάκη όπως τόσο καιρό τώρα καυτηριάζουμε από εδώ. Παπατζών, ελπίζω να σου γίνει μάθημα και να κρατάς αποστάσεις στο μέλλον γιατί αλλιώς η όποια αξιοπιστία σου την κάνει απ το παράθυρο - τώρα ας πούμε που τσιρίζεις φαντάζεις σαν φτυμένη μπουμπού.

Anonymous said...

Μα τι ασχολειστε με όλα τα μίσθαρνα όργανα του ντόπιου κεφαλαίου (εδώ ταιριάζει όντως 100% αυτό το ΚΝΙτικο τσιτάτο).

Οι βουτυρομπεμπέδες και οι λοιποί καινοφανείς δημοσιογραφικοί αστέρες, την δουλειά τους κάνουν με το να ασχολείται ο κόσμος μαζί τους. Μην ρίχνουμε νερό στον μύλο τους...

Όλα αυτα τα τυπάκια είναι σαν τις λαϊκές αοιδούς. "Τελειώνουν" όταν παύει ο κόσμος να ασχολείται μαζί τους.

Anonymous said...

Γιάννη, για τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο δεν έλεγε ο Γιάννης Τζανετάκος ότι "ο κύριος αυτός πρέπει να μάθει να λούζεται;"...

Anonymous said...

εκτός βέβαια αν το drive που σας ωθεί στα δηλητηριωδη σχόλια για τους βουτυρομπεμπέδες και λοιπούς αστέρες,
έχει συμπλεγματικό υπόβαθρο κατωτερότητας, με το γνωστόν νεοελληνικόν "γιατί αυτός ο μπούλης με λεφτά με γκόμενες με επιτυχίες,κλπ. κι όχι εγώ"

Anonymous said...

9:26 βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Στην επόμενη ζωή θέλω να γίνω τηλεαστέρας με την ευγλωττία του Ζούγκλα, το χιούμορ του Νικολάκια και το μπριλκριμαρισμένο μαλλί του Παπατζών (και το μορφωτικό επίπεδο όλων βεβαίως).

Anonymous said...

στον οφις 29 μαρτιου 9.53 πμ.ρε μαγκα δεν ξερω σε τι θεο πιστευεις.δεν ξερω ουτε πως τουμπαρε ετσι η ζωη τα τελευταια 30 χρονια και μας πηρε κατω.ουτε πως ο κοσμος εγινε τοσο ψευτης και κυνικος,ουτε πως μας πηρε η ψευτοευμαρια και εκανε την μπεσα και την αξια της τιμης των προγονων παρεργο .ειλικρινα ομως παρακαλαω ατομα σαν εσενα και τον κομπλεξικο καθηγητη που οιδιποδεια μισει την μνημη του αειμνηστου πατερα του διπλοματη επι εοκα και οσους δεν εχουν τιποτα μεσα τους,καμια συνειδηση ,τυποι αλλοτριωμενοι απο την καλοπεραση,να εχουν φριχτο τελος στη ζωη τους απο χερι τουρκικο αν γινεται.και να ειναι αυτο η μεγαλυτερη τιμωρια σας.η αλλαζονεια.δειλοι αβουλοι και μοιραιοι.ομοιαζετε θαρρω με τον κροισο,τοσο σιγουροι μεσα στην αγνοια,τοσο ισχυροι μεσα στην πλανευτρα μοιρα σας,τοσο τραγικα θυματα της μοιρας,οσο το περιγραφει ο σολωνας με το μηδενα οφι προ του τελους μακαριζε.δυστυχη ερπετα που σερνεστε χωρις να ξερετε που πατατε και που βρισκεστε.ενα τετοιο λυτρωτικο τελος πρεπει σε τοσο τραγικες ψυχες.μα τον αλλαχ να βλεπω την καθαρτηρια πτωση σας..

Anonymous said...

Τα AGBικά 40αρια τους (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε χρήμα, αναγνώριση, κλπ.) θα σε χάλαγαν φουκαραδάκο ανώνυμε

όφις said...

9.36 ο λυρισμός σου με συνεπήρε. Μου έκοψε τα γόνατα, με έριξε στην άβυσο της ενδοσκόπησης. Έχεις δίκιο. Είμαι πλανημένος. Ζω στο σκότος και την άγνοια. Τώρα το κατάλαβα. Μου φαίνεται ότι μόνον οι ελληνόψυχες δυνάμεις του ελληνοκεντρισμού θα με βγάλουν από το αδιέξοδο. "Στόχος", Καψάλης (το πνεύμα του, αφού ο ίδιος δεν ζει) και σύγχρονοι Ιερολοχίτες, για να αντιταχθούμε στις εκφυλιστικές δυνάμεις του ντόπιου και του ξένου κεφαλαίου, των μασόνων, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του Σόρος.

Anonymous said...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...

Του Γιάννη Παπαγιάννη

Η δημοσιογραφία είναι ένα... υπέροχο επάγγελμα. Το μόνο επάγγελμα που ο ένας είναι πιο βρώμικος από τον άλλο. Στην δημοσιογραφία υπάρχουν αυτοί που τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι (Τριανταφυλλόπουλος, στημένα θέματα, εκβιασμοί κλπ) και αυτοί που τα παίρνουν πάνω από το τραπέζι (Χατζηνικολάου, χορηγίες, διαφημίσεις, γλύψιμο στα αφεντικά και κόψιμο θεμάτων που αγγίζουν το σύστημα). Υπάρχει βέβαια μια σημαντική διαφορά. Και οι δυο είναι οι πιο κλασικοί υπηρέτες του συστήματος. Ο μεν Τριανταφυλλόπουλος με τις αρπαχτές, ο δε Χατζηνικολάου με την σπέκουλα στα μεγάλα αφεντικά. Και οι δυο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Τηλεφωνούν στους εργαζόμενους μόνο όταν είναι για δουλειές. Στα δύσκολα είναι μεγάλοι χέστες. Βάζουν πάντα τους γλύφτες και τους υποτακτικούς για ν'απολύσουν τους εργαζόμενους. Δεν είχαν όμως υπολογίσει κάτι. Ότι εμείς ερχόμαστε από μια νέα γενιά. Αυτοί τελειώνουν δημοσιογραφικά. Θα ξοδεύουν εκατομμύρια για να τους διαβάζουν οι μισοί από αυτούς που διαβάζουν ένα απλό ειδησεογραφικό blog στο διαδίκτυο. Μέχρι που θα τελειώσουν και τα λεφτά. Και τότε και οι δυο μαζί, θα τα βάλουν εκεί που ξέρουν...

Anonymous said...

ρε πατριώτη της φακής αφού μας τα πες ωραία βάλε βύσμα για να λουφάρει ο γιός σου στον στρατό

Κάτι τέτοια έλεγε κι ο ο φυγοστρατος λουφαδόρος βουλευτής του ΛΑΟΣ πατριωταρας Αιβαλιώτης (με την θητεία των ...45 ημερών)

ρε από κάτι τέτοιους πατριώτες γιόμισ' ο τόπος. Κανας καλός δεν βρίσκεται.

Anonymous said...

9.51, άστους αυτούς είναι για τα πανηγύρια. Όπου βλέπεις εθνικοφροσύνη σε στιλ επιδειξία, καταλαβαίνεις για τί "πατριώτες" μιλάμε. Ο πατριωτισμός τους εξαντλείται στις ελληνικές σημαίες και τον εύκολο και ανέξοδο αντιτουρκισμό. Η επιστήμη της ψυχολογίας έχει μιλήσει καθαρά για αυτά τα φαινόμενα.

Anonymous said...

είναι και επιζημιοι. Βλέπε Κύπρο 74, Σκοπιανό το 92, υπόθεση Οτσαλάν με τον ανεκδιήγητο Ναξάκη...

και δεν βάζουν μυαλό

Anonymous said...

Συμφωνώ, δεν είναι για τα πανηγυρια.

Ουσιαστικά, είναι πολύ επιζήμιοι.

Anonymous said...

Έχει αρχίσει και ρετάρει ο Παπατζών. Ας κρατήσει ένα μέτρο γιατί θα χάσει το δίκιο του (αν το έχει...).

Anonymous said...

Ο Παπαγιάννης, μέσα στην επιπολαιότητα και τον υπερενθουσιασμό του, δεν κατάλαβε ότι στη δημοσιογραφία (όπως και στην πολιτική) δεν είσαι σε θέση να κάνεις τον παληκαρά όταν είσαι εξαρτημένος. Αλλιώς πας για αυτοκτονία.

μαϊκροσοφτ οφις said...

Κύριε/Κυρία των 9:36 κάνατε πολλά ορθογραφικά λάθη στα οποία μάλλον υποπέσατε λόγω του ιερού δικαίου που διαπνέει το κείμενό σας.

Anonymous said...

9:51, ο Περίανδρος aka Αντώνης Ανδρουτσόπουλος ήταν ΟΥΚας. Με τη λογική που χρησιμοποιείς περί στρατιωτικής θητείας, φαντάζομαι ότι ο ανωτέρω νομιμοποιείται να δηλώνει πατριώτης..

Anonymous said...

8:37, το "να εργάζεσαι για τη χώρα σου πραγματικά", το έλεγε κι ο Στάλιν. Το αναφέρω απλά..

Anonymous said...

Συμφωνώ, απλά θέλησα να τονισω ότι ο πατριωτισμός πρέπει να αποδεικνύεται με έργα και να μην εξαντλείται σε (συνήθεις νεοελληνικούς) κουφιους βερμπαλισμούς ή επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς που ανέφερα (βλ. Κύπρο, Σκοπιανό, τον Ναξάκη, .. )

Anonymous said...

Γιατί χαρακτηρίζεις το Σκοπιανό τυχοδιωκτισμό, 11:40; Δηλαδή ποια θα ήταν η σωστή αντιμετώπιση κατά τη γνωμη σου; Η αναγνώριση με το όνομα Μακεδονία;

Anonymous said...

Φοβάμαι ότι και να μην τους αναγνωρίσουμε εμείς, δεν τους καιγεται καρφάκι, αφού θα τους έχει αναγνωρίσει ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όλοκληρος ο κόσμος.
Και δεν πα να ουρλιάζουμε εμείς, ότι η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική

Παμε για τετελεσμένα όπως η κατοχή της Κύπρου.

Ενω με "Σλαβομακεδονία" πριν 15 χρονια το θέμα θα ήταν πλέον λήξαν. Σλάβοι τελεία και παύλα.

Ενώ τωρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε....

Anonymous said...

Δε νομίζω. Πιο πιθανό μου φαίνεται το "Βόρεια Μακεδονία". Άλλωστε μην ξεχνάς ότι οι Σκοπιανοί δεν είναι μόνο Σλάβοι, αλλά και Αλβανοί, Έλληνες κλπ και άρα θα ήταν άδικο για όλους αυτούς μια τέτοια ονομασία. Δεν θα ήταν;

Anonymous said...

Σε νοιάζει αν ήταν άδικο για τους άλλους ή αν μας βόλευε εμάς καλύτερα?
Νομιζω στην εξωτερική πολιτική δεν χωρούν συναισθηματισμοί, πολύ δε περισσότερο για τους άλλους.

Anonymous said...

Το Βορεια Μακεδονία μας βολεύει περισσότερο νομίζω...Άλλωστε η Μακεδόνες δεν ήταν Σλάβοι, ώστε να στέκει λογικά το Σλαβο-μακεδόνες και δημιουργεί εσφαλμένες ιστορικές εντυπώσεις σε ανιστόρητους.

Anonymous said...

Ο Παπατζόν τα έχει πάρει άσχημα στο κρανίο.. Δίνει ρέστα αποψε στο blog

Anonymous said...

Παπαγιάννη αν σου έστελνε χεσεμες για να κουκουλώσεις το θέμα βονταφον είναι μεγα σκανδαλο, να τα δείξεις αυτά στην εκπομπή σου!
Αν και πάλι νομίζω ότι μπλοφάρεις γιατι δεν τον έχω για τόσο κορόιδο που να αφήνει και ίχνη....

Anonymous said...

Δείξε τα sms της ξεφτίλας Γιάννη στην εκπομπή. Δείξτα για να τον ξεφτιλίσεις μια και καλή....

Anonymous said...

τη λεγεώνα των γαλάζιων βυσμάτων την έκανες αβαβα γιαννάκη σου φταίει ο νικολακης και γιαυτό?

ανθέλλην said...

Ο Στέφανος Μάνος είχε πει ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το όνομα της FYROM. Μακεδονία, ξε-Μακεδονία, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Μακάρι φυσικά για την Ελλάδα να μην ονομαζόταν σκέτη Μακεδονία, αλλά οι εθνικάπηλοι γκάριζαν και έβγαιναν με σημαίες ντυμένοι αρχαίοι έλληνες όταν ο Μητσοτάκης συζητούσε για σύνθετες ονομασίες. Τώρα έχουμε γίνει περίγελως. Και δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία ίσως, εάν δεν ξοδεύαμε ενέργεια και δεν πληρώναμε κόστος στις διαπραγματεύσεις για κάτι τελικά μάλλον ασήμαντο, που δείχνει να ενδιαφέρει πολύ τους Καργάκους και τους Καρατζαφέρηδες (τον δεύτερο βέβαια όχι γιατί το πιστεύει, αλλά για λόγους καθαρά ψηφοθηρικούς).

Anonymous said...

Παπατζών ξεβράκωσέ τον τον γελοίο, έστω και κατόπιν εορτής.

Anonymous said...

Τα χεσεμες Γιάννη, τα χεσεμες θέλουμε να δούμε για να πειστούμε, αν τα δείξεις ίσως σκεφτούμε να σε συγχωρήσουμε για την άθλια συμπεριφορά σου στο είδωλό μας Αρη Σπίνο.

Anonymous said...

Αυτά είναι τα ωραία της ελληνικής δημοσιογραφίας. Όταν τα σπάνε κάποιοι, βγαίνει όλη η καλά κρυμμένη μπόχα.

Anonymous said...

Ο Χατζηνικολάου εκφράζει τη χειρότερη μορφή δημοσιογραφίας. Πάντα υποτακτικός απέναντι στους ανθρώπους της εξουσίας, πάντα δούλος της ισχύος. Όποιος τον έχει δει πως συμπεριφέρεται σε ισχυρούς, όχι τόσο σε πολιτικούς όσο σε ανθρώπους του χρήματος, του έρχεται να ξεράσει.

Anonymous said...

12.41 είσαι ο Παπαγιάννης?

Anonymous said...

Μα του τα είχε σούρει και ο Κύρτσος και προφορικά και από το βιβλίο που είχε γράψει. Θα ξεχάσουμε τί είχε πει γι αυτό το γελοίο παπαγαλάκι και για τον ποιος τον προωθούσε για να ικανοποιήσει την επιθμία του να γίνει Δήμαρχος Αθηναίων; Ευτυχώς δεν το είδαμε κι αυτό...

σουφραζετα said...

Εχω μείνει άναυδη με το ξεβράκωμα του αδάμαντα της δημοσιογραφίας λαου λαου.

Είναι δυνατόν;

Τίποτε δεν σεβόμαστε πια σε αυτό τον τόπο;

Anonymous said...

Λυκοφιλίες

Για να καταλάβουμε τι φρούτο δηλαδή είναι κι ο Παπαγιάννης.

Και εν είδει θεατών στις εξέδρες της Ρωμαϊκής Αρένας, το τηλεοπτικό κοινό παρακαλά για το thumb down

Anonymous said...

Παπαγιάννη πες μας για το γελοίο λιάγκα με τη μεγάλη μύτη και το τυρόγαλο τη γκόμινα του

Anonymous said...

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ…

Anonymous said...

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ…

Anonymous said...

Μήπως όμως ο Χατζηνίκος χεστεί πάνω του και βρει μια φόρμουλα συνεννόησης ώστε να σταματήσουν οι αποκαλύψεις; Αυτό θα ήταν οδυνηρό για μας που περιμένουμε να ρουφήξουμε τα αίματα από το αλληλοσφάξιμο.

Anonymous said...

Μόνο αυτό?

Παραιτήθηκε κι ο Καραμανλής πριν από λίγο

Και ο Γιώργος ξεκίνησε προ ολίγου τον γύρο του κόσμου με το μοιραίο πατίνι

Δαρβινογιάννης said...

http://archive.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=23.05.2001,id=96488492

Δωστε βάση και σε αυτό:
Θα ήμουν ψεύτης και ανόητος αν δεν έλεγα ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη που κάποιοι διαπρεπείς πολιτικοί, όπως ο Μιλτιάδης Εβερτ, ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Κίμων Κουλούρης, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Χρήστος Παπουτσής μίλησαν με θετικά σχόλια για μένα, δεν ένιωσα κολακευμένος

Anonymous said...

Ο Παπ αφήνει υπονοούμενα για τις ερωτικές ικανότητες του Λιάγκα ή εγώ το εννόησα λάθος και τράβηξα την ερμηνεία απ΄ τα μαλλιά;

h2 said...

Έτσι είναι. Το ξεβράκωμα πέφτει όταν τρώγονται όλοι αυτοί μεταξύ τους. Και εμείς παρακολουθούμε διασκεδάζοντας, πράγμα που δεν ξέρω αν είναι υγιές ή διαστροφικό.

Anonymous said...

Νομίζω όμως ότι οι ιστορικές διαμάχες, όπως πχ

- Παπανδρέου-μητσοτάκη
- Π"γιάννη vs Χ"νικολαου,
- Χ"νικολαου vs Κυρτσου,
- Γαυρου-Βαζελου
- ΕΣΣΔ - ΗΠΑ
- Λαζοπουλου - Ντενίση

ωχριούν μπροστά στη διαμάχη Ιωάννας - Παπαμπριγιάννη


Ευχαριστώ

Anonymous said...

ελα μωρε τωρα ο γιαννάκης
σκούζει τώρα αλλά θα του βουλώσει ο χατζηλαλάκης τη στοματάρα με κάνα δυο χιλιάρικα (δεν τον ε΄χω για παραπάνω) και η ζωή θα επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς
έτσι δεν είναι για΄ννη?

dem> said...

Μήπως ο Παπαγιάννης ρίχνει δόλωμα με τις καταγγελίες, για να αναγκάσει τον Έγκυρο να σπεύσει για να τα βρουν;

Anonymous said...

pantos an kataferei kai plhxei kairia o papamprigiannis ton xatzhlalakh tha einai to deutero major plhgma ston bardiinogianismo mesa se ligotero apo mia ebdomada(bl xylo ston gontzo)
bravo gianni synexise etsi dynamika eimaste mazi sou

O said...

κρίμα πάντως για τον παπαγιάννη. όχι τόσο για την εφημερίδα γιατί η παρουσία του ήταν άνευρη (είχε και αρχισυντάκτη τον λιάγκα) όσο για το ραδιόφωνο που είχε αρκετή ζωντάνια και πλάκα. για να λέμε και του στραβού το δίκιο στο ραδιόφωνο είναι καλύτερος απ'όλους ο παπαγιάννης και μην ξεχνάμε ότι έβγαζε πέρα το θηρίο και σάββατο και κυριακή 4ωρη εκπομπή, ε;

Anonymous said...

Παπαγιάννη για όλα αυτά που λες ότι σου έλεγε ο Χ κλπ έχεις στοιχεία ή τα λες στον αέρα?
Γιατί χωρίς στοιχεία (πχ έγγραφα, μηνύματα, μαγνητοφωνήσεις) όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν πρόκειται να σε πιστέψει καθώς θα τα ρίξει όλα στο γεγονός ότι τον εκδικείσαι γιατί σε σούταρε...
Τα στοιχεία φίλες μου, τα στοιχεία....

Anonymous said...

Εδώ μέσα έχω σούρει του Παπατζόν πολλά. Τις περισσότερες φορές δικαιολογημένα και κάποιες λίγες φορές υπερβολικά. Αν συνεχίσει αυτό το βιολί του ξεμπροστιάσματος του Χατζηπαπαρονικολάκη θα του βγάλω το καπέλο!

Anonymous said...

Παπαγιάννη τις τσόντες τώρα τελευταία στο μπλογκ σου που καταβαράθρωσαν την αξιοπιστία και σοβαρότητα του, ο Χ σου έλεγε να τις βάζεις?

Anonymous said...

Ναι, σωστά. Θέλουμε και στοιχεία. Όχι μόνο λόγια.

Anonymous said...

1.08 (στον πρώτο 1.08 αναφέρομαι) ο Παπαγιάννης είναι επιπόλαιος και παρορμητικός. Αυτό είναι γνωστό. Και τα πορνό που έβαζε σ' αυτή τη λογική πρέπει να τα δεις. Το παιδί αυτό με αυτά που κάνει μερικές φορές χάνει το δίκιο του και περιθωριοποιείται. Όταν το καταλάβει θα τον αντιμετωπίζει και το κοινό πιο σοβαρά.

Παπαγιαννης for President said...

Το παιδί τελικά έχει αρχ!δ!α.
Από τρελούς κι απο χαζούς μαθαίνεις την αλήθεια

Anonymous said...

Ρε Παπατζών καλά τα λες, αλλά γιατί τώρα; Τί αξιπιστία μπορείς να έχεις όταν έχεις ζήσει όλα αυτά τα περιστατικά που είναι, αν αληθεύουν, σημαντικά, και τα έκρυβες ενώ τα βγάζεις τώρα που σε απέλυσε ο βλάχος από τον Έβρο που ανακάλυψε τελευταία το τένις και τα πούρα;

Anonymous said...

Θυμάμαι τον Παπαγιάννη χαμογελαστό στο κουβούκλιο του Real fm στη στοά Σπυρομήλιου παρέα με τον Χατζηνικολάου να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι. Αχ βαχ!

Anonymous said...

Παπαγιάννη, τώρα που τα βάζεις με τον Χατζηνικολάου και καλά κάνεις, το όνομα που αρχίζει από Β και που είναι όλη η ουσία της υπόθεσης, όπως και με Ρουσόπουλο άλλωστε, θα τολμήσεις να το εκστομίσεις?
Ο γίγαντας ο Κύρτσος κάποτε δεν είχε κωλώσει, εσύ από ότι βλέπω κωλώνεις και το μόνο που κάνεις είναι να αναπαράγεις αστείες ιστορίες του τύπου σου πα μου πες, ο υπουργός τον έβαλε να μου την πει και κάτι τέτοιες παπαριες, που κανέναν δεν ενδιαφέρουν.
Αν θέλεις να σε παίρνουμε στα σοβαρά, κάνε και σοβαρό ρεπορταζ με σοβαρά στοιχεία για τους πραγματικούς masters of puppets των διαφόρων τηλεαστέρων....

Anonymous said...

1¨20 πολύ σωστά τα λες. Και να μας πει επίσης ο Παπαγιάννης γιατί δεν έχει βγει ακόμα να σχολιάσει αυτό που κατήγγειλε ο πρώην συνεργάτης του άπλυτου Τριανταφυλλόπουλου, ότι δηλ. άκουσε με τα αυτιά του τον Κουρή να λέει στον Ζούγκλα ότι τον Παπαγιάννη τον έχει για να του κάνει τις δουλειές.

Anonymous said...

Πρέπει να ακούσουμε και την πλευρά Χ'νικολάου.

Anonymous said...

να μας πει τί; Λες και δεν ξέρουμε τι πάστας είναι το τσιράκι του Βαρδή που κατουριέται πάνω του όταν τον βλέπει.

Anonymous said...

παπαγιαννη αποδειξεις και ονόματα

Οι θαυμαστές σου

Anonymous said...

http://vlemma.wordpress.com/depot/portraits/chatzinikolaou/

ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ said...

Πολύ γέλιο

Anonymous said...

Αλλο μαργαριτάρι καλόπαιδο κι ο Κύρτσ.

Λιβανίζει πλεον τον εν δυνάμει Πρωθυπουργό (Wie bitte?) ζεϊμπεκη, μόρτη και skateboard master καραμπουζουκλή Γιωργάκη

ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΙΔΗΣ said...

Πάντως εμένα με κερδίζει στο τένις

reporter X said...

Στυγνός παίχτης ο Κύρτσος. Αλλά και προσαρμοστικός. Μόλις έχασε τα μεγαλεία του Ελεύθερου Τύπου όπου τοποθετήθηκε πολύ αξιοκρατικά (αν και είναι ικανός) διευθυντής λόγω των στενών σχέσεων της μάνας του με τον Βουδούρη, αναγκάζεται, λόγω αυτής της φυλλάδας της City Press, να γυρίζει αυτοπροσώπως από γραφεία επιχειρηματιών μέχρι υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς για να εξασφαλίσει καμιά διαφημισούλα. Αφού δάγκωσε τον Κοντομηνά, τώρα θα δαγκώσει τον Λαυρεντιάδη. Κάτι τέτοια τεφαρίκια ποτέ δεν χάνονται. Και να ψάξει κανείς όλες τις κατηγορίες εναντίον του για... επιλεκτικές κριτικές εναντίον διαφόρων προκειμένου να υποκύψουν. Αλήθεια, με εκείνη την καταγγελία του Καμένου, ότι του ζητούσε χρήματα ο Κύρτσος όταν ήταν στον Ελεύθερο Τύπο για να του βάλει κανένα παραπολιτικό τί έγινε;

Άκης Π. said...

Και μένα με κερδίζει, αλλά οφείλω να πω ότι τον αφήνω. Έτσι μου έχουν πει ότι πρέπει να κάνω για να διατηρήσω τη θέση και τον μισθουλάκο μου σε αυτό το ανθυποδελτίο και στο party της ζωής σου.

Anonymous said...

Ο Παπατζόν λέει ότι οι πρωτοκλασάτοι των ΜΜΕ τα πιάνουν από τους Αμερικάνους. Κοίτα να δεις που θα αρχίσω να πιστεύω κι εγώ συνωμοσιολογικές θεωρίες περί Σόρος

ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΙΔΗΣ said...

Μα κι εγώ τον αφήνω να με κερδίζει. Σιγα μην ξέρει τένις ο ανάπηρος

Anonymous said...

εχει λαλήσει ο παπαγιάνννης πάντως, απευθύνει τώρα ανοιχτή επιστολή στον σκειτμπόρντερ.
γιάννη ασ'το για απόψε, πήγαινε για ύπνο και αύριο με καθαρό μυαλό να πάρεις τις αποφάσεις σου και να καταστρώσεις τη στρατηγική σου, μπορεί να περάσω και εγώ από τη βαλαωρίτου να σου ρίξω καμια ιδέα

Anonymous said...

1.57 θα αποδειχθεί ότι τελικά ο μόνος που έχει δίκιο είναι ο Χατζάρας.

Anonymous said...

Ο παπαγιάννης φίλε δεν έχει ανάγκη από ιδέες. Είναι ο ίδιος μία Ιδέα...

Anonymous said...

1.57 όχι που δεν θα της πίστευες, έτοιμος ήσουνα, και στο βάθος λιακόπουλος

Anonymous said...

και στο βάθος λιαντίνησ

Anonymous said...

Από το να είναι κανείς στο βάθος Λιάγκας...

Anonymous said...

o liagas gamei to tyrogalo me ta megala byzia, ton liantini ton exoun faei oi arkoudes sto vouno

Ioanna said...

ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Anonymous said...

Ιωάννα γιατί θα πεις μόνο μια καληνύχτα; Δεν θα σχολιάσεις την απόλυση Παπαγιάννη;

Anonymous said...

Μου έχει πει συμπαίκτης του Χ'νικολάου στο τένις, ότι ο δημοσιογράφος με το πούρο που το έχει μόνο για φιγούρα και δεν ξέρει να καπνίζει είναι εντελώς άσχετος από τένις. Έχει δηλαδή στο τένις τις ίδιες επιδόσεις που έχει στη δημοσιογραφία...

Anonymous said...

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΥΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΝΩ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΣΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΦΥΛΛΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ. ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ. ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΑΣΤΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ.

Anonymous said...

Βασικά πουλάει λόγω των προσφορών, διότι η εφημερίδα είναι μάλλον φτωχή σε περιεχόμενο.

μαϊκροσοφτ οφις said...

Ο Νίκος μόλις ανέγνωσε την ετυμηγορία γιά Παπατζων στον Real FM διανθίζοντάς την με εισαγγελικού στόμφου φράσεις όπως συνηθίζει "τού δώσαμε ευκαιρίες", "έχει και η υπομονή τα όριά της" κλπ. Αδιόρθωτος και στην γλώσσα ο Νίκος, σε εμφανή προσπάθεια να πεί επιτέλους σωστά την λέξη "Washington" έριξε ένα "Ουάσινγκτον" με ένα Α όπως λέμε "αέρα" (όσο γιά τον χορηγό της εκπομπής Conn-x "γιά πιό καλό ιDernet" παρά λίγο να καεί το router).

Anonymous said...

Έχει και τα δίκια του ο Χατζηνικολάου. Ο ίδιος λέει ότι ο Παπαγιάννης δεν είναι άνθρωπος με καλό χαρακτήρα και είναι εμπαθής και εκδικητικός. Υποσστηρίζει ότι τον είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του και τη δημοσιογραφική του ικανότητα αλλά ο Παπαγιάννης τελικά τον διέψευσε. Ιδιαιτέρως λέει ότι είχε πολλές διαμαρτυρίες από στελέχη του συγκροτήματός του και όχι αποκλειστικά από τον Τριανταφυλλόπουλο. Το κλίμα δεν ήταν καθόλου καλό και αυτό ενοχλούσε τον Χατζηνικολάου που είχε την ευθύνη να δημιουργεί καλές συνθήκες εργασίας για τους συνεργάτες του. Ο Παπαγιάννης του έκανε ως δημοσιογράφος αλλά δεν του έκανε ως χαρακτήρας. Τον είχε προειδοποιήσει γι αυτό και είναι δικαίωμά του να του ζητήσει ότι δεν θέλει εσωτερικά χτυπήματα για να διατηρήσει την ηρεμία στο μαγαζί του. Ο Παπαγιάννης δεν τήρησε πράγματα με τα οποία είχε συμφωνήσει. Η στάση του, μετά και τη δεύτερη και οριστική απόλυσή του, είναι απαράδεκτη γιατί ενώ γνωρίζει τα πραγματικά αίτια πηγαίνει με απρεπείς και αναληθείς αναφορές τη συζήτηση αλλού. Ο ίδιος δεν καταλαβαίνει ότι η συμπεριφορά του είναι απόλυτα αντιδεοντολογική και απαράδεκτη, πρώτον γιατί λέει συνειδητά ψέμματα και δεύτερον γιατί αυτή δεν είναι συμπεριφορά προς εργοδότες. Έτσι σε λίγο δεν θα μπορεί να βρει δουλειά πουθενά. Αυτό που κάνει ειναι γκαγκστερισμός τύπου Κουρή. Είναι βέβαιο ότι σε λίγο θα αρχίζει να μαζεύει αυτά που λέει τώρα για ανθρώπους που ήταν πολύ εντάξει απέναντί του αλλά εκείνος δεν τίμησε τις επαγγεματικές συμφωνίες που έκανε μαζί τους.

Anonymous said...

Διά στόματος Μάκη Ζούγκλα στο μπλογκ του:

@ Σου τα ΄λεγα Γιαννάκη ότι θα μείνεις χωρίς δουλειά και δεν με πίστευες…

@ Πάρε τώρα τον κουβά και τρέχα να προλάβεις, γιατί εάν σου ‘ναι δύσκολο να κάθεσαι στο σπίτι σαν τη Μάρα για babysitting, φαντάσου πόσο δύσκολο θα σου φανεί να κάτσεις στο σκαμνί για τις παπάρες που γράφεις…

@ Κι επειδή το ξέρω καλά το αφεντικό, μόλις είδα να χαμογελάει, κατάλαβα ότι ήρθε ή ώρα να ρίξει την πρώτη μηνυσάρα της ζωής του…

@ Εκτός και έχεις αποδείξεις για ότι υπογράφεις, οπότε θα υποκλιθεί το σύμπαν μπροστά σου…

@ Εγώ τουλάχιστον θα σκίσω τη μπούργκα μου…

@ Διαφορετικά μπορείς να βάλεις τις πλερέζες από σήμερα…

@ Μεταξύ μας έχω φοβερή ιδέα... Να σε προσλάβουμε στη "ζούγκλα" για να βρίζεις και να λέμε ότι δε μπορούμε να σε… ελέγξουμε καθαρόαιμο αραβικό άτι (γαϊδούρι) της ενημέρωσης…

@ Ε ναι, να πάθει ένα ταράκουλο όποιος σε μάζεψε εκεί μέσα να γράφεις έγκυρα τις παπάρες σου…

@ Όου real…good news!...

@ Γιατί στον μάταιο τούτο κόσμο που ζούμε, άλλο άλλα τις και άλλο …αλάτις…

@ Μέχρι να σωφρονιστείς υπάρχει και συνταγή με χάπια από τη ζούγκλα -με αγάπη -για να ηρεμίσεις …

findi said...

Ο Παπαγιάννης έχει αρχίσει να γίνεται λίγο κουραστικός με τις εμμονές του ή μου φαίνεται; Σε λίγο θα μας πει ότι και για την πτώση των δίδυμων πύργων φταίει ο Χατζηνικολάου. Άτιμη απόρριψη τι πικρόχολα σχόλια γεννάς..

XL said...

Το ότι ο χατζηνικολαου είναι καραγκιοζάκος δεν περιμέναμε να το μάθουμε απο τον παπαγιάννη.

Το ερώτημα είναι εάν δεν είσαι καραγκιόζης,υποκριτής,ΟΦΑ (οπου φυσάει ο άνεμος) κλπ έχεις καμμιά ελπίδα να προκόψεις σε αυτή τη χώρα;

Το παρελθόν που καλό ειναι να το μελετάμε έχει αποδείξει πως όχι.

Αυτοί που διαθέτουν λίγη τσίπα αργά η γρήγορα περιθωριοποιούνται, βαφτίζονται γραφικοί, τρώνε τη λίθο του αναθέματος και αιωνία τους η μνήμη.

Το έργο είναι παλιο.Κρατάει απο την εποχή του καποδίστρια..

viewer said...

Και οι δύο αντιμαχόμενοι τα ίδια σκατά είναι τελικά. Ο Χατζηνικολάου ένας μόνιμος μπάτλερ των εκάστοτε αφεντικών του και άλλων ισχυρών. Ο Παπαγιάννης ένας λούμπεν δημοσιογράφος με άλυτα συμπλέγματα που έχει καταφέρει να μπει στο παιχνίδι της επαγγελματικής δημοσιογραφίας από την πίσω πόρτα με ρόλο να υπηρετήσει και αυτός τα συμφέροντα των δικών του αφεντικών που τον έχουν ως υπάλληλο. Και οι δύο υπάλληλοι είναι το ίδιο πράγμα. Ο ένας με πούρα και τένις στην Εκάλη, ο άλλος με τσιγάρο και εσπρέσο στη Βαλαωρίτου.

XL said...

Απρόβλεπτη η ζωή η ρημάδα.

Παρεμβαίνεις για να μην μεταδοθεί τίποτε για το πρόστιμο της vodafone (που στην τελική δεν ήταν και κάτι το σοβαρό) και καταλήγεις να συζητάνε όλοι την παρέμβασή σου για το προστιμο της vodafone.

Αυτό εκτός απο στρατευμένη δημοσιογραφία λέγεται και γκαντέμικη δημοσιογραφία.

Μήπως εκτός απο τον κουρασμένο είδε και τον μητσοτάκουλα ο λαου λαου;

Anonymous said...

Του άρεσε του ζούγκλα που απέλυσε τον παπ, αλλά ξέχασε τα δικά του μαλλιοτραβήγματα με τον μεγάλο τενίστα.

Anonymous said...

Διαβάστε το post στο pressmme, με τίτλο "Εφτυνε εκεί που έγλειφε".

Ρε Παπαγιάννη πας καλά; Καρφώνεσαι ότι παίρνεις εντολές και μετά κατηγορείς τον τενίστα;
Τα ίδια σκατά είστε κι οι δύο...

gnu said...

Τα ίδια σκατά είστε κι οι δύο...

Χωρίς να παριστάνω τον συνήγορο του παπαγιάννη ΔΕΝ είναι ακριβώς τα ίδια σκατά όπως λες.

Δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ελέγχει την εξουσία και να φέρνει στο φως της δημοσιότητας αυτούς που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

Πες μου τώρα εσύ ποιά εξουσία έχει θίξει και ποιά σκάνδαλα έχει βγαλει στη δημοσιότητα όλα αυτά τα χρόνια ο χατζηνικολάου.

Αυτός ο τύπος έπρεπε να παντρευτεί την παναγιωταρέα. Γλοιώδεις και σφουγγοκωλάριοι της εξουσίας διαχρονικά και οι δυό τους.

Ο παπαγιάννης δεν είναι ούτε άγιος (υπάρχουν άγιοι;) αλλά ούτε και τέτοια γλίτσα σαν τον λάου λάου.

Οπως και νάχει οφείλεις να διαλέγεις το μη χείρον.

Anonymous said...

"Οπως και νάχει οφείλεις να διαλέγεις το μη χείρον"
Λέω να μην διαλέξω κανέναν από τους δύο φίλε και επιμένω ότι είναι τα ίδια σκατά..
Ο τενίστας δεν χρειάστηκε να χτυπήσει ποτέ κανέναν. Η συγκυρία της εμφάνισής του στην ιδιωτική τηλεόραση τον καθιέρωσε, χωρίς να χρειαστεί να το παίξει μάχιμος δημοσιογράφος. Οπότε το μόνο που χρειάστηκε να κάνει είναι εκδουλεύσεις στα αφεντικά του.
Ο Παπατζόν, όντας λιγότερο γνωστός και με μικρότερης αξίας κονέ, δουλεύει καρότο- μαστίγιο. Απειλεί μέχρι να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του, και μετά ,όταν ικανοποιηθούν, την κάνει γαργάρα. Προσπαθεί κι αυτός να ανέβει τη σκάλα της "επαγγελματικής" εξέλιξης και να μοιάσει του τενίστα. Ότι έκανε κάποτε ο ελεεινός Ζούγκλας δηλαδή και έγινε γνωστός..
Κατ εμέ, ο λόγος που τα πήρε, δεν είναι αυτή καθαυτή η απόλυσή του, αλλά το γεγονός ότι οι "μεγάλοι" Ζούγκλας και Τενίστας, δεν τον έπαιξαν ως ίσο, αλλά τον εμφάνισαν κατώτερό τους.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ

Στην Ήπειρο τα περισσότερα κρούσματα φυματίωσης!
Πρωτιά έχει ο Νομός Ιωαννίνων


Η Ήπειρος εμφανίζει τα υψηλότερα ποσοστά φυματίωσης στην Ελλάδα, ενώ ο Νομός Ιωαννίνων έχει την πρωτιά σε σχέση με τους άλλους τρεις Νομούς της Περιφέρειας. Με απλά λόγια η φυματίωση θερίζει στην Ήπειρο.
Τα αποκαλυπτικά αυτά στοιχεία δημοσιοποίησε προχθές ο Επισκέπτης Υγείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Α. Χαρίσης, μιλώντας στην επιστημονική εκδήλωση που οργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Το 2008 δηλώθηκαν στην Ήπειρο 13 περιστατικά, ενώ το 1999 είχαν δηλωθεί 35 περιστατικά. Αυτό, όμως, όπως διευκρίνισε ο κ. Χαρίσης, δεν συνεπάγεται ότι μειώθηκαν τα κρούσματα στην Ήπειρο. Απλά δεν καταγράφονται τα περιστατικά.
Μάλιστα ο κ. Χαρίσης ανέφερε ότι γιατρός στην περιοχή μας του δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως όφειλε να καταγράψει τα περιστατικά φυματίωσης που εξέταζε.
Η διακύμανση δήλωσης περιστατικών που παρατηρείται από έτος σε έτος και από Νομό σε Νομό, οφείλεται στην μη καταγραφή ορισμένων περιστατικών.
Η μέση επίπτωση της φυματίωσης στους τέσσερεις Νομούς της Ηπείρου είναι 8,41 ανά 100.000 κατοίκους. Η μεγαλύτερη επίπτωση παρουσιάζεται στα Γιάννινα και ακολουθούν ο Νομός Θεσπρωτίας, ο Νομός Πρεβέζης και στην τελευταία θέση ο Νομός Άρτας.
Σαφώς προκύπτει από τα στοιχεία ότι στην περιοχή της Ηπείρου την πρωτοκαθεδρία ως προς την φυματίωση, ανάμεσα στους Έλληνες και στους αλλοδαπούς, έχουν οι ντόπιοι.
Συγκεκριμένα από τα 325 περιστατικά που δηλώθηκαν το χρονικό διάστημα 1999-2008, τα 306 αφορούσαν στον ντόπιο πληθυσμό, δηλαδή ποσοστό 94,15%, ενώ μόνο τα 19 αφορούσαν σε μετανάστες, δηλαδή ποσοστό 5,85%.
Οι 17 από τους 19 μετανάστες ήταν Αλβανοί, δηλαδή ποσοστό 89,5%, ένας ήταν από Αγγλία και ένας από την Μαγαδασκάρη.
Ο κ. Χαρίσης εκτίμησε ότι στο μέλλον θα αυξηθούν τα κρούσματα φυματίωσης που θα δηλώνονται από αλλοδαπούς, εκτός από τους Αλβανούς, αφού στην περιοχή μας εργάζονται όλο και περισσότεροι Ινδοί, Πακιστανοί και Αφγανοί, κ.ά.

Ακόμη στην εκδήλωση μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων Σ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ελέγχου της φυματίωσης. Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα είναι καθοριστικής σημασίας, αφού αυτό που ισχύει σήμερα είναι από την δεκαετία του 1960, και θα πρέπει άμεσα να εφαρμοστεί.
Επίσης στην πρόληψη, την θεραπεία και την διάγνωση της νόσου, αναφέρθηκε ο επίκουρος καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων Γ. Δασκαλόπουλος.
Στον χαιρετισμό της η δραστήρια Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μάρθα Παπαδοπούλου, τόνισε την ανάγκη όσο το δυνατόν ευρύτερης ενημέρωσης για την φυματίωση, προκειμένου να καταπολεμηθεί η ασθένεια.
Η.

m. said...

Στη δημοσιογραφία άγιοι δεν υπάρχουν. Ως αποτέλεσμα δουλειάς κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ Χ΄νικολάου και Παπαγιάννη. Ο πρώτος είναι απόλυτα θεσμικός ο δεύτερος, με τις υπερβολές του, βγάζει και κάποια πράγματα. Τον αν τον βάζουν κάποιοι μπροστά για να φωνάζει υπέρ ή εναντίον κάποιον είναι ένα θέμα. Αλλά, ρε παιδιά, δεν μπορεί στη δημοσιογραφία να είναι κανείς απολύτως ανεξάρτητος. Αν το επιχειρήσεις αυτό θα σε φάνε λάχανο. Είναι εξυπνακίστικο να κατηγορούμε τον Παπαγιάννη γιατί δεν πήγαινε κόντρα στα αφεντικά του. Επαγγελματίας είναι πρώτα απ' όλα ο άνθρωπος. Ένα επάγγελμα για να ζήσει κάνει και μετά όλα τα άλλα. Με αυτό δεν θέλω να τον δικαιολογήσω. Έχει κάνει πολλά λάθη. Αλλά το σωστό να λέγεται.

gnu said...

Λέω να μην διαλέξω κανέναν

Ο νικολάκης και ο παπατζων είναι άτομα διαφορετικής ψυχοσύνθεσης.

Ο πρώτος είναι ένας πιστός αζόρ της εξουσίας που κουνάει χαρούμενα την ουρά του στην εμφάνιση του αφεντικού.

Ο δεύτερος είναι ένα ντόπερμαν αμολημένο στο κήπο που μπορεί να δαγκώσει και το αφεντικό το ίδιο.

Και οι δύο περιφέρονται σε αναζήτηση τροφής.

Προσωπικά προτιμώ τον δεύτερο παρά τον αχρωμο αοσμο και γλυφτη της εξουσίας χατζηνικολάου.

Τουλάχιστον με τον παπατζών πλήττεις λιγότερο. Αυτός ο καθωσπρεπισμός του κώλου που μας σερβίρει ο λαου λαου δεν αντέχεται αδερφάκι μου με τίποτε.

Anonymous said...

ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ BLOGGERS

ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Ωρα 15,37 ο Ττιανταφυλλοπουλος αφου κατονομασε τον ΠΡΕΖΑ.ΤV
και αλλο γνωστο δημοσιογραφο,στην εκπομπη του αγνωστοσ Μ δηλωσε οτι θα τους διαλυσει με λυσσα,.
Οι απειλες απο ραδιοφώνου και οι τζαμπα μαγκιες προς κατοχους ιστολσελίδων με αλλους απωτερους σκοπους ,παρα τω πλευρω της ΕΞΟΥΣΙΑΣ,μας αφήνουν σαν χρηστες αδιάφορους μεχρι…ενος σημείου απο εκει και πέρα ο καθένας ας αναλάβει τις ευθυνες του.

Anonymous said...

Με τη δημοσιογραφία που κάνει ο Παπαγιάννης συχνά διαφωνώ. Το ίδιο και πάρα πολλοί γνωστοί μου. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει σύγκριση μεταξύ του Παπαγιάννη και των άλλων πολιτικών συντακτών. Ακόμη και οι πιο "έγκυροι" (να μην αναφέρουμε ονόματα) τα παιχνίδια των αφεντικών τους παίζουν. Και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται καν να τους πασάρουν γραμμή, γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλά ποια είναι τα συμφέροντα των εργοδοτών τους. Δείτε τι γίνεται στη δήθεν έγκυρη Καθημερινή και τον Σκάι με τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, ρεπορτάζ και σχόλια. Μετά, πώς να κρίνουμε τόσο αυστηρά τον ,ειδικά όταν την πέφτει σ' αυτή την κακιασμένη και αγράμματη γεροντοκόρη που ονομάζεται Xατζηνικολάου;

Anonymous said...

Η περιγραφή που κάνεις περί ντόπερμαν, καλύπτει απόλυτα το Ζούγκλα, φίλε gnu.
Γι αυτό έγραψα παραπάνω ότι ο Παπατζόν είναι εκκολαπτόμενος Ζούγκλας.
Κανείς δε λέει ότι υπάρχει άγιος δημοσιογράφος, αλλά αυτοί δεν παίζονται. Προσωπική μου άποψη είναι, ότι ελάχιστοι δημοσιογραφοι αξίζουν, κι αυτοί από την έντυπη δημοσιογραφία.
Αλλά, από την άλλη αυτούς τους τηλεοπτικούς παλιάτσους, αξίζει ο διανοητικά καθυστερημένος νεοελληνας. Τόσο βραχυχρόνια μνήμη, μόνο εδώ συναντάται. Αλλιώς, πώς μπορεί να εξηγήσει κανείς, ότι πολιτικοί (π.χ. Τσιτουρίδης) που έχουν αποσυρθεί υπό το βάρος σκανδάλων, εμφανίζονται κανα εξάμηνο μετά, προσκεκλημένοι εκπομπών, στις οποίες παρουσιάζονται αμέμπτου ηθικής και κατηγορούν όλους τους άλλους; Κι αντί οι "δημοσιογράφοι" που τους καλούν να τους ξεβρακώσουν, κάθονται και τους γλείφουν.
Και που βγάζει σκάνδαλα, ο Παπαγιάννης κι ο Ζούγκλας (μέχρι να σιωπήσουν για να ξεχαστούν αυτά που έβγαλαν), δεν έχει κανα νόημα τελικά, γιατί ο κόσμος πλέον, έχει διαποτιστεί τόσο πολύ στην ιδεολογία της αρπαχτής και της λαμογιάς, που δεν του κάνει εντύπωση τίποτα. Ίσα ίσα που αν κάποιος δεν είναι κλέφτης του δημοσίου χρήματος και λαμόγιο, χαρακτηρίζεται βλάκας. Τί να λέμε τώρα.. Είναι τέτοια η κατάντια που δεν υπάρχει σωτηρία πλέον..

Anonymous said...

Πιστεύω ότι δικαίως πήρε Ι5 ο Ζούγκλας στο στρατό. Ο άνθρωπος είναι τυπική περίπτωση μανιακού. Σε οποιονδήποτε διαφωνησει μαζι του, ξεκινάει πόλεμο μέχρι τελικής εξόντωσης, με τελευταίο παράδειγμα τον Παπατζόν. Μιλάμε για μανία καταδίωξης, τρέλα, κακία και αλητεία σε ένα βρώμικο και άλουστο πακέτο...

gnu said...

ο Παπατζόν είναι εκκολαπτόμενος Ζούγκλας.

Πιθανότατα.

Και πάλι όμως θα προτιμήσω τους εκκολαπτόμενους ταρζάν απο τους εκ γενετής προσκυνημένους όπως ο φίλος μας ο πρωταθλητής του τένις.

reporter Y said...

Ο πουροτενίστας είναι αφόρητος μέσα στον μικροαστικό καθωσπρεπισμό του (ομοίως και ο ζούγκλας στην παλαιοπασοκική εκδοχή του). Ο έτερος καππαδόκης Παπατζών μέσα στην (εμφανή) λύσσα του γιά επαγγελματική/κοινωνική ανέλιξη είναι κλασική περίπτωση infotainment (ιδίως όταν ήταν με Σπίνο) που ενίοτε βγάζει "πολύ γέλιο" - ένα trash δελτίο σε ένα trash κανάλι (γιά ενημέρωση βέβαια ούτε λόγος).

Anonymous said...

Μπράβο στον Παπαγιάννη που χτυπάει τον Βαρδινογιάννη. Τώρα χτυπάει τον πραγματικό στόχο. Και οφειλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι χρειάζονται και τα ούμπαλα για να κάνεις κάτι τέτοιο. Ο Κύρτσος, που ήταν και ισχυρότερος, έκανε καιρό να ορθοποδήσει από τις τρικλοποδιές που έφαγε όταν πείραξε Κωστάκη και Βαρδινογιάννη,

αγιατολαχ said...

Χίλιες φορες trash δελτίο σε trash κανάλι απο το να τρώω στη μάπα τη δήθεν σοβαρή ενημέρωση απο την όλγα που δεν είδε το dvd και τον μεγαλο αναλυτή pretender.

Anonymous said...

papajohn se katastasi amok!poli gelio.

Anonymous said...

Πραγματικό αμόκ. Εμάς αυτό μας πληροφορεί και μας διασκεδάζει, αλλά τον ίδιο τον θάβει. Ποιος εργοδότης θα τον πάρει στα σοβαρά και θα τον προσλάβει στο μέλλον όταν έχει αυτή τη συμπεριφορά με το που τσακώνεται με έναν εργοδότη του;

Anonymous said...

O Παπατζόν δεν έχει πάντα αυτή τη συμπεριφορά. Τα χει πάρει κρανίο γιατί τον έκανε ρόμπα ο τενίστας επειδή πήρε το μέρος του ζούγκλα. Όταν ο ζούγκλας πήγε να βάλει τον Κουρή έφαγε φτύσιμο, γι αυτό θριαμβολογούσε ο Παπατζόν, ο οποίος θεώρησε εαυτώ δημοσιογραφάρα. Αλλά τώρα γκρεμίστηκε ο κόσμος του. Δεν μπορεί να αντέξει το άδειασμα του τενίστα και το συνακόλουθο ρεζιλίκι. Ο ίδιος είχε βγάλει γλωσσάρα τόσο καιρό κι έγλειφε τον τενίστα, κι ο τενίστας τον πούλησε σε ένα λεπτό, γνωρίζοντας ότι ο ζούγκλας πουλάει πιο πολύ από τον παπατζόν, είναι πιο απρόβλεπτος κι επικίνδυνος και επομένως τον συμφέρει να τα χει καλά με τον ζούγκλα. Δεν μπορεί να αντέξει ότι ο ελεεινός ζούγκλας προτιμήθηκε από αυτόν που είναι κατά τη γνώμη του εαυτού του, μεγάλος δημοσιογράφος. Ο δε ζούγκλας θεωρεί ντροπή της δημοσιογραφίας τον Παπατζόν, σε σημείο που, παρά τις γλειψιματικές προσπάθειες του Παπατζόν προς τον ζούγκλα πριν λίγο καιρό, να τον γράψει κανονικά και να επιμένει να του κλείσει το σπίτι. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

Anonymous said...

Μα ο παπατζών έβγαινε πιο παλιά στον Ζούγκλα και μάλιστα καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι. Γέλαγαν μέχρι και τα μουστάκια του...

Anonymous said...

Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η στάση της Ιωάννας Δεμέντη. Αν πραγματικά αντιπαθούσε τον Παπατζόν, τώρα θα θριαμβολογούσε με το στραπάτσο του. Αντ αυτού δεν κάνει κανένα σχόλιο, οπότε μάλλον έχει στενοχωρηθεί μου φαίνεται με την απόλυσή του, συμπάσχοντας με τη θλίψη του αγοριού της. Άρα μιλάμε για μεγάλο έρωτα εδώ πέρα.
Α, ρε Παπατζόν ζημιάρη..Καις γυναικείες καρδιές

Κουζουλάθηκες μωρέ? said...

τον παπαγιάννη δεν τον εκτιμούσα. Ανέφερα σε παλαιότερο σχόλιο ότι φεύγουν δημοσιογράφοι όπως ο Μαρίνος ή ο Καρκαγιάννης κι έρχονται οι πάτοι τύπου Παπαγιάννη

Αλλά επειδή αποδεικνυεται παλληκάρι και κουζουλός και τέτοιοι είναι τελικά οι πιό χρήσιμοι στην κοινωνία (από τους υπάκουους στα αφεντικά, συμφεροντολόγους δημοσιογραφίσκους των Καγιέν και του Εκάλη Κλαμπ) νομίζω ότι απαιτείται η στήριξη του Παπατζων από όλους εμάς τους ανώνυμους.

Anonymous said...

Καλά, 8.23, να τον στηρίξουμε, αλλά μην παίρνεις και όρκο ότι είμαστε και "ανώνυμοι".

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ said...

Ο τενίστας το φυσάει και δεν κρυώνει. Αν και έκανε το χατήρι του ζούγκλα, τόσο από συμφέρον όσο και φοβούμενος την εμπάθειά του ζούγκλα, μάλλον δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από τον παπατζόν, που του βγήκε χειρότερος στο κράξιμο κι από τον ζούγκλα. Τόσα χρόνια στο απυρόβλητο, καλλιέργησε την εικόνα του αδέκαστου και ξαφνικά ο παπατζόν τον ξεβράκωσε. Τον περίμενε γιωτά και του βγήκε κομάντο. Εφιάλτης.. Καλά το παίζει ο παπατζόν. Άμα δε σε σέβονται καλύτερα να σε φοβούνται

«Oldest ‹Older   201 – 348 of 348   Newer› Newest»