Sunday, February 13, 2011

Ελένη Βαρβιτσιώτη: «Ουάου! To facebook και το twitter έριξαν τον Μουμπάρακ»!


Η απεσταλμένη του ΣΚΑΪ στην Αίγυπτο εξηγεί την βαριά (και ασήκωτη) επαναστατικότητα των social media


«Εκάναμεν επανάσταση!». Την φράση αυτή, που έχει χρησιμοποιηθεί και στην δική μας χώρα (σε διαφορετικό βέβαια context και καμιά σαρανταριά και κάτι χρόνια πριν), φαίνεται να χρησιμοποίησαν κατά κόρον Αιγύπτιοι και αλλοεθνείς πιστοί του facebook, του twitter κλπ., επισημαίνοντας τον καθοριστικό ρόλο των, ούτως ειπείν, social media στην πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ. Η απεσταλμένη του ΣΚΑΪ στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, Ελένη Βαρβιτσιώτη, έγκριτη και πολύπειρη ρεπόρτερ (και κόρη του κυρ-Γιάννη), που ατσαλώθηκε δημοσιογραφικά ευρισκόμενη πάντοτε στην πρώτη γραμμή του πυρός, μοιράζεται μαζί μας τις εντυπώσεις της από τις τελευταίες μέρες της λαϊκής εξέγερσης, εξηγώντας, μεταξύ άλλων, γιατί η επανάσταση στην Αίγυπτο υπήρξε «η επανάσταση του facebook και του twitter». Ας την απολαύσουμε...

 

Απίστευτο! Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους. Μοναδικό! Υπέροχο! Εικόνες πραγματικής ιστορίας ξετυλίγονται μπροστά μου σαν κινηματογραφική ταινία (όπως γράφαμε παλιά στην έκθεση). Ας είναι καλά ο μπαμπάς που μίλησε στον Αλέξη και με πήραν στον ΣΚΑΪ. Πολύς κόσμος! Πάρα πολύ κόσμος! Γίνεται επανάσταση!

  

Χιλιάδες κόσμος στους δρόμους (ή μήπως δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες; – που να μετρήσεις τώρα…). Φωνάζουν. Ζητάνε να φύγει ο Μουμπάρακ που είναι κακός άνθρωπος και επίσης δεν είναι καθόλου καλός. Ουάου! Πρώτη φορά βλέπω τόσον κόσμο σε πλατεία. Μου θυμίζει λιγάκι τις παλιές συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα, όταν ήμουνα πολύ μικρή και με έπαιρνε μαζί του ο μπαμπάς. Τέλεια! Σούπερ! Ήταν τότε εκεί όλα τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ, με τα renegade, τα timberland boat shoes και τα φούτερ στους ώμους. Τέλος πάντων. Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου (ή μήπως Πρόεδρος; – που να βρεις άκρη τώρα…), ο Μουμπάρακ (που βάφει και τα μαλλιά του κορακί – ούτε καν μελί, όπως ο αδελφός μου ο Μίλτος), δεν έχει αφήσει τον κόσμο να προοδεύσει. Οι άνθρωποι εδώ έχουν μείνει πίσω. Πολύ πίσω. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι ντύνονται σε στυλ grunge, τη μόδα που είχαμε εμείς στα ΄90s! Την είχα δει πολύ έντονα αυτή τη μόδα παλιά και στη  Ν. Υόρκη, πηγαίνοντας για ψώνια. Τι ποικιλία που έχει το Big Apple στα ρούχα! Πόσο trendy ρούχα και παπούτσια! Αλλά πίσω στο θέμα μου. Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο πίσω οι Αιγύπτιοι. Ρούχα πρόχειρα, ατημέλητα. Αλλά εδώ που τα λέμε το στυλ αυτό ταιριάζει στην περίσταση. Είναι σούπερ! Είναι ουάου! Και βέβαια είναι τόσο επαναστατικό!

 

Βγαίνω μια βόλτα (με προφυλάξεις πάντα, γιατί υπάρχουν και κακοί άνθρωποι εδώ) στην πλατεία Ταχρίρ. Πολύς κόσμος. Πάρα πολύς κόσμος. Πλησιάζω έναν νεαρό Αιγύπτιο, τον Azibo. Μου λέει ότι έγραψε μήνυμα στο wall του φίλου του, του Hanif, στο facebook αλλά και tweet στο twitter και ήρθαν μαζί εδώ στη διαδήλωση. Μεγάλη υπόθεση του facebook και το twitter! Πραγματικά μεγάλη υπόθεση, λέμε! Πώς συντονίζει τους ανθρώπους για κοινή έξοδο στην πλατεία! Πώς θα υπήρχε συνεννόηση αν δεν υπήρχε το facebook και το twitter, ούτε που μπορώ να το φανταστώ. Απορώ πώς γινόντουσαν (sic) παλιά οι εξεγέρσεις και οι επαναστάσεις. Χωρίς facebook και twitter; Oh, my God! Good God! Πώς είναι δυνατόν;

 

«Πώς βλέπετε τα πράγματα παιδιά; Τι θα γίνει με τον Μουμπάρακ;», ρωτάω δημοσιογραφικά, αφού είμαι και δημοσιογράφος (να θυμηθώ αργότερα να ρωτήσω αν o Μουμπάρακ είναι τελικά πρόεδρος ή πρωθυπουργός). «Ή θα μείνει ή θα φύγει» μου απαντάνε. Ο Azibo δείχνει λίγο πιο απαισιόδοξος. Ο Hanif αντίθετα είναι πιο αισιόδοξος. «Υπάρχουν πολλά μηνύματα εναντίον του Μουμπάρακ στο facebook και το twitter. Αυτό είναι καλό σημάδι! Δεν τον βλέπω να μένει για πολύ απάνω. Αλλά τι να σου πω. Μερικοί στο facebook και το twitter λένε ότι μπορεί και να μείνει. Θα δούμε», μου λέει. Μόλις τώρα SMS στο κινητό από τον μπαμπά: «Μικρή να προσέχεις». Ο καημένος ο μπαμπάς ανησυχεί. «Μπαμπά είμαι καλά. Εδώ γίνεται επανάσταση!!! ΧΧΧ!!!» του απαντάω πάλι με SMS.

 

Χαμός! Η αναταραχή στην πλατεία συνεχίζεται. Κόσμος! Φωνές! Τέλεια κατάσταση! Έχω ανατριχιάσει. Μερικοί, ενώ φωνάζουν, κάνουν και κάτι παράξενο: Κρατάνε και παπούτσια στο χέρι! Θα έχουν κουραστεί τόση ώρα όρθιοι μάλλον. Ίσως ο λόγος να είναι και το πολύ περπάτημα. Μου θυμίζουν εμένα πριν λίγο καιρό στη Μύκονο. Περπάτησα από την Ψαρού στο Nammos και μετά πήγα στο πάρτυ του Άλκη Π.. Είχαν τόσο κουραστεί τα ποδαράκια μου που δεν άντεξα. Έβγαλα τα παπούτσια, όπως και οι Αιγύπτιοι, και χόρευα ξυπόλητη…

 

Παρατηρώ τους ανθρώπους που κάνουνε τώρα επανάσταση. Νιώθω να με έχει συνεπάρει και μένα αυτός ο αγώνας για δημοκρατία. Πρέπει να τελειώνουνε με την οικογενειοκρατία! Βέβαια και εμείς, οι Βαρβιτσιώτηδες, τόσες γενιές πολιτικών είμαστε. Αλλά εμείς έχουμε και αξία! Τέλος πάντων. Τι πάθος που έχουνε οι Αιγύπτιοι! Πόσο θέλουν να απαλλαγούνε από τον δυνάστη! Το βλέπω στα μάτια τους. Δακρύζω. Δακρύζω, όπως δεν έχω δακρύσει ποτέ ξανά. Με εξαίρεση εκείνη τη φορά που είχα πρωτοδεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σ’ εκείνη τη συναυλία! Αν και σαν (sic) δημοσιογράφος πρέπει να μένω αντικειμενική, όπως μου έμαθε και ο Αλέξης στο μεγάλο σχολείο των Νέων Φακέλων.

  

Πηγαίνω λιγάκι στο ξενοδοχείο. Τα πόδια μου δεν με κρατάνε. Χρειάζομαι και ανάπαυση. Όχι μόνο επανάσταση! Στέλνω ένα tweet. «Ο τύραννος πέφτει. Εδώ γίνεται επανάσταση!», γράφω συγκινημένη (αλλά και ξαναμμένη). Νιώθω τα πόδια μου βαριά. Μετά, όμως, από δύο μαργαρίτες, τίποτα δεν με κρατάει. Κούραση, ξε-κούραση, βουρ ξανά στην πλατεία! Δεν το χορταίνω αυτό το θέαμα! Σούπερ ντούπερ ουάου κατάσταση! Σαν πάρτυ είναι! Και master of ceremonies o ίδιος ο λαός! Αυτό θα πει δημοκρατία! Σώματα κουρασμένα. Μα με πόση θέληση για ελευθερία. Και μάτια που πετάνε φωτιές. Τι σου είναι αυτή η ελευθερία! Νέοι, πολλοί νέοι στους δρόμους. Μου φαίνονται σαν hipsters. Μα ναι, σίγουρα hipsters πρέπει να είναι! Η Subira, μάλλον hipster κι αυτή, μου λέει ότι παραμένει 20 ώρες συνεχόμενες στην πλατεία. Άυπνη. Και χωρίς φαγητό και νερό. Όπως και εγώ, τότε που είχε σκάσει το λάστιχο στην Αράχοβα με το πολύ χιόνι και είχα μείνει επί 3 ώρες θεονήστικη! Και χωρίς νερό! Do you believe it? Για 3 ώρες! Good Lord! Τέλος πάντων. Η Subira μου λέει ότι είναι 31 ετών. «Όσο είναι και η Φαίη Σκορδά», σκέφτομαι από μέσα μου. Πάντως η Subira δείχνει μεγαλύτερη. Οι ταλαιπωρίες πρέπει να φταίνε. Εκτός και αν αυτή η grunge street fashion την μεγαλώνει.


Παρατηρώ αυτό το καρό μαντήλι που φοράει και που έχω δει να φοράνε και άλλοι που κάνουνε επανάσταση, άντρες και γυναίκες, στην πλατεία. Κάτι μου θυμίζει. Να’ ναι, άραγε, σαν εκείνο το Hermès  που μου έκανε δώρο η μαμά Σόφη τον Σεπτέμβριο; Μπα, δεν πιστεύω. Άλλωστε το μαντήλι της Subira δείχνει πιο τραχύ. Και λίγο πιο στενό, τώρα που το παρατηρώ καλύτερα. Όχι. Τελικά δεν πρέπει να είναι Hermès!

 

Πίσω πάλι στο ξενοδοχείο. Η ανάπαυση του πολεμιστή! Η Μίνα Μ. μου έχει στείλει μήνυμα στο facebook: «Πώς πάει; Θα νικήσουμε;», με ρωτάει. Της απαντάω (πάλι από το facebook): «Τα πράγματα εδώ είναι δύσκολα. Πολύς κόσμος στους δρόμους. Φαίνεται ότι το πράγμα πάει για επανάσταση!», γράφω αναψοκοκκινισμένη. Να τσεκάρω και το twitter. H Δάφνη Π. γράφει ένα συγκινητικό tweet: «Η μισή μας καρδιά στην Αίγυπτο βρίσκεται!». Μου έρχεται να κλάψω. Κρατιέμαι όμως. Είμαι δημοσιογράφος και πρέπει να είμαι ψύχραιμη και αντικειμενική. Έτσι μου έχει πει ο Αλέξης. Στο καπάκι μήνυμα στο κινητό από την Μελίσα Σ.: «Ελένη, πάμε να τρελαθούμε εδώ με τον αγώνα των Αιγύπτιων. Ήμουν το απόγευμα στην Κηφισιά με τα παιδιά, τους παλιούς μας συμμαθητές, για ψώνια και μετά για καφέ. Μας κάνεις υπερήφανους Ελένη που εσύ, μια απόφοιτος, βρίσκεσαι εκεί. Δεν αλλάξαμε θέμα συζήτησης ούτε λεπτό. Μόνο πέντε λεπτά συζητήσαμε για το αποκριάτικο πάρτυ των alumni. Να πεις εκεί στον κόσμο ότι όλο το Κολλέγιο είναι μαζί τους!». «Cheers!», της κάνω. Δεν υπάρχει αυτή η Μελίσα! Δεν υπάρχει, λέμε!

 

Την επόμενη, από το πρωί στην πλατεία Ταχρίρ. Πολύς κόσμος και σήμερα! Πάρα πολύς κόσμος! Και φωνές. Συνθήματα. Γίνεται επανάσταση! Έχει φτάσει μεσημέρι. Παίρνω συνέντευξη από έναν διαδηλωτή (Με κοιτάει στα μάτια. Λες να του αρέσω; Λες, εκτός από επανάσταση, να υπάρχει στον κόσμο αυτό και διάθεση για αγάπη και έρωτα; Τέλος πάντων). Με διακόπτει όμως μήνυμα του Μίλτου. Ουάου! Είναι στη Γλυφάδα, λέει. Μπράβο που συνεχίζει να πηγαίνει Γλυφάδα αν και ο κόσμος εκεί τον μαύρισε στις εκλογές και έχασε τη δημαρχία. Έχω γενναίο αδελφό τελικά! Τέλος πάντων. Είχε πάει για χάμπουργκερ και τώρα είναι για καφέ με δύο φίλους του, μου λέει. «Κανένα νέο;», μου γράφει. «Μεγάλες αναταραχές εδώ, Μίλτο. Εσύ έχεις κανένα νέο; Πώς τα βλέπεις;», του απαντάω. «Έτσι κι έτσι τα βλέπω τα πράγματα. Πιστεύω, χωρίς να είμαι και σίγουρος, ότι αν ο Μουμπάρακ δεν καταφέρει να διατηρηθεί στην εξουσία, σίγουρα θα πέσει. Πάντως, ή θα μείνει ή θα φύγει. Τρίτη λύση δεν βλέπω. Το ίδιο πιστεύει και ο μπαμπάς», μού γράφει.


«Είναι βουλευτής ο Μίλτος και κάτι παραπάνω θα ξέρει», σκέφτομαι. «Και ο μπαμπάς, τεράστια εμπειρία και τόση επιτυχία στην πολιτική. Κάτι θα ξέρει κι αυτός για να το λέει». «Μην ξεχάσεις να μεταφέρεις στο κόσμο την ολόθερμη στήριξή μου», συμπληρώνει ο Μίλτος, με νέο SMS. Με τη μία, μπαίνω στην σελίδα του Azibo στο facebook. «Ο Έλληνας βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στηρίζει τον αγώνα του αιγυπτιακού λαού!», γράφω. Φαντάζομαι με πόσο συγκίνηση θα αγκαλιάσει αυτό το μήνυμα η αιγυπτιακή κοινότητα του facebook! Ο Azibo στέλνει το μήνυμα του Μίλτου μέσα από το facebook στον Hanif. Το στέλνει και στο twitter. Ποιος ξέρει πόσα ζευγάρια μάτια θα το διαβάσουν. Μπορεί βέβαια να μην είναι και ζευγάρια, τώρα που το σκέφτομαι. Αν είναι και κανένας μονόφθαλμος; Τέλος πάντων.

 

Απόψε η συγκέντρωση του κόσμου τα σπάει! Τα σπάει, λέμε! Έχω μεγάλο ενθουσιασμό. Προσπαθώ όμως να τον κοντρολάρω, αφού είναι δημοσιογράφος και πρέπει να είμαι αντικειμενική. «Κούλαρε, Ελένη! Κούλαρε!», λέω στον εαυτό μου. Έχω τέτοιον ενθουσιασμό σαν αυτόν που είχα το προηγούμενο Σάββατο στο πάρτυ του Αλέξανδρου Π.. Ο κόσμος εδώ στην πλατεία κάνει το σήμα της νίκης. Μου θυμίζει τότε που πρωτοβγήκε βουλευτής ο Μίλτος και κάναμε όλοι στην οικογένεια το σήμα της νίκης! Από το πρωί μέχρι το βράδυ! Τι τρέλες που κάναμε τότε! Τέλος πάντων.


Όλος ο κόσμος κάνει το σήμα της νίκης. Μερικοί βέβαια κρατάνε και παπούτσι. Με το δεξί χέρι κρατάνε ψηλά το παπούτσι και με το αριστερό κάνουν το σήμα της νίκης. Μερικοί κρατάνε το παπούτσι με το αριστερό και κάνουν το σήμα της νίκης με το δεξί. Αυτό θα πει ελευθερία! Να χρησιμοποιείς όποιο χέρι θέλεις για ό,τι το θέλεις! Μου θυμίζουν λιγάκι και εμένα, όταν έκανα και εγώ το σήμα της νίκης τότε που πετύχαμε να πάμε πενθήμερη στη Μύκονο! Τέλος πάντων. Πρέπει πάντως και η Αίγυπτος να έχει αντίστοιχη Μύκονο. Βλέπω εδώ τον κόσμο πολύ μαυρισμένο. Σκούρα δέρματα. Σοκολατένια. Φαίνεται ότι δεν κάνουν μόνο επανάσταση, αλλά και ηλιοθεραπεία. Πολλή ηλιοθεραπεία. Έχει άραγε κανείς χρόνο και για επανάσταση και για ηλιοθεραπεία; Τέλος πάντων.
 

Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Ο Μουμπάρακ δηλώνει με διάγγελμα ότι δεν παραιτείται. Hello??? Ακούει επιτέλους κανείς αυτόν τον λαό; Έλεος! Σήμερα ειδικά είναι πολύ εξαγριωμένος. Γαμώτο! Holy Shit! Ορίστε τώρα τι έπαθα. Μια διαδηλώτρια από τον θυμό της μου πάτησε κατά λάθος τα Hogan μου! Όχι ρε γαμώτο! Τι κουλά συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα! Δεν πειράζει όμως. Τέλος πάντων. Επανάσταση έχουμε, θα υπάρχουν και ατυχήματα. Συμβαίνουν αυτά καμιά φορά. Να θυμηθώ μόνο να τα καθαρίσω πίσω στο ξενοδοχείο, μόλις τελειώσω την ανταπόκριση.

 

Νέο μήνυμα, αυτή τη φορά από τη Δανάη Κ.. Όλα τα κορίτσια (οι παλιές μου συμμαθήτριες από το Κολλέγιο) είναι συγκλονισμένα. Το ίδιο και τα αγόρια: ο Κωνσταντίνος, ο Λέλος, ο Φαίδων, ο Ιάσων. Δεν θα πάνε, μου γράφει, στο πάρτυ της Δάφνης Π. απόψε. Το πάρτυ αναβλήθηκε σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο λαό της Αιγύπτου! Υο! Σούπερ κίνηση! Χρειάζεται η ηθική συμπαράσταση από όλα τα μέρη του κόσμου. Θα πάνε μόνο για έναν καφέ στην Κηφισιά και μετά ίσως για λίγο μπόουλινγκ να ξεδώσουν. Θα ρίχνουν, μου γράφει, τις μπάλες, βλέποντας στις κορίνες τον Μουμπάρακ! Θεότρελοι αυτοί οι παλιοί συμμαθητές! Θεότρελο Κολλέγιο! Κυριολεκτικά!

 

Η Φαίη Μπ. με ενημερώνει ότι έχει στείλει μήνυμα και στο facebook και στο twitter εξηγώντας πόσο στεναχωρημένη είναι που δεν πέφτει ο δυνάστης. Ζητάει επίσης να βοηθήσουν όλοι οι χρήστες facebook και twitter να φύγει ο τύραννος. Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκε από την στεναχώρια της, μου λέει. Έβλεπε όλο τηλεόραση και έπινε βότκα μέχρι το ξημέρωμα. «Come on, Φαίη! Come ooon! Ξεκόλλα. Μην τα βλέπεις τόσο τραγικά. Υπάρχει ελπίδα. Cheer up, Φαίη! Cheer uuup!», της γράφω στο facebook. Θεότρελη η Φαίη! Κυριολεκτικά μιλάμε! Και πολύ ευαίσθητη και ανθρώπινη!

 

Την επόμενη έρχονται από το ξενοδοχείο ο Azibo, ο Hanif και η Subira να με πάρουν για να πάμε μαζί στην πλατεία. Μου στέλνουν SMS ότι είναι κάτω. Δεν απαντώ από το τηλέφωνο. Τους στέλνω όμως μήνυμα στο twitter και το facebook ότι κατεβαίνω. Καλύτερα έτσι. Πιο μοντέρνα. Και πιο επαναστατικά! Σήμερα η συγκέντρωση έχει τρελό hype. Ο κόσμος είναι αποφασισμένος. Τόσες μέρες στους δρόμους. Respect! Τίποτε άλλο δεν μπορώ να πω. Απλά respect!

 

Ο Μουμπάρακ δήλωσε τελικά ότι φεύγει. Επιτέλους! Με έστειλε αυτή η εμπειρία! Κυριολεκτικά με έστειλε, μιλάμε! Τρελό χάσιμο αυτή η εξέγερση! Τρελό χάσιμο, λέμε! Πίσω στο ξενοδοχείο. Προσπαθώ να κάνω τις δυσάρεστες αναμνήσεις delete. Βρίσκομαι σε υπερένταση. Το μόνο που θέλω είναι να κάνω ένα μπάνιο και να πέσω για ύπνο. Δεν κατεβαίνει μπουκιά από την υπερένταση. Τρώω μόνο λίγο προσούτο που μου έδωσε από το σπίτι η μαμά. Πόσο δίκιο είχε τελικά που επέμενε να το πάρω μαζί μου! Τρώω λίγο. Ας κάνουμε και κάποια δίαιτα. Γιατί έχουμε και περιφέρεια. Οι περισσότεροι στην οικογένεια των Βαρβιτσιώτηδων έχουμε μεγάλη περιφέρεια εδώ που τα λέμε. Εκτός από τον Κωνσταντίνο, τον καλλιτέχνη μας. Και ο Θωμάς έχασε κιλά. Ο Μίλτος όμως κρατάει ακόμα την περιφέρεια. Είναι λιγάκι χοντροκώλης (γέλια). Πήραμε, βλέπεις, από τον μπαμπά. Αυτός κι αν έχει περιφέρεια! Εμείς οι Βαρβιτσιώτηδες για δύο πράγματα είμαστε γνωστοί: για την μεγάλη περιφέρεια και  για την πεταχτά μας δόντια.Τέλος πάντων.


Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα. Το σήμερα είναι σήμερα, και το αύριο αύριο. Και το αντίστροφο.  Φοράω τα ακουστικά. Θέλω όσο τίποτε άλλο να ακούσω λίγο Μόνικα. Την λατρεύω! Κυριολεκτικά! Τρώω την τελευταία μπουκιά προσούτο (μιαμ, μιαμ) και γράφω το τελευταίο μου tweet πριν κοιμηθώ. «Όλα πήγαν καλά! Νικήσαμε! Αν δεν υπήρχε το twitter και το facebook, επανάσταση δεν θα γινόταν! Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό! Ουάου! Τα λέμε στην Αθήνα!».

/σχετικά άρθρα/
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Έσφιξαν οι ζέστες. Εμπρός για Μύκονο!»
Αλέξης Παπαχελάς: το... "εγγράμματο" βάψιμο
Παύλος Τσίμας: το cοmme il faut βάψιμο

772 comments:

«Oldest   ‹Older   601 – 772 of 772
Anonymous said...

Η κουνιάδα του Καραϊσκου άδουσα "Ιδού ο νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός"

Anonymous said...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/02/91.html

πάλι μέσα έπεσες γιαννάκο (c)κανελλάκης

μην τολμήσεις να με υποστηρίξεις όταν κατέβω σε εκλογές γιατί θα σου κάνω μήνυση

Anonymous said...

Να διευκρινίσω κάτι. Ο Παπατζών δεν πέφτει μέσα ή έξω. Το παιχνίδι του κάνει με τρόπο ανερυθρίαστο. Εδώ είπε ότι στις νομαρχιακές ο (απεχθής) Σπίνος ήρθε τελευταίος , ενώ εκείνος ήρθε (δυστυχώς) πρώτος. Παπατζών είναι αυτός. Ποιότητα με τα τσαρούχια.

Anonymous said...

Δηλαδή τον Παπαρομπριγιαντίνη τον αποκαλούμε απλά καταγέλαστο και ουχί Πρίγκηπα των Μεγαρέων

Anonymous said...

http://fimotro.blogspot.com/2011/02/blog-post_1270.html

Anonymous said...

Πολλά γέλια. Και πολλά κλάματα, ταυτοχρόνως.

Anonymous said...

Τον τρώνε τον Τσαμάζ οι απειλές του Παπαγιάννη... γι' αυτό τα έχει λιώσει στο ξύσιμο. Θα του πετάξει κανένα οικογενειακό πακέτο σύνδεσης κι ο Παπαγιάννης θα κάνει γαργάρα ως συνήθως. Άντε να του ρίξει και μία σύνδεση internet μπας και αναβαθμιστεί ο Παπαγιάννης από μικροεκβιαστής σε μεσαίου βεληνεκούς.

Anonymous said...

Ο Μεγαρεύς Μπριγιαντίνης ζαχαρώνει την πρεζού. Πχιότητα.

Anonymous said...

Προσωπικά, πάντα προσωπικά και χωρίς να τον πάρω στον λαιμό μου, αν η νύφη είναι ολλανδέζα δεν ταιριάζει στον Καραϊσκο. Τουλάχιστον με βάση τις απόψεις του έτσι όπως τις διαβάζω εδώ και αλλού. Είχα δεσμό με Ολλανδέζα ως φοιτητής εξωτερικού (ΕΤΕ) και είχα και αρκετούς συμφοιτητές Ολλανδούς. Δεν νομίζω ότι η Ολλανδική νοοτροπία ταιριάζει στον Καραϊσκο. Αν υπάρχει κανένας φίλος στην Ολλανδία ή που τουλάχιστον να έχει εμπειρία Ολλανδικής νοοτροπίας ας το διαψεύσει ή ας το επιβεβαιώσει. Ελληνίδα του πρέπει του Καραϊσκου. Και μάλιστα Κρητικοπούλα.

Τώρα στον Σκάι αντιπαράθεση Βερέμη Γιανναρά.

Anonymous said...

ΒΕΡΕΜΗΣ,ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ-ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΠΑΠΑΧΑΛΒΑ


ΚΙΝΛΕΥ

Anonymous said...

Γιανναράς προς Βερέμη:
"Δεν είσαι ιστορικός"

Anonymous said...

Μήπως εννοούσε ιστορικός όπως λέμε Εθνικός ο ιστορικός σύλλογος του πειραιώς

Anonymous said...

Απάντηση Βερέμη: "Εγώ είμαι ιστορικός".

Anonymous said...

τώρα γεωργίόυ old time classic

Anonymous said...

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΖΟΥΜΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ''ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ'' ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ,ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΦΕ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ,

ΚΙΝΛΕΥ

Anonymous said...

τα χες με συμφοιτητές σου ολλανδούς;;

Anonymous said...

Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς, αλλά μετά το συνεχές και ατιμωτικό κράξιμο ο Πάνος Παναγιωτόπουλος άρχισε να ξεβάφει τα μαλλιά του.

Anonymous said...

Καραϊσκος προς Ουκρανή:
"Θέλω να παντρευτούμε"

Anonymous said...

Ουκρανή προς Καραϊσκο
"Βρες μια Κρητικοπούλα"

Anonymous said...

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ

Συνάντηση θα έχει την Τετάρτη με τον πρέοδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά,, η Αλεξία Έβερτ.
Η κόρη του πρώην προέδρου της ΝΔ, που πέθανε πριν από λίγες ημέρες, πρόκειται να είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές στην Α’ Αθηνών.
Η υποψηφιότητά της θα επισφραγιστεί κατά τη συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά.

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ....

Anonymous said...

ειχα μια γκόμενα στο σχολείο που την λέγανε Κατσίκα. Άκου σύμπτωση. Κι ο Καραϊσκος να τα χει με μία
συνονόματη

Anonymous said...

Τα δύο χάνγκαρντ (hangar), τα υπόστεγα δηλ. που στεγάζονται τα υποβρύχια μόλις είπε ο λεοντόκαρδος Νίκος πριν ξεσπάσει σε φιλιππικό κατά του Τσοχατζό ("έχετε μπλέξει με κακό μπίπ (sic), δεν ξέρετε με ποιόν έχετε μπλέξει" κλπ...).

Anonymous said...

Ο τεράστιος Μουαμάρ δίνει συνέντευξη σε κάποια άγνωστη σωσία της Καρχιλάκη:

http://www.youtube.com/watch?v=ltLptc7p_O4

http://www.youtube.com/watch?v=I7TLzw_vKLg

Anonymous said...

10.39 έχουμε vintage Νίκο σήμερα. Όπως λένε και οι φίλοι μας οι αμερικάνοι, ρονάλ, μινέρβα, νεύρα, κοκκινίσματα, φωνές, άνοιγμα ρουθουνιών, φλογοβόλα μάτια,για ποιον χτυπά η καμπάνα, μεγάλα χασάπικα και άλλα τέτοια ωραία. Έχουμε κανένα μισάωρο ακόμα, μέσα στο οποίο ο Νίκος μπορεί να βγάλει και άλλους λαγούς από το καπέλο.

Anonymous said...

Χάνετε την ουσία επικεντρωνόμενοι σε πεπερασμένους ΕΤΕ, κυρίως εκ Λιβύης (Παπαγιάννης, Καραϊσκος) ενώ έχουμε τον νούμερο ΕΝΑ ΕΤΕ ανάμεσά μας ορμώμενο από τα εξωτικά Ιωάννινα. Ξυδιόγαλος = ΚΙΝΛΕΥ.

Anonymous said...

Kουπόνι

Βερέμης vs Γιανναράς under.

Βάρσος vs Ξυνόγαλος over.

Ουκρανή vs Καραϊσκος άσσος κολωνάτος.

Παπαγιάννης vs Χίος Δ (διακοπή).

Ολλανδέζα vs Καραϊσκος διπλό ξερό.

Νίκος vs Άκης Χ (σταυρός στο κούτελο με στρακαστρούκες εκατέρωθεν).

Κατσίκα vs Καραϊσκος κλειδώθηκε το ματς (πιασμάν-όλοι φόρτωσαν τον "άσσο").

Anonymous said...

Καραϊσκος προς γκόμενα του:
"Τί φαγητό έχει μωρή?"

Γκόμενα προς Καραϊσκο:
"Μπέεεεε!!!"

Anonymous said...

Το "ΚΙΝΛΕΥ" προφέρεται "Κίνλεφ" άραγε, ή μήπως ο αγαπητός Ξυδιότυρος φοβάται να βάλει διαλυτικά υπό τον φόβο ότι θα καταρρεύσει ο σέρβερ του ΟΤΕ; ας μας διαφωτίσει παρακαλώ.

Anonymous said...

Ο γερμανός υπουργός άμυνας Karl-Theodor zu Guttenberg, αριστοκρατικής καταγωγής παρακαλώ και πουλέν γιά την καγκελαρία, εξαναγκάστηκε σε ταπεινωτική παραίτηση μετά την αποκάλυψη ότι η διδακτορική του διατριβή ήταν μούφα, προϊόν κλόπυ-πέηστ. Ευτυχώς εδώ δεν συμβαίνουν τέτοια ευτελή περιστατικά. Μπορεί να είμαστε πτωχοί με την βούλα, μπορούμε όμως να είμαστε υπερήφανοι τόσο γιά την επιστημονική επάρκεια όσο γιά την γνησιότητα των τίτλων σπουδών του πολιτικού μας προσωπικού. Η υψηλή ποιότητα της παιδείας μας εξ άλλου είναι το μόνο εισητήριο που διαθέτουμε γιά ταχεία έξοδο από την κρίση, άρα μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Anonymous said...

Να ένας ακόμα λόγος που θα μας κάνει να φουσκώσουμε σαν γάλοι από εθνική υπερηφάνεια. Αιτία ο συμπατριώτης μας Νικόλας Γαλιατσάτος που διαπρέπει στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού. Προτείνω να του απονεμηθεί ο τίτλος του ΕΤΕ Μαρτίου.

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-12605199

Anonymous said...

1:36 ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ

1:12 ΟΥΤΕ ΕΤΕ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ...Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΞΤΔΙΟΤΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...

ΚΙΝΛΕΥ

Anonymous said...

Πολύ σωστά. Δεν είναι μόνο ο δικός μας αριστοκράτης φον Δρούτσας που έχει πρόβλημα με διδακτορικά τελικά. Και μην ξεχνάμε ότι ο Karl-Theodor zu Guttenberg υπήρξε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το "είδωλο" της γερμανικής κοινής γνώμης, σύμφωνα με τα γκάλοπ δημοτικότητας πολιτικών στη Γερμανία. Κομψευόμενος, απλός, νέος, αριστοκράτης και "γενναίος" γιατί είναι ο μοναδικός υπουργός Άμυνας της ΕΕ που πήγε στην εμπόλεμη ζώνη του Αφγανιστάν. Πρότυπο γερμανού αριστοκράτη.
Είχε μεγάλη πέραση και γι αυτό και έπεσε με θόρυβο. Εντάξει, όχι και τόσο μεγάλη πέραση όσο αυτή που απολαμβάνει ο Μίλκος ή ο Νάσος Αλευράς στην Ελλάδα, αλλά πάντως μεγάλη. Εύχομαι να μη βγει τίποτα τέτοιο για π.χ. τον Μίλκο. Ότι π.χ. δεν έχει μεταπτυχιακό από το Harvard. Δεν θα το αντέξω. Είναι το είδωλο μου.

Anonymous said...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΕΒΕΡΤ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ Θ ΑΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΩΝ.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ .

Anonymous said...

http://bit.ly/h6hXAr

Anonymous said...

Αγαπητέ κύριε 3:45, για να εξανίσταστε έτσι, προφανώς είστε κούτσουρο και θίγονται τα συμφέροντά σας.

Anonymous said...

Ο Ξυνομητρος μετα τις ταπες που εφαγε απο τον Βαρσο δεν ξανασχοληθηκε μαζιτου.Φοβαται.Τωρα κανει τον καμποσο σε αλλα.

Anonymous said...

Μεγαλεία - Μεγαρεία ή αλλαξο-blog-ιές μεταξύ "δημοσιογράφων"

Anonymous said...

Ετσι είναι 3:33 . Υπάρχει όμως και μία μικρή λεπτομέρεια που παραβλέπουμε. Η Μέρκελ έλαβε δεκάδες χιλιάδες επιστολές διαμαρτυρίας από πανεπιστημιακούς που έκαναν το αυτονόητο, προασπίστηκαν δηλαδή το επίπεδο του επαγγελματικού τους κλάδου. Επεσε και χοντρό κράξιμο από την αντιπολίτευση. Εδώ ποιός πανεπιστημιακός ή ποιά αντιπολίτευση βγήκε να κράξει τον φον Δρούτσα και τους ομοίους του; Αστεία πράγματα. Στην χώρα του ότι δηλώσεις είσαι ισχύει αυτή η ιδιότυπη ομερτά επειδή όλοι ξέρουν ότι όλοι έχουν σκελετούς στην ντουλάπα τους και δεν είναι τώρα να αρχίζουμε τέτοια γιατί δεν θα μας ξεπλένουν ούτε οι καταρράκτες του Νιαγάρα, ενώ στην πραγματικότητα είναι όλοι γιά καζανάκι Niagara.

Anonymous said...

Επειδή πολλοί αναρωτήθηκαν περί της Ουκρανής του Καραϊσκου, η απάντηση είναι απλούστατη. Η εν λόγω κάνει μία αναγκαστική ανάπαυλα από την αγκαλιά του εραστή της και βολεύεται με ένα μικρό πέρασμα από τον Καραϊσκο έως ότου καταλαγιάσει η κρίση. Άλλωστε, το transition δεν πρέπει να της είναι δύσκολο. Από τον έναν σκουράτζο σοσιαλιστή γιδοβοσκό που ζει σε τέντες στον άλλον.

Anonymous said...

Το παρακάτω τραγούδι είναι αφιερωμένο στον Καραγιδίσκο. Ελαφρά παραλλαγμένο βέβαια, με τις ακόλουθες αλλαγές στους στίχους του ρεφρέν:

1) Το "μια καρδιά" σε "γκόμενα"

2) Το "στον έρωτα" σε "στο επάγγελμα"

http://www.youtube.com/watch?v=nrJtm_7lOJQ

Anonymous said...

Σαν καλός νεοφιλελεύθερος ο Kαραϊσκος κονομάει αλλά και βρίσκει νύφη εκμεταλλευόμενος την ανθρώπινη δυστυχία

Anonymous said...

Χρόνους μας άφησαν και δύο μεγάλες κυρίες του εκράν, η Jane Russell και η Annie Girardot. Καλό ταξίδι κορίτσια και προσοχή εκεί που πάτε αποφύγετε πάση θυσία την παρέα με ελεεινίδες, θα σας διαφθείρουν!

Anonymous said...

ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.;;;

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥ.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ....

γκριζομάλλης said...

Τσου ρε λάκη.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=vIo85czn9Zc

http://www.youtube.com/watch?v=f4hM8PKIjAU

Anonymous said...

Συνάντηση κορυφής (summit [σούμιτ]) όπως θα έλεγε και ο Νίκος.

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4923

Anonymous said...

https://lh3.googleusercontent.com/-4xbcnnxZFto/TW1fD-7yj4I/AAAAAAAAdPg/s_g_XkRbGBY/s1600/unt-indy.jpg

Να τοποθετηθούν οι κ.κ. Βάρσος, Καραϊσκος και Ξυνόγαλος

Anonymous said...

ΑΙΣΧΟΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΕΙΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΕΛΕΙΨΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΧΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.

Anonymous said...

ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.

ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Μιλάμε για τεράστια απόσταση από το Μενίδι στου Ρέντη, κατά την οποία δεν υπήρξε καμία ενίσχυση των τεσσάρων αστυνομικών από άλλες δυνάμεις, τα περιπολικά ήταν ακινητοποιημένα» κατήγγειλε στον Βήμα 99,5 ο Σπήλιος Κρικέτος, πρόεδρος Ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής.

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΊΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,
ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ “ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑ” ????

ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ???

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΔΙΡ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ???

ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΑΚΙ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ???

ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,
ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ.

ΕΣΕΙΣ …

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

Anonymous said...

Καλά τα λες ξυνόγαλε. Κόψετα χουντικά και είσαι οκ.

Anonymous said...

Αποφεύγει να τοποθετηθεί ο Ξυδιότυρος επί του Indymedia στο 2.36. Χουντοαναρχικός?

Anonymous said...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΑΡΣΟ

ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....



http://www.youtube.com/watch_popup?v=BrV4nxAligw&vq=medium

Anonymous said...

http://fimotro.blogspot.com/2011/03/blog-post_3599.html

Anonymous said...

Παρακαλώ το παρακάτω μνημείο κομμωτικής (και όχι μόνο) αισθητικής να τοποθετηθεί σε περίοπτο θέση του μπλογκ:

http://www.youtube.com/watch?v=d1dKFCZQaxE

Anonymous said...

http://bit.ly/ewLMQ6

Anonymous said...

το comb-over τρικ είναι και γνωστό εν ελλάδι ως καμπριολε

Anonymous said...

και ως καραφλάζ (καράφλα + καμουφλάζ)

Anonymous said...

Μα καλά πόσο μαλάκας μπορεί να είναι αυτός ο Μπουκάλας; Δεν ξέρει ότι όλες οι ευρωπαϊκές χώρες διαθέτουν νόμους και τιμωρούν όποιον «από πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του Τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο και τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό» ή «εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου»;

Και καλά ας πούμε ότι είναι τσαρούχι και το αγνοεί. Γιά το μπουζούριασμα Γκαλιάνο και την αποπομπή του κλωτσηδόν τό τον Dior δεν άκουσε ντιπ; γιά τον David Irving παλιότερα;

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_03/03/2011_434512

Anonymous said...

1:47 Χοληφόρος Ξυνότυρος. Παρακαλώ να μεταφράσει από τα ξένα (sic), έστω και στη μητρική του τα Αρβανίτικα.

Anonymous said...

Σας βρίσκω λίγο σκληρό κ. 2:00 (αλλά όχι αδικαιολόγητα). Ως gentlemen (τζέντελμεν όπως θα έλεγε και ο Νίκος), ας προσφέρουμε μία χείρα βοηθείας στον αγαπητό Ξυνότυρο:

http://www.youtube.com/watch?v=ohJCdihPWqc

Anonymous said...

Πραγματικός θησαυρός combover:

http://nowthatsnifty.blogspot.com/2009/07/art-of-combover.html

Anonymous said...

Κύριε 4:02, μάλλον δεν είστε φαν του Νίκου. Επ' ουδενί ο Νίκος, ως άριστος γνώστης των φωνητικών Εγγλέζικων, θα έλεγε "gentlemen" ή "τζέντελμεν". "Τζέdλεμεν" μόνο, που είναι παραφθορά του Ξυδιοτύρειου "τελεμέδες". Γρήγορα λοιπόν στοκ κύριο Ξυδιότυρο για μαθήματα. Τη δε χείρα μου, όσο άδικος και να υπήρξα, δεν του την προσφέρω διότι με ενοχλεί το stench της φέτας που όζει.

Anonymous said...

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ PROCOL HARUM

HOMBURG

ΑΝΑΜΕΝΩ.....

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΤΥΡΙ ΜΕΤΣΟΒΟΝΕ.

Anonymous said...

ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΙΩΝ ....ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ...

ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ...ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΑΙΡΝΑΤΕ....

Anonymous said...

Ήμουν κέντρο και είδα και άκουσα πολλούς να ανήγκουν στην "ομάδα των προθύμων" για κάθοδο (ή άνοδο) στην οδό Αναγνωστοπούλου, στην οικία Σημίτη. Πρέπει να έχει πολύ κόσμο, εικάζω.

Ο Κολλάτος, μετά την λαϊκή απογευματινή της Τετάρτης κατέφθασε τάχιστα στο Περιστέριον, στο γνωστό φίλιο κανάλι και έδωσε το σήμα της εξέγερσης. Σήμερα σείεται το κέντρο της Αθήνας από την εκδήλωση Κολλάτου.

Χορηγοί επικοινωνίας EXTRA3 και Fimotro.

απαιτητικός αναγνώστης said...

Έκλεισε και το FAQ του Λάλα. Κρίμας. Η εποχή δεν σηκώνει την ποιότητα. Τα καλά, τα άριστα, τα μεγαλειώδη έντυπα (όπως αυτό το πολύ δυνατό του Θανάση) φεύγουν ένα ένα, σιγά σιγά.

Anonymous said...

(Όπως θα έλεγε ο Νίκος):
Νdήαρ ουάν πάστ φάϊβ, στάρτ ήτιg δη μετσοβόνε ορ γιού ραν δε ρίσκ οφ ντάϊg οφ κιουριόζιτυ.

Anonymous said...

Σταματήστε, σας εκλιπαρούμε, να μιλάτε με αγγλικά Χατζηνικολάου. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Ντου γιου αννννdερσded;

Anonymous said...

Άσε ρε Ξυδιότυρε, άλλος είναι ο καμάκης - Leave Sourcheese, other is the spear

Anonymous said...

Με λύπη υποδέχομαι το νέο του λουκέτου της λαλικής εφημερίδας-περιοδικού, παρά τις διαψεύσεις από την πλευρά του εκδότη. Η φήμη βέβαια κυκλοφορούσε ήδη από τα χριστούγεννα, άρα και πολύ κράτησε. Να κοιτάξει ο Λάλας να πληρώσει τους εργαζομένους και να μην ακολουθήσει τις μπαμπέσικες μεθόδους του Σαραντόπουλου της Απογευματινής.

Χοντρέ, κοίταξε να πληρώσεις τον κόσμο και να μην κρατάς τα λεφτά μόνο για να γεμίζεις την κοιλιά σου.

ΒΑΡΣΟΣ said...

Εννοείται ότι όταν ο κόσμος καίγεται (εννοείται με Παπατζόνειο συγκέντρωση), σιγά μην ασχοληθώ με τις βλαχοσαχλαμάρες του Χρυσόψαρου που θέλει να αποδείξει ότι έχει πάρει Πάλσο για να το παίξει πρωτευουσιανικότερος των πρωτευουσιάνων.

Ευπειθώς αναφέρω ότι παρευρεθηκα με φίλους στην γιγαντιαία παπατζόνειο συγκέντρωση-διαμαρτυρία έξω από το Σημιτόσπιτο σήμερα στο Κολωνάκι.

Ήμουν σίγουρος πριν πάω (και γι αυτό πήγα) ότι επρόκειτο περί super cult κατάστασης τύπου Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα, αλλά αυτό που είδαν τα μάτια μου, δεν το χω ματαξαναδεί. Μπέσα. Απίστευτο σκηνικό.

Το 90% του κόσμου ήταν φάτσες που συμμετέχουν ως κοινό στα Παρατράγουδα της Πάνια. Το περίεργο είναι ότι τώρα, βλέποντας τα βίντεο στο fimotro, μου φαίνονται ψιλονορμάλ φάτσες μερικοί, πράγμα που δεν βίωνα για το χρονικό διάστημα της παραμονής μου στην κορυφαία συγκέντρωση. Στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας είτε κοιταζαμε με δέος απίστευτους cult τύπους/τύπισες γύρω μας, ή όταν συνειδητοποιούσαμε τί κελεπούρια ήταν μαζεμένα εκεί, γελούσαμε.

ΒΑΡΣΟΣ said...

Θα πω μερικά μόνο από τα πολλά highlights της συγκέντρωσης:

1) Κάποια στιγμή ακούγεται γηπεδική κόρνα χειρός να βαράει με μανία από μακριά. Γυρνάω να δω και βλέπω γραία 70-75 χρονών, με βαμμένο κόκκινο κατσαρό μαλλί, να μπαίνει στην Αναγνωστοπούλου από την Π.Ιωακείμ τρέχοντας βολίδα (όσο βολίδα μπορεί να τρέξει γρια τέτοιας ηλικίας) 100 μέτρα και κορνάροντας συνεχώς με το χέρι με την κόρνα υψωμένο. Φτάνοντας στο συγκεντρωμένο πλήθος, σταματάει την κόρνα και αρχίζει να ουρλιάζει "Κλέφτες, κλέφτες". Στη συνέχεια σταματάει τις κραυγές και τοποθετώντας την κόρνα δίπλα στο αυτί ενός ανυποψίαστου γέρου ακριβώς μπροστά της, κορνάρει πάλι δαιμονισμένα, με αποτέλεσμα ο γέρος να κοντέψει να πάθει εγκεφαλικό από το ξάφνιασμα.

2) Εκεί που καθόμουνα, εμφανίζεται ξαφνικά τρελόφατσα μπάρμπας με ένα ντοσιέ, τον οποίο κυνηγά ένας άλλος γέρος απαιτώντας να του δώσει η τρελόφατσα ένα από τα γαλάζια φυλλάδια που μοιράζει. Όταν του το δίνει ρωτάμε τί γράφει και ο γέρος μας το δείχνει. Είναι...ποιήματα της τρελόφατσας, ενώ στο τέλος η τρελόφατσα έχει γράψει το εξής: "Ποιητής κος Γιάννης. Τηλέφωνο: 6931...". Στη συνέχεια προσπάθησα να πείσω το γέρο, ότι ο Γιάννης είναι στην πραγματικότητα ο... Παπαγιάννης. Ο γέρος με κοίταξε δύσπιστα και παρόλες τις προσπάθειές μου να τον πείσω δεν επείσθη τελικά.

Anonymous said...

Βάρσε, σε ευχαριστούμε για τους ζουμερές περιγραφές. Δεν μας είπες όμως αν πέρασες στο κέντρο της εκδήλωσης και άρα αν υπέβαλες τα σέβη σου σε Κολλάτο και Παπαγιάννη.

ΒΑΡΣΟΣ said...

Χα,χα,χα... Στο τελευταίο βίντεο που έβαλε στο fimotro ο παπατζών, φαίνεται η γρια που λέω να κορνάρει. Χα,χα,χα..

http://www.youtube.com/watch?v=IeR1jPAAerc

ΒΑΡΣΟΣ said...

"Φέρτα, φέρτα, προδότη, λαμόγιο.." Χα,χα,χα..

Anonymous said...

Η μεγάλη γελοιότητα του πράγματος είναι ότι ο ίδιος ο Λίβυος του EXTRA δεν καταλαβαίνει την γελοιότητα του πράγματος και προμοτάρει τη συγκέντρωση με βίντεο μιας παρανοϊκής που κρατάει μια κόρνα. Τι να πεις από κει και πέρα.

ΒΑΡΣΟΣ said...

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Παρατηρώντας τον, νομίζω ότι φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι είναι σαλεμένοι που μαζεύονται εκεί πέρα. Και γι αυτό έκατσε κανα τέταρτο (όσο κι εγώ δηλαδή) και την έκανε. Όταν έφευγε μάλιστα κάποιος του την είπε. "Ε, που πας ρε...". Καταλαβαίνει ότι είναι γκάου ο κόσμος που μαζεύει.

Anonymous said...

Οι ΜπριγιαντοΛίβυοι οργανώνουν συγκεντρώσεις, οι Ξυνόγαλοι και οι Καραϊσκοι συμμετέχουν στα σοβαρά, οι Βάρσοι πάνε για χαβαλέ, εμείς διαβάζουμε για όλα αυτά και οι Βαψομαλλιάδες δίνουν βήμα σε όλους. Γάματα δηλαδή. Και γαμάτα.

(Παρακαλώ να μεταφράσει τα παραπάνω ο Ξυνόγαλος δια τους foreign readers)

ΒΑΡΣΟΣ said...

Πέραν του ότι μαζεύει τρελαμέντους ο Παπατζόν, νομίζω ότι η ιδέα του Κολλάτου δεν είναι λάθος. Και είναι κρίμα να μαζεύει πυροβολημένους...

Από το να πηγαίνουν να βρίζουν απρόσωπα διάφοροι το ΔΝΤ, (το οποίο δεν έφταιξε και πουθενά γιατί εκλήθη να έρθει) σε μεγαλειώδεις πορείες-απεργίες είναι πολύ πιο σωστό να βρίζουν προσωποποιημένα τους πολιτικούς που οδήγησαν σε αυτό το χάλι. Ανθρώπους δηλαδή μαθημένους στη δουλοπρέπεια των πάντα "υπερήφανων" υπηκόων τους. Ας φάνε και κανα μπινελίκι για να βγούν από τον ιδρυματισμό τους. Όχι να νομίζουν ότι είναι όλα καλά σαν το Χατζηδάκη.

Anonymous said...

mouskatas. Xa xa xa!

Anonymous said...

Who's next?

Anonymous said...

Έφα Παπαροτζών: "....με τη βοήθεια ορισμένων blogs...". Γειασάν του Βάψ. Είχε τελικά και κάμποσους Βάρσους στην εκδήλωση μόνο που ήταν όλοι ομοιόχρωμα ντυμένοι στα λαδί και κράταγαν ασπίδες.

Anonymous said...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=387646&h1=true

Anonymous said...

Εγώ παίδες πιστεύω ότι ο Παπατζών είναι πιο γραφικός και από τους γραφικούς που μαζεύει. Δεν μπορεί να θέλεις να παραστήσεις τον καμπόυ και να βάζεις βίντεο με μια γραφική τρελιάρα που γελοιποιεί την όλη κατάσταση. Τόσο χιουμορίστας ο Παπατζών; Δεν το νομίζω.

Ο Βάρσος δεν απάντησε στο ερώτημα που τέθηκε από σχολιαστή εάν χαιρέτησε τον δημοσιογράφο Παπατζών ή του κόπηκαν τα γόνατα από το δέος. Παρακαλείται να απαντήσει.

Anonymous said...

Πάλι με το καφέ καστόρινο σακάκι και το ανοιχτόχρωμο παλαιομοδίτικο τζιν ο Παπαγιάννης;
Μα δεν αλλάζει ποτέ ρούχα αυτός ο επαναστάτης του Μπουρναζίου;

ΒΑΡΣΟΣ said...

11:52 χαλάρωσε λιγάκι... Σιγά μην πήγα για να δω τον Παπαγιάννη, τον Κολλάτο (ή τον οποιοδήποτε άλλο εν τέλει). Εδώ δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά, θα πάρω στα σοβαρά άλλους ώστε να έχω και.. δέος; Αυτό μας έλειπε..

Πάντως καταστάσεις ωραίου και αυθεντικού χαβαλέ, νομίζω ότι μπορώ να τις διακρίνω. Και δεν θέλω να τις χάνω κιόλας. Αντκειμενικά η συγκέντρωση αυτή είχε γέλιο.

Anonymous said...

Βάρσο, ο κόσμος είχε έρθει για να κράξει τον Σημίτη ή και για να στηρίξει ΚολλατοΠαπαγιάννηδες; Διέκρινες κάτι από τα σχόλια, τα συνθήματα και τις συζητήσεις;

ΒΑΡΣΟΣ said...

Έλα ρε συ.. Ποιος κόσμος; Το 90% ήταν για το ίδρυμα. Για να κράξει τον Σημίτη πήγε. Κι αν δεν ήταν ο Σημίτης, θα ήταν για να κράξει κάποιον άλλο και να ηρεμήσει. Βαρεμένοι ήταν οι πιο πολλοί. Σιγά μην πήγαν για τον Παπαγιάννη και τον Κολλάτο.

Anonymous said...

H αίσθηση δηλαδή δεν ήταν ότι επρόκειτο για συγκέντρωση Παπαγιάννη και Κολλάτου. Γιατί στην πρώτη εκδήλωση, την τσοχατζοπουλική, είδαμε πολλές αγκαλιές και μπράβο προς τους δύο αστέρες του περιθωρίου.

Anonymous said...

Μήπως είναι ώρα να ασχοληθεί κάποιος με τον “εργατοπατέρα” Θανάση Λάλα, που τρώει με χρυσά κουτάλια και αφήνει απλήρωτους εδώ και 4 μήνες περίπου 45 άτομα στις 2 εταιρίες που έχει (ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ και FAQ PRESS)..επίσης, έχει το θράσος ειρωνεύεται τους εργαζόμενους σε φίλους του στο Κολωνάκι ενώ ταυτόχρονα πτωχεύει σιωπηλά τις 2 εταιρίες!!!…

Είναι άφαντος, δεν δίνει αποζημιώσεις, χρωστάει στο ΙΚΑ και στα ταμεία των δημοσιογράφων ένσημα τουλάχιστον 6 μηνών με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην μπορούν να μπουν στο ταμείο ανεργίας… έχουν γίνει πολλές καταγγελίες, αλλά το κράτος (παρά τα μεγάλα χρέη που έχει και στο δημόσιο) δεν τον βάζει φυλακή, αλλά σιωπά!!! (όπως σε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα άλλωστε)
Φέρε τα λεφτά μας ρε απατεώνα!!!!! τα 5 εκατομμύρια ευρώ που έχεις σε ακίνητα και ρευστό σε off shore του εξωτερικού που πήγαν;

Tα €7000 που παίρνεις μαύρα από το FLASH και τα χρεώνεις ως καταχωρήσεις στην εφημερίδα που πήγαν;

Έχουμε απευθυνθεί σε όλα τα ΜΜΕ και εκπομπές για να βγάλουν το θέμα στον αέρα και κανείς δεν τολμά!

Καταγγέλουμε τον κ. Θανάση Λάλα, ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο της «ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ», που εδώ και μήνες έχει αφήσει στην τύχη τους, απλήρωτους εργαζόμενους και απολυμένους της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και εκδότης Θανάσης Λάλας απέλυσε 25 εργαζόμενους της εταιρείας (ετοιμάζει και άλλους από την άλλη του εταιρεία, την FAQ) τους προηγούμενους μήνες στους οποίους χρωστάει τις αποζημιώσεις ενώ έχει κρατήσει τους τελευταίους 8 εργαζόμενους στην εταιρεία, για να την εντάξει, όπως έλεγε στο άρθρο 99, τους έχει αφήσει απλήρωτους από τον Νοέμβριο και έχει εξαφανιστεί από όλους!

Το θάρρος βέβαια για αυτήν τη αντεργατική πολιτική, το παίρνει από την κυβέρνηση που καταργεί με συνεχόμενους αντεργατικούς νόμους κάθε δικαίωμα των εργαζομένων. Καταδικάζοντας εργαζόμενους, απολυμένους και τις οικογένειες τους στην ανέχεια.

Κατά τα άλλα ο κ. Λάλας κάνοντας την 5θήμερη πρωϊνή εκμπομπή του στο Flash, προσπαθεί μιλώντας με ανυποψίαστους και συνάμα απελπισμένους, λόγω συνθηκών, ακροατές να το παίζει και εργατοπατέρας! Ότι είναι ενάντια σε οτιδήποτε «βιάζει» τα ανθρώπινα και επαγγελματικά δικαιώματα αλλά κατά βάθος τα υιοθετεί ο ίδιος!

Εμείς σαν εργαζόμενοι και απολυμένοι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να τον δούμε ή να μίλησουμε στην εκπομπή του, ακόμα και αν δώσαμε ψεύτικο όνομα! Αυτό λέει πολλά για το πώς δουλεύει το σύστημα. Ας σταματήσει επιτέλους η σιωπή και η αδιαφορία όταν πίσω από σκάνδαλα κρύβονται επιφανείς δημοσιογράφοι, (συνάδελφοι του φοβήθηκαν ακόμα και να μας ακούσουν) όπως και ο κ. Λάλας και να υπαρχει κρίση και ποινή ακόμα και για αυτούς!

Άλλος ένας δημοκράτης που κάνει καλοκαιρινές διακοπές 1 μήνα με σκάφος που στοιχίζει 5.000€ την ημέρα, αγοράζει σπίτια στο Μαϊάμι, πληρώνεται μαύρα λεφτά από τον Flash (γαμώ την εφορία και τους ελέγχους τους) και έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους στις 2-3 εταιρίες που έχει με πρόσχημα την αίτηση ένταξης στο άρθρο 99 (την οποία αίτησή του, ούτε καν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο να υποστηρίξει την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά του έδωσε χρόνο να μεταφέρει τα πάντα στις off shore εταιρίες του).

Πόσοι Ψωμιάδηδες ακόμα;

Anonymous said...

Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος πήγε για να στηρίξει τον Γιάννη τον Παπαγιάννη, τον καλό αυτό δημοσιογράφο. Κι εγώ θα πήγαινα αλλά δηστυχώς λόγο δουλειάς δεν μπόρεσα. Μακάρι ο Γιάννης να κατέβει για βουλευτής. Θα τον ψηφίσω γιατί είναι άξιος. Και να σταματήσουν κάποιοι να τον ζηλεύουν γιατί νομίζουν ότι είναι το ίδιο ικανοί με αυτόν. Ας προσπαθήσουν να μαζέψουν κι αυτοί κόσμο να δούμε τι μπορούν να κάνουν. Ζηλιάρηδες ο Γιάννης είναι καλήτερος από σας. Μπράβο Γιάννη.

Anonymous said...

Κι εγώ σκόπευα να πάω στου Παπαγιάννη, αλλά τελικά δεν το μπόρεσα. Και δυσαρεστήθηκα γι αυτό. Είχα πάει στο Μοναστηράκι να αγοράσω ένα μπουφάν και έμπλεξα. Ξεχάστηκα ψάχνοντας και για κάτι κονκάρδες για να τις βάλω επάνω στο μπουφάν. Θα κοιτάξω όμως να πάω την άλλη φορά. Εγώ για τον Παπαγιάννη θα πήγαινα. Μήτε για τον Σημίτη μήτε για τον Κολλάτο. Μονάχα για τον Γιάννη Παπαγιάννη. Την άλλη φορά όμως θα είμαι σίγουρα στο πλευρό του. Με τα τέσσερα. Γιάννη σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε.

Anonymous said...

Έτσι μπράβο. Κι ας τον ζηλεύουν αφόρητα κάποιοι κάποιοι εδώ μέσα. Κι ας ανυσηχούν μήπως ο Γιάννης βγει βουλευτής. Μπράβο στον Γιάννη. Θα τον ψηφίσω αν βάλει για βουλευτής. Είναι ένα γνήσιο παιδί του λαού που θα πάει μπροστά. Σκόρδο ζηλιάρηδες. Ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι δεν τον φτάνετε τον Γιάννη.

Πα-πα-γιάννης, Πα-πα-γιάννης.

Anonymous said...

http://www.facebook.com/group.php?gid=115759524541#!/group.php?gid=115759524541&v=wall

Anonymous said...

Στη photo που έχει αναρτήσει ο (Λίβυος)αρχηγός μας στο blog του με την αφεντομουτσουνάρα του, τον Καμμένο και τον Τζαβάρα, διακρίνεται και μια μοντερνιά: φοράει μεν το γνωστό, ίδιο σουέντ σακάκι και το γνωστό φαρδύ ανοιχτόχρωμο τζιν, τα πόδια όμως (αυτά τα δυνατά υπέροχα πόδια) τα τοποθετεί σε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Nike. Ρε τον Γιάννη... Του είπαν ότι τα sneakers είναι τα μόδας και εκείνος έκατσε και ξεκωλώθηκε.

Anonymous said...

Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ Η ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ....ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΟΔΟΝ...

ΥΓ.ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;; ΤΕΛΙΚΑ
ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΛΕΥΚΩΜΑ;;;;;

Anonymous said...

H Eλένη θα ψηφιστεί. Περί αυτού ουδεμία αμφιβολία υπάρχει. Ο Λαός κύριοι. Ο Λαός. Ο γίγας Λαός!

Anonymous said...

Απολύθηκε από τον 984 και ο κουράδας με τη σπασμένη καρέκλα. Θεέ μου, τι δράμα. Σκέφτομαι την υστερία του Γιάννη Λοβέρδου και το ξέσπασμά του τόσο στο οικογενειακό όσο και τον επαγγελματικό του χώρο. Καημένη Μυρτώ, τι έχεις να ακούσεις από την αρσενική υστέρω... Δεν πειράζει Γιάννη. Έχεις ήδη μια ζεστή και έγκυρη επαγγελματική φωλιά. Στη Βραδυνή θα δώσεις τώρα όλες σου τις δυνάμεις για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

ΥΓ. Αν δεν είχε σουτάρει τον Γιάννη ο απεχθής κουλτουριάρης θεωρητικολόγος και δεοντολόγος Καμπύλης, η απόλαυση θα ήταν πληρέστερη.

Anonymous said...

Για όποιον ενδιαφέρεται να γελάσει με τους ενδοοικογενειακούς σπαραγμούς του 9,84, μπορεί να απολαύσει την επίθεση των απολυμένων Κουρτάκη και Ράπτη προς τον νέο διευθυντή του σταθμού Τάκη Καμπύλη.

www.athina984.gr/node/139824

Anonymous said...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ Η ΒΑΝΔΗ

ΧΩΡΙΣΕ Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

ΟΙ ΣΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ Ο JUSTIN BIEBER

Αυτά είναι σήμερα τα σημαντικά νέα

Anonymous said...

Το γιομάτο νόημα τραγούδι που έβαλε ο Ξυνόγαλος μου έδειξε έναν άνθρωπο με ευαισθησίες. Ξυνόγαλε μήπως είσαι καλλιτέχνης; Μήπως είσαι το ίδιο πρόσωπο με αυτόν τον μεγάλο έλληνα καλιτέχνη; Κάπως έτσι πρέπει να είσαι πάντως.

Anonymous said...

Την πρώτη μεταπολεμική 30ετία (1949-1981) η (επαίσχυντη σε πολλά) δεξιά παραλαμβάνει τα μεταπολεμικά-μετεμφυλιακά οικονομικά συντρίμμια και παραδίδει το '81 αξιοπρεπή οικονομία.

Την επόμενη τριακονταετία (1981-2011) που κυρίως κυβερνά η άσπιλη και ηθική νικήτρια αριστερά παραδίδει (παρά τις επιδοτήσεις της ΕΟΚ, το ομαλό πολιτικό κλίμα, κλπ.) συντρίμμια.

Anonymous said...

Ο Γιωργάκης έχει τις τελευταίες μέρες, και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, απανωτές λιγοθυμίες λόγω πίεσης και θλίψης. Κρίμα. Αυτό πάντως δείχνει άνθρωπος ευαίσθητο, πέρα και έξω από όσα του καταλογίζουν αντίπαλοι και άσπονδοι φίλοι.

Anonymous said...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ.Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΩ ΓΥΡΩ ΤΟΥ …ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ ΑΣΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΙΑΣΟΣ ΣΚΙΩΝ.
ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΟΓΩ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΜΠΛΟΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΙ …ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥ,ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ.
ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΣΤΗΡΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΔΩΝ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΑΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ …ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ….

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Σ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Anonymous said...

Ο Γιώργος είναι πράγματι πολύ ευαίσθητος. Γι αυτό παραιτήθηκε από το ΔΣ του Ιδρύματος Καντάφι υιού (μάλλον αυτού που είχε επιφορτιστεί την διανομή του "Βραβείου Μουαμάρ Καντάφι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα") φέρνοντας σε απελπισία το κανταφέϊκο σύμφωνα με φήμες . Α, όλα κι όλα, δεν ανέχεται τέτοιες σκιές ο Γιώργος.

Και ο πρύτανης του LSE είναι πολύ ευαίσθητος και δεν ανέχεται τα βρώμικα λεφτά των Καντάφι και έτσι παραιτήθηκε και αυτός.

Και οι ελβετικές τράπεζες είναι όμως πολύ ευαίσθητες και έτσι αναγκάστηκαν να παγώσουν τους κόπους μιάς ζωής του Μουαμάρ (40-70 δις). Καλά, αυτό το τελευταίο ήταν αναμενόμενο, αλίμονο αν ο κάθε λούστρος έβρισκε απάγγειο στην Ελβετία γιά το κομπόδεμά του.

Με τόση ευαισθησία γύρω μας δεν μπορεί, κάτι καλό θα βγεί.

Anonymous said...

Εκτός από χούντα, έχεις κάτι άλλο να προτείνεις Ξυνόγαλε;

Anonymous said...

Ο παπατζών άνοιξε τώρα μέτωπο και με τον παπαγιώτη. Ποιός έχει άραγε σειρά;

Anonymous said...

Υστερα από ώριμη σκέψη έχω καταλήξει στο αυμπέρασμα ότι γιά τα αδιόρθωτα χάλια μας ευθύνονται οι Ξυνόγαλοι. Νάρκισσοι του κερατά, ντιπ γιά ντιπ στούρνοι, εγωϊστές, ξερόλες, παρτάκηδες, κωλοτούμπες, κουτοπόνηροι και αχάριστοι. Ζουν ανάμεσά μας. Ο Νίκος είναι ένας Ξυνόγαλος. Ο Παπατζον επίσης. Αλλά και η πλειοψηφία των πατέρων του έθνους καθώς και το κοινό τους. Καλά είπε ο Ράμφος γιά φρακοφουστανέλλα.

Anonymous said...

Έτσι είναι αγαπητέ 3:19, μας είχε προειδοποιήσει ο Ξυνίδης (συγγενής του Ξυνόγαλου άραγε?) ότι "ο Πρωθυπουργός κλαίει και δεν κοίμαται κάθε βράδυ” αλλά εμείς άσπλαχνοι και άκαρδοι δε δώσαμε σημασία

Anonymous said...

4.04 Τα παλιά μεγαλεία όταν ο Παπατζών έκανε κωλομεγλειφάτα στο press-gr (των Γιομπαζολιά-Καψαμπέλη-Παπατζών) με τον Παπαγιώτη πέρασαν ανεπιστρεπτί. Αλλά πάντα έτσι έκανε ο Παπα(ρο)τζών. Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα. Χατζηνικολάου, Μπόνιος, Σπίνος. Τώρα Παπα(ρο)τζών εναντίον Παπα(ρο)γιώτη. Μεγάλες στιγμές. "Πολύ γέλιο".

Anonymous said...

Λύπηση προκάλεσε η χθεσινή σκηνή με τον Πάνο Σόμπολο. Να δίνεις τέτοιο βαρβάτο ρεπορτάζ και να σου το διακόπτει η Ελένη Λουκά; Κυρία Λουκά μάθετε να σέβεστε κάποιες αξίες

Anonymous said...

H παραίτηση του Προέδρου του LSE άνοιξε τον βόθρο των γελοίων πανεπιστημίων που αντί να ενδιαφέρονται για διδιασκαλία και έρευνα κάνουν κανονικές μπίζνες. Μικρά και μεγάλα πανεπιστήμια την ίδια δουλειά κάνουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πριν λίγα μόλις χρόνια όταν πλούσιοι γονείς έκαναν γενναία δωρεά στο Harvard ώστε το φυντάνι του να γίνει δεκτή για σπουδές θεατρολογίας. Πανεπιστήμια.

Δήμητρα said...

Πιστεύω ότι η απόλυση της Άννας Παναγιωταρέα από τον δημοτικό ραδιοσταθμό δεν ήταν σωστή κίνηση.

Η παρουσία της κυρίας Παναγιωταρέα πρόσθετε κύρος στο ραδιόφωνο και αναδείκνυε θέματα που οι άλλοι δημοισογράφοι δεν ήθελαν ή δεν τολμούσαν να αναδείξουν.

Ήταν και η ματιά της καθηγήτριας ακαδημαϊκού που έδινε στις αναλύσεις της αρκετή σφαιρικότητα.

Φωνές σαν της Άννας Παναγιωταρέα πρέπει να βρίσκουν φιλόξενη στέγη σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και εφημερίδες.

Anonymous said...

Έχω ένα άλυτο πρόβλημα. Κάποιες φορές που θέλω να δω ανάλυση αθλητικών συμπίπτει η εκπομπή του Γεωργίου με την εκπομπή του Αλέφαντου στο Τηλεάστυ. Προβληματίζομαι ποια θα πρέπει να βλέπω. Στα ατού της αλέφαντης εκπομπής το ότι εμένα τον θεατή με αντιμετωπίζει σαν ποδοσφαιριστή αφού μου εξηγεί τα συστήματα με πλαστικούς παίκτες και ψεύτικο γηπεδάκι, όπως δηλ ακριβώς κάνουν και οι προπονητές στους παίκτες όταν τους διδάσκουν τακτική.

Άρα μάλλον Αλέφαντο θα προτιμώ μου φαίνεται.

Anonymous said...

Υπάρχουν πολλές απώλειες στο μέτωπο του 9.84.

Μένει χωρίς δουλειά ο φουκαράς ο Μητσικώστας. Έξω από την τηλεόραση εδώ και χρόνια, να σου τώρα και χωρίς ραδιόφωνο. Πώς θα ζήσει ο Έλληνας μίμος;

Στην περίπτωση της Ανδριάννας Ζαρακέλη μάλλον επρόκειτο για αργομισθία, επομένως τα δάκρυά μας θα είναι περιορισμένα.

Η σύζυγος του αισθαντικού και υποκοριστικούλη Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρέρ, δεν είχε κάνει τόσο αισθητή την παρουσία της (παρά μόνον ως θηλυκή εκδοχή του συζύγου της) και επομένως η μη ανανέωση της σύμβασης δεν θεωρείται μεγάλο πλήγμα για το κοινό.

Χριστίνα Κοραή, Ελένη Καλογεροπούλου,Γιάννης Λοβέρδος, Άκης Κοσώνας, Λάζαρος Λασκαρίδης (ο αυριανιστής), Αλέξανδρος Βέλιος (ο αυριανιστής), Σωτήρης Ξενάκης, Γιάννης Παργινός (ο αυριανιστής) και άλλοι ομοειδείς δεν θα λείψουν σε κανέναν. Ήταν κομματικές ρουσφετολογικές προσλήψεις, αργομισθίες οι περισσότερες, άσε που κάποιοι από όλους αυτούς είναι μέσα και στην σκοτεινή υπόθεση των μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ. Οπότε, σπίτι και γρήγορα (και προσοχή στο δρόμο).

Ευτυχώς που στο δυναμικό του σταθμού παραμένει ο Αποστόλης Κολοβός (Πέτρος Κωλέτης) και έτσι θα ακούμε δυνατή ποιοτική ελληνική μουσική.

Το μεγαλύτερο ίσως πλήγμα στο δυναμικό του πολύπαθου αυτού σταθμού είναι ότι δεν ανανεώνεται η σύμβαση του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΗ. Εδώ θα πούμε ένα μεγάλο ΚΡΙΜΑ. Ο Δημήτρης Κατής έπρεπε να μείνει. Αδικία.

Anonymous said...

Ξεχάσαμε τον μεγαλο μας ηθοποιό Θύμιο Καρακατσάνη. Φεύγει και αυτός. Κρίμα, πολύ κρίμα.

Anonymous said...

Πρέπει να συγχαρούμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Με την ριζοσπαστικοποίηση και των μεταναστών έχουν βάλει πλέον στην πλάτη της δόλιας αυτής χώρας κι άλλο ένα εκρηκτικό πρόβλημα.

Φανταστείτε 2 εκατομμύρια λαθρομεταναστών να διεκδικούν άμεση νομιμοποίηση εκβιάζοντας με απεργίες πείνας και επεισόδια.

Μετανάστευση σε άλλη χώρα παίδες. Το μέλλον σας και των παιδιών σας τελειωμένο για τα επόμενα 30 τουλάχιστον(?) χρόνια.

Anonymous said...

Αν και φιλήσυχος άνθρωπος, σήμερα το απόγευμα βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να χτυπήσω άνθρωπο. Βρισκόμουν στην στοά απέναντι από την Alpha Bank στην Πανεπιστημίου και ενώ περνούσα από τον (εντός στοάς) Χόντο ένας αντιπαθέστατος ποδηλάτης επειδή κοίταγε αλλού έπεσε πάνω μου. Μετά το σοκ της πλαγιομετωπικής και ενώ νιώθω αρκετό πόνο σε όλη την αριστερή μου πλευρά, με το που βλέπω ότι είναι ποδηλάτης με κράνος και κοιτάει πρώτα να δει αν έπαθε κάτι το ποδήλατό του και μετά αν έπαθα κάτι εγώ, αναγκάστηκα να τον χτυπήσω κανονικά. Εντύπωση μου έκανε που οι διαβάτες διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας τι τον χτυπάς τον άνθρωπο και άλλα τέτοια. Φαίνεται ότι οι ποδηλάτες έχουν κερδίσει την συμπαθεια του κόσμου.

Anonymous said...

Έπαθε τίποτα το ποδήλατο;

Anonymous said...

Η δύναμη της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο βασιλιάς της trash tv

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168033_1682706679213_1583996684_1598717_7929582_n.jpg

Anonymous said...

Αν κρίνουμε από την κατάσταση της (α)μασχάλης του άνακτος, κάποιος πρέπει να του μιλήσει γιά το Rexona (ή γιά την Gilli diet).

Anonymous said...

Κανελλάκης και Ανευλαβής ο ελευθερόστομος (κατά δήλωσίν του) στον Λίβυο απόψε. Ας εφοδιαστούμε με υπογλώσσια (και ωτοασπίδες) γιά την τεταμένη αυτή βραδιά.

Anonymous said...

Θα τον κάνει ο Ανευλαβής μία χόρτα τον Καραϊσκο της "δημοσιογραφίας" (Κανελλάκη). Πολύ γέλιο.

Anonymous said...

Μα έκατσε ΠΑΝΑΓΙΑ ο Κανελλάκης μπροστά στον τρελο-Ανευλαβή. Ενώ η Τάνια σχολιάζει τα λεγόμενά του, όπως και τα λεγόμενα του καθενός, με την σπάνιας πρωτοτυπίας φράση που για πρώτη φορά ακούστηκε από τα χείλη της: "Έχεις απόλυτο δίκιο".

Anonymous said...

Δε του βγήκε του Παπατζών το πλάκωμα που ανέμενε. Έχουν πλακωθεί όλοι στα Xanax. Βουτιά στην AGB.

Anonymous said...

Πού ήσουν Κανελλάκη;
Ήμουν εκτός Αθηνών.
Α, γι αυτό δεν ήρθες χθες (στην Αναγνωστοπούλου).

Από δω και στο εξής δηλ ανοίγει απουσιολόγιο και μπαίνει βαθμολογία με κόκκινο μπικ.

Anonymous said...

O Καραισκος να απαντήσει αν η εκπαραθύρωση Κουρτάκη από τον δημοτικό ραδιοσταθμό της πρωτεύουσας θα πλήξει σημαντικά τόσο την ποιότητα της πληροφόρησης όσο και τις ακροαματικότητες.

Anonymous said...

Ο καλλιτέχνης του δημοτικού τραγουδιού Νίκος Σαραγούδας μας έλεγε ότι δεν πέφτει ποτέ για ύπνο αν δεν δει πρώτα έστω και λίγο από το αποκαλυπτικό δελτίο.

Anonymous said...

Και εμείς οι υπόλοιποι παρομοίως.

Anonymous said...

εμείς πέφτουμε για ύπνο και αμέσως μετά βλέπουμε το αποκαλυπτικό δελτίο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Ο κουρτάκης επειδή την περίμενε την κλανιά απο το 9,84,φρόντισε μέσω της αφέντρας του Ντόρας να πιάσει δουλειά στου Μαρινάκη

Anonymous said...

Ναι, αλλά θα λείψει από τον σταθμό; Αυτό είναι το θέμα. Εσύ τον άκουγες; Τελευταία άκουσα ότι είχε κάποιες προστριβές με τον χοντρό με το πούρο.

Anonymous said...

Την εκπομπή Κουρτάκη-Ράπτη την άκουγα όταν μπορούσα και μου άρεσε. Μπορώ να πω ότι ήταν από τις πιό ζαντανές εκπομπές του ραδιοφώνου. Χαβαλές αλλά και σοβαρότητα, κυρίως λόγω Ράπτη (όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο, και εγώ εξεπλάγην).

Anonymous said...

Δηλαδή εκείνη την ώρα της ημέρας γύριζες τη βελόνα στον 984 για Κουρτάκη-Ράπτη και όχι στους 97,8 για Χατζηνικολάου?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Κανέναν δημοσιογράφο δεν θα κλάψουμε αν απολύθει.Μόνο ο Παπαγιάννης θα μας έλειπε, κυρίως με τα καμώματα και τις κινητοποιήσεις που οργανώνει και θυμίζουν τις ανεκδιήγητες αναδασώσεις του ΣΚΑΙ

Anonymous said...

Ούτε και τον Γιάννη Λοβέρδο;

Anonymous said...

Για τον Λοβέρδο είναι πραγματικά κρίμα, γιατί έχει να θρέψει και πολλά στόματα (παιδιά, γυναίκα, γατιά, σκυλιά). Πέρα από το δικό του. Ευτυχώς που δεν έχει να θρέψει και τον αδελφό του τον φαρμακοποιό. Και ο λόγος είναι ότι έχουν διακόψει διπλωματικές σχέσεις. Όταν ήταν μικρός του έτρωγε του Γιάννη τη φέτα το ψωμί με την μερέντα, και ο Γιάννης του το κρατάει μανιάτικο μέχρι και σήμερα.

Anonymous said...

12:01 ναι. Είχα πάρει ήδη ωριαία δόση Χατζηνικολάου και την έκανα γιά άλλες ερτζιανές ρούγες (εκτός βέβαια από τις ημέρες εκείνες που ο Νίκος ήταν αναστατωμένος από κάποιο φλέγον θέμα της επικαιρότητος που τον απασχολούσε και φώναζε με γουρλωμένα μάτια, ανοιχτά ρουθούνια, σφιχτά χείλη κλπ και τα έλεγε λλλαϊκά, πεζοδρομιακά).

Anonymous said...

12:01 α*

Anonymous said...

Θέλω σε όλα τα παραπάνω να συμπληρώσω ότι μεγάλη θα είναι και η απώλεια της Αρετής Σιδηροκαστρίτου. Διευθύντρια στον Flash αλλά και ουσιαστικά αργόμισθη στον 984. Εκτός αν θεωρήσουμε δουλειά την μία και μοναδική εκπομπή της Παρασκευής που έκανε η δημοσιογράφος. Πώς θα έβγαινε η Παρασκευή μας χωρίς Σιδηροκαστρίτου; Ήταν πολύ ιδιαίτερη αυτή η εκπομπή. Για τον Ιατρόπουλο μόνο δεν μάθαμε αν τον έκοψαν ή συνεχίζει. Ξέρει κανείς;

Anonymous said...

Ο Ιατρό έχει κοπεί προ πολλού. Δυστυχώς. Ήταν και αυτή μια μεγάλη απώλεια. Πάει εκείνη η μεταμεσονύκτια εκπομπή του της Κυριακής προς Δευτέρα που τόσο γλυκά μας νανούριζε, ώστε να σηκωθούμε την επομένη το πρωί ορεξάτοι και να ξεκινήσουμε μια δημιουργική εργασιακή εβδομάδα.

Anonymous said...

12:23 μπορεί να ειρωνεύεσαι, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε το ζητούμενο δεν είναι ποτέ η ποσότης αλλά η ποιότης. Οι Παρασκευές της Σιδηροκαστρίτου (και οι Κυριακές της Παναγιωταρέα for that matter) έβαζαν τα γυαλιά σε πολλές δίωρες καθημερινές εκπομπές. Στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή της σήμερα η Αρετή μίλησε με πραγματική αρετή γιά τα τεκταινόμενα στον 9.84, όνομα και πράγμα.

http://www.athina984.gr/node/140399

Anonymous said...

Θυμάμαι την Αρετούλα την δεκαετία του 80, εκπαιδευτική ρεπόρτερ στον Ελεύθερο Τύπο. Σκληρές εποχές με έντονες κομματικές αντιπαραθέσεις. Την είχα γνωρίσει από τον πατέρα μου που ήταν καθηγητής στο πανεπιστήμιο και η Αρετή ερχόταν για πληροφορίες και ζυμώσεις. Η Αρετή στον ΕΤ και ο Αλέκος Μάλης στη Βραδυνή. Αυτοί ήταν οι βασικοί εκπαιδευτικοί συντάκτες των δεξιών εφημερίδων. Την θυμάμαι να λέει στον (δεξιό) πατέρα μου (αιωνία σου η μνήμη πατέρα μουυυυυ) ότι 'εγώ είμαι αριστερή, αλλά ακολουθώ την γραμμή της εφημερίδας μου'. Από το πουθενά και μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε μπροστά της ο Κυριακίδης και να τηνε την Αρετή διευθύντρια ομίλου (και να γελάει και ο κάθε πικραμένος). Από την λιγούρα φαίνεται κρατούσε και την εβδομαδιαία εκπομπή στον 9,84. Γιατι όχι. Μερικά επιπλέον χιλιάρικα ήταν αυτά. Αρετή, καλές απόκριες.

Anonymous said...

Διαμαρτύρεται και ο κουράδας ο Τασιόπουλος γιατί σουταρίστηκε; Άλλος μεγάλος και έγκυρος (και κυρίως ακομμάτιστος) δημοσιογράφος.

Anonymous said...

Χο χο χο, αρχίσαν τα όργανα.

Anonymous said...

10.44 σοβαρή προσωπικότητα, όπως κι ο Τσαγκαρουφιάνος, ο και γυναικο-κρατικοδίαιτος πασόκος κύριος Γιαννακάς. Ένοχος ένοχον ου ποιεί. Έτσι, έτσι. Χα χα χα χα

Anonymous said...

Σοβαροί άνθρωποι, σοβαρό επάγγελμα.

Anonymous said...

Έτσι, με τις αλλαγές στον 9,84 κερδισμένη βγαίνει η Νίκη Λυμπεράκη, αφού από τα άγιρα ξημερώματα και με παρτεναίρ, παίρνει την ώρα φιλέτο 11.00-13.00. Θα τα καταφέρει η Νίκη; Ιδού το ερώτημα.

Anonymous said...

*άγρια

Anonymous said...

Όπως θα έλεγε και ο Νίκος, ουί άρ ήνgερλυ εξπέκτιg δε βιούς οφ μίστερ Σάουρμιλκ ον δε φλέημιg σάμbτζεgt οφ 9.84 μιουνίσιπαλ ρέηνdιο.

Anonymous said...

για τους (ουκ ολίγους) λάτρεις του Θ. Λάλα, με κάποιον άγνωστο συνεντευξιαζόμενο

http://bit.ly/cuOGbA

Anonymous said...

Διορθώνω το λινκ.

Λάλας vs τυχάρπαστου εδώ

Anonymous said...

Σφίγγουν σιγά σιγά οι κώλοι. Θα πεινάσει και ο πολυπληθέστατος κλάδος των "λειτουργών" της ενημέρωσης. Καιρός ήταν. Οι μισοί έλληνες δηλώνουν δημοσιογράφοι και οι άλλοι μισοί καλλιτέχνες (τραγουδιστές, ηθοποιοί κλπ). Η χώρα της φασολάδας και της διανόησης. Άντε να δούμε και καναν έλληνα να κάνει delivery με μηχανάκι επιτέλους. Αρκετά χρόνια φάγαμε στη μάπα το ψώνιο του καθενός.

Anonymous said...

1.36 Σάουρμιλκ?

Anonymous said...

1.36 νομίζω ότι έχει αρχίσει η τάση για επαγγελματική αξιοποίηση στον τιμημένο χώρο της ντελιβερικής, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την συμπαθή τάξη των ηθοποιών. Όσοι δεν έχουν προσωπική περιουσία από γονείς ή συζύγους, σε ταβέρνες και σουβλατζίδικα δουλεύουν. Με το καλό και οι δημοσιογράφοι. Άντε, για να κάνουν επιτέλους μια τίμια δουλειά.

Anonymous said...

Είναι η εντύπωσή μου, ή ο Ράμφος δούλευε το υαλοφόρον κήτος ψιλό γαζί;

Anonymous said...

Η χώρα χρειάζεται και απόφοιτους ΤΕΦΑΑ και αθλητές επίσης

Anonymous said...

διοπτροφόρον*, πιό ευγενικό

Anonymous said...

Μην αναζητείτε ματαίως τον Σάουρμιλκ. Μετά από μία σεζόν σκληρής σχολιογραφίας μάλλον αναζητεί λίγη ανεμελιά (που επαξίως κέρδισε μεταξύ μας) σε κάποιο από τα δεκάδες καρναβάλια που τόση αυτογνωσία προσφέρουν σε αυτόν τον αναξιοπαθούντα λαό. Μάλλον σε αυτό των Σαλώνων (Αμφίσσης) θα τον βρείτε που επισκέπτεται ετησίως τους εκεί συγγενείς του (αν δεν τους έχουν σφάξει σύμφωνα με το γνωστό άσμα). Αν πάλι φέτος αποφάσισε να επισκεφτεί την πλανεύτρα πρωτεύουσα και το μαγευτικό καρναβάλι του Μοσχάτου ας μην διστάσει να επικοινωνήσει γιά να κανονίσουμε κούλουμα στου Φιλοπάππου.

Anonymous said...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/03/blog-post_9743.html

Anonymous said...

ο ανδριανόπουλος είχε ονομάσει τους παραγωγικούς makers και τους καραϊσκους takers

Anonymous said...

Πράγματι, μέγας maker ο Ανδριανόπουλος.

Anonymous said...

κι εσυ καραϊσκο πράγματι μεγας taker

Anonymous said...

Μα τι αγγελικά πλασμένος κόσμος αυτός της δημοσιογραφίας, τι ήθος, τι επίπεδο.

Anonymous said...

Το μεγάλο σκάνδαλο με τον 984 είναι και εκείνος ο ανεκδιήγητος διευθυντής, ο Γιάννης Πολίτης. Τί δημοσιογράφος! Του έπρεπε η θέση του διευθυντή, χωρίς αμφιβολία.

Anonymous said...

10.41 σε ένα χώρο που βρίθει Καραϊσκων τι περιμένεις?

Anonymous said...

σκάσε βλάξ

Anonymous said...

βαρσοκωμωδία

Anonymous said...

2.11 δε χρειάζεται τόσος στόμφος όταν μιλάς στον καθρέφτη σου

Unknown said...

Η βαρσου γιατί είναι θύμα?

PARNASS said...
This comment has been removed by the author.
«Oldest ‹Older   601 – 772 of 772   Newer› Newest»