Saturday, June 4, 2011

Προδόθηκε από την καρδιά του ο Πασχάλης Τερζής. Τυχόν ευθύνες του Νίκου Χατζηνικολάου διερευνά ο εισαγγελέας…



Σε κρίσιμη επέμβαση διάνοιξης αρτηρίας («μπαλονάκι») υπεβλήθη σήμερα ο γνωστός λαϊκός βάρδος Πασχάλης Τερζής στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, έπειτα από σοβαρό ισχαιμικό επεισόδιο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες συγγενείς και φίλοι του αγαπημένου όλων των Ελλήνων Πασχάλη είχαν διακρίνει σημάδια σωματικής και ψυχικής κοπώσεως στη συμπεριφορά του καταξιωμένου λαϊκού τραγουδιστή. «Φαίνεται να τον είχε κουράσει ψυχολογικά πάρα πολύ αυτή η συνεχής διαφήμιση, επί εβδομάδες, των CD του που προφέρει η εφημερίδα Real News. Του είχε τσακίσει τα νεύρα», θα σχολιάσει συγγενής του.


«Ο Πασχάλης είναι λαϊκός άνθρωπος (όπως και τραγουδιστής, άλλωστε), αλλά είχε συναίσθηση ότι πρόκειται για κατρακύλα, για κατάντημα. Τι να κάνεις όμως… Οι δίσκοι δεν πουλάνε πια στα δισκάδικα και αναγκάστηκε να τα μοιράσει σε ‘σακούλα’ με την εφημερίδα του Χατζηνικολάου. Ένιωσε, όμως, πολύ ντροπιασμένος, πολύ εξευτελισμένος, από αυτή την κατάντια. Και να’ ταν μια άλλη, μια σοβαρή εφημερίδα, πάει κι έρχεται… Αλλά το ότι αναγκάστηκε να τα μοιράσει με την Real News ψυχολογικά τον διέλυσε. Ράκος τον έκανε. Χρειαζόταν όμως, βλέπετε, μια εντελώς λαϊκή εφημερίδα, με εντελώς λαϊκό κοινό…», θα συνεχίσει σχολιάζοντας ο ίδιος συγγενής.


Εν τω μεταξύ, η οικογένεια του βάρδου καταγγέλλει τον ιατρό της συμπρωτεύουσας κ. Πουλακίδα για άρνηση παροχής ιατρικών υπηρεσιών στον άνθρωπό τους. «Ε, ναι. Το ομολογώ! Εκτός από γιατρός είμαι και άνθρωπος. Δεν άντεξα να ακούω πρωί μεσημέρι βράδυ αυτή την συνεχή εκνευριστική διαφήμιση του Πασχάλη Τερζή από την Real News. Γκώσαμε! Μας έσπασε τα γεννητικά όργανα αυτή η ρεκλάμα που την παίζουν συνέχεια, από την ώρα της πρωινής εγέρσεως μέχρι την ώρα της βραδινής κατακλίσεως. Όταν είδα μπροστά μου τον καλλιτέχνη, θόλωσα. Μέσα από τις διαφημίσεις της Real News στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις  άκουγα Τερζή όλη μέρα. Δεν άντεξα και να τον βλέπω!», ήταν το σχόλιο του κ. Πουλακίδα.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο λαϊκός αοιδός άρχισε να νιώθει τις πρώτες ενοχλήσεις ήδη από την εβδομάδα (Μ. Σάββατο) που «έτρεχε» η (υπερβολική και ανυπόφορα εκνευριστική) διαφημιστική καμπάνια του πρώτου του CD-προσφορά της Real News («Τα Ζεϊμπέκικα του Πασχάλη»). Όσο περνούσε ο καιρός, όμως, εβδομάδα με την εβδομάδα, η κατάσταση χειροτέρευε, για να οδηγηθούμε στο σημερινό έμφραγμα – κατά τραγική ειρωνεία την ημέρα κορύφωσης (Σάββατο) της διαφημιστικής προβολής από την Real News του νέου CD-προσφορά του Πασχάλη Τερζή «Δυο Νύχτες Μόνο»!

 

«Ο Πασχάλης φαίνεται ότι δεν άντεξε ούτε και ο ίδιος αυτή την τόσo υπέρμετρη και τελικά αφόρητη προβολή από τα Μέσα του Χατζηνικολάου. Ειδικά όταν η προβολή αυτή δεν απέδωσε κυκλοφοριακά τα αναμενόμενα, αφού η Real News παρουσίασε εξαιρετικά χαμηλές πωλήσεις. Βέβαια και ο ίδιος ο Πασχάλης μάς έλεγε συνεχώς ότι πρόκειται για μια πολύ κακή και ανιαρή εφημερίδα και αυτό τον έκανε να ντρέπεται, αλλά το να κινείται κυκλοφοριακά, παρά τα δικά του CD, σε τόσο χαμηλά επίπεδα ήταν κάτι που δεν μπόρεσε, όπως φαίνεται, να το αντέξει…», θα σχολιάσει στενός φίλος του από την Θεσσαλονίκη.


Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, διατάχθηκε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τυχόν ευθύνες του κ. Χατζηνικολάου στην ραγδαία επιδείνωση της υγείας του καταξιωμένου λαϊκού τραγουδιστή. Τον βάρδο συνοδεύουν οι ειλικρινείς και θερμές ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση - και τον εκδότη της εφημερίδας ευχές για πιο συνετή και λιγότερο εκνευριστική ρεκλάμα προσφορών στο μέλλον.