Saturday, June 18, 2011

Reshuffle special: Η ώρα του Παντελή…



Η Πέμπτη 16 Ιουνίου δεν ήταν σαν μια οποιαδήποτε ημέρα… Γιατί ο Οικονόμου Παντελής είχε ήδη λάβει τα μηνύματά του. Στον επερχόμενο ανασχηματισμό μπορεί και να έμπαινε στην κυβέρνηση! Ένα όνειρο ζωής ίσως να γινόταν πραγματικότητα – για τον Παντελή και την Ελλάδα. Από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο εκνευρισμός του Παντελή ήταν έκδηλος. Θα πήγαιναν όλα καλά ή στο τέλος κάτι θα σκάλωνε, ως συνήθως, και η αποτυχία θα χτύπαγε, για μια ακόμη φορά, με γδούπο, την πόρτα του φιλόδοξου πολιτευόμενου; Ο Παντελής ήθελε να γίνει ισχυρός, πολύ ισχυρός. Και πίστευε ότι διέθετε τα κατάλληλα όπλα. «Τα όπλα θα μας κάνουν ισχυρούς· το βούτυρο θα μας κάνει απλώς χονδρούς», έλεγε ο στρατάρχης Hermann Göring. Ο Παντελής, όμως, είχε στο δισάκι του και όπλα – πολιτικά όπλα – σπουδαία (λόγο, γνώση, κύρος – κυρίως το τελευταίο), αλλά και βούτυρο – εξ ου και το τόσο πάχος και λίπος που συσσώρευσε τα τελευταία χρόνια (ειδικά στο στομάχι, στο στήθος και στην περιφέρεια). Ολόκληρη την Πέμπτη ο Παντελής ήταν στο τηλέφωνο. Θα γινόταν τελικά υπουργός; Πληροφορίες, εκτιμήσεις, φόβοι μήπως μια καραμπόλα θα τον έβγαζε, όπως τόσες και τόσες φορές, εκτός πλάνων. Γιατί είχε αποτύχει πάμπολες φορές στην πολιτική του πορεία (ας αφήσουμε την προσωπική) ο Παντελής. Πίστευε, όμως, ότι τώρα ίσως να ήλθε, επιτέλους, η ώρα του…

 

Η Πέμπτη κύλαγε, αργά, βασανιστικά για τον Παντελή. Πολλοί παρατήρησαν την ημέρα εκείνη έναν αφηρημένο Παντελή. Έναν Παντελή κλεισμένο στις σκέψεις του, αναμετρώμενο – νοερώς για την ώρα – με το βάρος από την συνειδητοποίηση των ιστορικών του ευθυνών. Σκέψεις… Σκέψεις πολλές γέμιζαν το κεφάλι – αυτό το τεράστιο παραλληλόγραμμο κεφάλι – του βορειοηπειρώτη πολιτευόμενου. Αν γινόταν τελικά υπουργός, πώς θα τα έβγαζε πέρα με τις βαρύγδουπες αντιμνημονιακές του δηλώσεις; («Να βγούμε από το Μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα: γίνεται!»)

 

Το βράδυ, στο ζεστό σπιτικό του, ο Παντελής δεν μπορούσε να κλείσει μάτι. Μέχρι που έλαβε τηλεφώνημα. Θα γινόταν τελικά υπουργός! Αναπληρωματικός υπουργός βέβαια, αλλά πάντως υπουργός. Το όνειρο ζωής θα γινόταν πραγματικότητα! Από εκείνη τη στιγμή ήδη, οι ευθύνες έδειχναν να βαραίνουν κι άλλο τον ήδη υπέρβαρο πολιτευτή. Τις προχωρημένες εκείνες ώρες ο Παντελής ένιωσε όπως δεν είχε ποτέ άλλοτε νιώσει. Έκανε στη σύζυγό του έναν έρωτα  δυνατό, απεγνωσμένο – έναν έρωτα Ελληνικό· έναν έρωτα εκτονωτικό, με πρωτόγνωρη ένταση, σαν να μην υπήρχε αύριο. «Είχα καιρό να σε δω έτσι Παντελή…», θα του ψιθυρίσει. Ο Παντελής κατηύθυνε με αποφασιστικότητα (και ίσως κάποια αυταρέσκεια) τη ματιά του και το χέρι του κάτω από το ύψος του αφαλού, κάνοντας μια στερεωτική κίνηση αυτοπεποίθησης. Η υπερένταση  δεν τον άφηνε να κλείσει μάτι. Σκεφτόταν τον εαυτό του υπουργό – έστω και αναπληρωτή. Βγήκε στο μπαλκόνι. Ο σοσιαλιστής Παντελής, σε ραντεβού με το πεπρωμένο του, κοίταξε το φεγγάρι. Όχι τυχαία, το έβλεπε πράσινο. «Ένα φεγγάρι πράσινο, μεγάλο, που λάμπει μες στη νύχτα – τίποτ’ άλλο» (για να θυμηθούμε και τον Λαπαθιώτη). Ο ύπνος έκλεισε τα βλέφαρα του Παντελή μόλις τις πρώτες πρωινές ώρες – για λίγα μόλις λεπτά. Σαν ελατήριο πετάχτηκε από το κρεβάτι, γύρω στις 5 το πρωί, ο μέλλων αναπληρωματικός υπουργός, συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών, το βάρος της ευθύνης. Ζήτησε αποφασιστικά από τη σύζυγό του να τον ετοιμάσει για την μεγάλη αναμέτρηση με την Ιστορία: «Ειρήνη, φέρε μου το μπλε κοστούμι το καλό, το γαλάζιο πουκάμισο το καινούριο κι εκείνη τη μπλε ελεκτρίκ γραβάτα την επίσημη. Και που’ σαι. Κι ένα σώβρακο. Καθαρό». 

 

Τόσος κόπος, τόση γελοιοποίηση, τόσος εξευτελισμός (συνήθως απαραίτητα όλα αυτά στην πολιτική) έπιανε επιτέλους τόπο. Ο Παντελής, από χαμηλής εμβέλειας πολιτευτής, θαμών περιθωριακών τηλεοπτικών καναλιών και γυρολόγος διαφόρων γραφείων επιχειρηματιών για οικονομική στήριξη (χαρτζιλικάκι), γινόταν υπουργός. Ένα όνειρο ζωής ελάμβανε σάρκα και οστά. Το ρολόι της Ιστορίας έδειχνε ώρα Παντελή! 

 

Αφού πλύθηκε, ντύθηκε και καθάρισε τα’ αυτιά του (πολύ κερί πάνω στις μπατονέτες), τηλεφώνησε, για να μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα, στην Βάσω Τσόνογλου, την αχώριστη σύντροφό του στη βουλή. «Σαν έτοιμος από καιρό» ο Παντελής κατευθύνθηκε προς το Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία, κάνοντας σκέψεις και σχεδιασμούς για τις πρώτες δηλώσεις του, για το πόσο αγέρωχα θα βάδιζε μπροστά στις κάμερες, για τις δέουσες πόζες… Στη Βουλή περίμενε με υπομονή τη σειρά του για να προβεί σε δηλώσεις ενώπιον των καμερών. Ο Παντελής, με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και υπερκινητικός σαν να τον γαργαλάνε σε ευαίσθητα μέρη, σόλαρε μπροστά στις κάμερες, στιγματισμένος, όμως, από ένα ασυγχώρητο αισθητικό και επικοινωνιακό faux pas: προέβη στις βαρυσήμαντες δηλώσεις του φορώντας, με υπέροχα κουτσαβακίστικο στυλ, μαύρα γυαλιά ηλίου (Ray-Ban), προσθέτοντας έτσι (ακόμη) μία έντονη πινελιά γραφικότητας στο όλο, ήδη γραφικότατο, θέαμα. 

 

Οι δημοσιογράφοι και το κοινό που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τις δηλώσεις του αναπληρωματικού υπουργού Παντελή από τις οθόνες είδαν, εξ επόψεως ουσίας, μια από τα ίδια – τον γνωστό και αναλλοίωτο Παντελή, τον ίδιο ελαφρύ και αμετροεπή Παντελή που γνώριζαν εδώ και χρόνια. Οι πιο παρατηρητικοί, όμως, διέκριναν μια ανεπαίσθητη αλλά ουσιαστική διαφορά – όχι στον λόγο, αλλά στην εμφάνιση του νέου αναπληρωματικού υπουργού. Η εδώ και χρόνια πλέον σχεδόν πάλλευκη κόμη του Παντελή είχε παραχωρήσει τη θέση της σε μια ζωηρή στακτόχρουν κόμη (γκρι αρζάν)!  Πράγμα που αποδεικνύει ότι, και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ιστορία, ακόμα και μεγάλα ζώα, πολιτικά ζώα, σαν τον Παντελή, μπορούν και διατηρούν τις μικρές ανθρώπινες αδυναμίες τους…

/σχετικά άρθρα/
Όταν τολμά ο Παντελής...
Χάρης Πασβαντίδης: το Πράσινο και το Μαύρο

 Παντελής πριν...

Παντελής μετά...

2,099 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 400 of 2099   Newer›   Newest»
Anonymous said...

ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΗΝΕΚΗ
ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ ΒΕΛΗ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΥΠΟ ΣΚΙΑΝ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ...ΠΑΡΕΙ,ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΣΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΓΟΥΡΗΔΕΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΣΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ..ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ,ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΒΑΠΟΡΕΔΕΣ,ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΗΛΙΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ.

Μήλιοι: Αλλά πώς είναι δυνατόν να είναι εξ ίσου συμφέρον για εμάς να γίνομε δούλοι, και συγχρόνως να είναι δικό σας συμφέρον να γίνετε κυρίαρχοί μας;
Αθηναίοι: Διότι σας παρέχεται η ευκαιρία να υποταχθείτε, αποφεύγοντας τα έσχατα δεινά, εμείς δε, θα ωφεληθούμε μη καταστρέφοντάς σας.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ
REICH.ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ,ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΕ ΥΠΟΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ IQ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ.

ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ
©

Anonymous said...

Συμπέρασμα: Πού είναι ο λοχίας -ε Ξυνόγαλε;

Anonymous said...

ΟΛΟΚΛΗΡΗ WEHRMACHT ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΧΙΕΣ;;;;

Αρχοντούλα said...

Ξυνόγαλε μας έλειψες!

Anonymous said...

Μιας και βάλεις κατά του συστήματος Ξυνόγαλε, για να έχουμε καλό ρώτημα: Στο ταξί έχεις βάλει ταμειακή ή φοροδιαφεύγεις;

"Σέρβερ" © said...

Κύριε 2.56, όχι κι εσείς, κόφτε λίγο.

Anonymous said...

Ο κερδοσκόπος της κατάρρευσης Αντωνάκης (κατά τους αγαπημένους του Ξυνόγαλου Γερμανούς).

Anonymous said...

Ο έχων την άδεια του ταξί από τη Χούντα τραχανοφάγος κλέβει την εφορία αλλά κάνει και κριτική. Ο αιώνιος ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας.

Anonymous said...

Μνημείο αξιοπιστίας η DW. Φαίνεται άλλωστε και από τη λεζάντα της φωτό. Μιά χαρά φαίνεται ο Ανδρέας.

http://www.dw-world.de/popups/popup_lupe/0,,15175974_ind_2,00.html

Anonymous said...

Από το "γουόλ" του Παντελή (που έχει μετατραπεί σε δημόσιο ουρητήριο)

"Και πού` σαι Παντελή! Όταν έρθει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν θα αντισταθούμε καθόλου! Θα ομολογήσουμε έχοντες σώας τα φρένας και χωρίς την παραμικρή ψυχολογική ή σωματική βία, πως σε θεωρούμε εντελώς βλάκα! Έτσι θα πάρουμε απαλλαγή λόγω βλακείας. (Πω... πω... Τι νομικούς συνειρμούς κάνω ο πούστης σήμερα! Μήπως να γίνω υπουργός οικονομίας;)"

http://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85/48412607053?sk=wall

Anonymous said...

Φοβάμαι τους σωτήρες...
Popi Tspanidou

(συμπέρασμα: αν την βρείς από ουρακοτάγκο, φοβάσαι τους πάντες)

Anonymous said...

Γιά τον λεβέντη της Ηπείρου που τα έσπαγε στο Ροκ εν Ρολ

Anonymous said...

Ο οποίος λεβέντης, όταν "γκώσει" από τα κλαρίνα, ακούει αυτούς για να αισθανθεί λιγότερο βλάχος.

Anonymous said...

Jimi Foufoutos?

Anonymous said...

μουντζαχεντιν

Anonymous said...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001789122583&sk=wall

Anonymous said...

Ο/Η Γιάννης άπαντησε Ναι στην ερώτηση Πιστεύετε ότι ο Ακης Τσοχατζόπουλος είναι ''ο μεγαλύτερος εν ζωή'' Ελληνας σοσιαλιστής;. · Ακολουθήστε · Ρωτήστε φίλους

Anonymous said...

http://fimotro.blogspot.com/2011/06/blog-post_8982.html

ξυνό;

Anonymous said...

O Κανελλάκης που χάθηκε;

Anonymous said...

Κοκολόπολος: "Δεν υπάρχει θέμα να μην υπερψηφίσω το μεσοπρόθεσμο".

Anonymous said...

"Πολύ γέλιο" στην εκπομπή του Νίκου με αφορμή την χθεσινοβραδυνή εμπρηστική ομιλία του χοντρο "παίξτε με και μένα" Θόδωρου στην βουλή. Του απήυθυνε τον λόγο ο Νίκος μας όπως όλοι τον έχουμε μάθει (και αγαπήσει γι αυτό) και ο χοντρός αφού τον σάρκασε του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Ακατάλληλη ημέρα να είναι κανείς υφιστάμενος του Νίκου μας η σημερινή (όχι ότι οι υπόλοιπες είναι κατάλληλες, λέμε τώρα).

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=75790&catID=50

Μαλακα Ραμπο Αστοχησες said...

ΚΑΤΩ ΤΑ (ΚΩΛΟ) ΔΑΚΤΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ


*εταιρια προστασιας αγριων ζωων και βιοποικιλοτητας.

*εταιρια πρασινης αναπτυξης "ο καλος Σωμεριτης και ο κατηραμενος οφις"

Anonymous said...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΚΕ.. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ


ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ;;;;; ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.....


@newsbombgr ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ
EUROTSOPANIS


Τεράστια τρικυμία στο πλατύ κρανίο του βλάχου. Από οπαδός της Χούντας, στη ΝΔ, στο ΛΑΟΣ, τώρα ΚΚΕ αλλά και πατριώτης και νεοφιλελεύθερος. Είναι πασοκ και δε το έχει καταλάβει ακόμη. Ο τραχανάς έχει βουλώσει τις ισχνές εγκεφαλικές αρτηρίες του.

Anonymous said...

γιωργάκη, πλύσου, έρχεται παρτούζα

Anonymous said...

Αφιερώνεται στους ερωτευμένους (ξέρουν αυτοί)

http://www.youtube.com/watch?v=-saMXpmp0Ls

Anonymous said...

Καταπληκτικό το 12.32

Anonymous said...

Ο Έρωτας - ειδικά ο αγνός ελληνικός Έρωτας - 10:48, είναι ευλογία. Μια ευλογία σπάνια και ανεκτίμητη. Ένα πραγματικό θείο δώρο. Άσε την δύναμη του Έρωτα να συντρίψει το κέλυφος που έχεις χτίσει, αμυντικά, γύρω σου. Άσε τις ηλιαχτίδες του Έρωτα να διαπεράσουν σώμα και ψυχή.
Γίνε ένας ειδωλολάτρης του θεού Έρωτα. Άσε κορμί και ψυχή ελεύθερα στα δυνατά Ερωτικά κελεύσματα. Έσο πρόθυμος να προσφέρεις σπονδή στον μόνο πραγματικό θεό, τον θεό Έρωτα!

Σωτήρης Κούβελας said...

Μιλάτε ως ποιητής κύριε 7:28. Και όλοι έχετε εμπεδώσει τι είναι οι ποιητές, μην τα ξαναλέμε.

Anonymous said...

Τελικά οι ΕυαγγελοΠαντελήδες δεν τα κατάφεραν στη διαπραγμάτευση. Και καλά ο Ευάγγελος. Είναι γνωστός αποτυχημένος. Αλλά να μην καταφέρει να πιέσει αποτελεσματικά ευρωπαίους και ΔΝΤ ούτε ο Παντελής;

Θαυμαστής Ευάγγελου said...

Ο Ευάγγελος δεν είναι αποτυχημένος. Ρώτα και τον Ρέλλο. Απαράδεκτο να μιλάμε έτσι γιά τον μελλοντικό ηγέτη του Κινήματος.

ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ said...

Μη μπερδεύετε τις βούρτσες με κάτι άλλο. Μη συγκρίνετε τον επηρμένο και παλαιοκομματικό Ευάγγελο, με την επαρκέστατο και εκσυγχρονιστικής αντίληψης Παντελή. Τόπο στους νέους πολιτικούς με ικανότητες, όρεξη για δουλειά και στρατηγική σκέψη.

Μίμης Ανδρουλάκης said...

Ε, Παντελή
με το νέο το μαλλί
το ωραίον γκρί σουρί
αμ το ρέη μπαν γυαλί;
να χαρείς βρε Παντελή
άμα κάνεις τουμπεκί
στον χονδρό Ευανζελί
ένα φουσκωμένο ασκί
θα σε πουνε αδελφή
τσάμπα και το γκρί σουρί
και το ρέη μπαν γυαλί
ε, Παντελή!

Anonymous said...

O πρώην κομμουνιστής σταλινικός Μίμης ξιφουλκεί εναντίον της κυβέρνησης του κόμματός του από νεοφιλελεύθερη θέση. Τι έχει πάθει ο σταλινικός με το μουστάκι?

Anonymous said...

Να ξυρίσει το μουστάκι
το παρλάτο γιουσουφάκι

Σύντροφος Μίμης said...

Ε, σύντροφοι, μην είστε αγαθοί. Ο μόνος τρόπος να σταθεί στα πόδια του ο προλεταριακός διεθνισμός είναι να χτυπήσουμε σαν χταπόδι τις αντιαναπτυξιακές πολιτικές της κυβέρνησης. Δείτε τι γίνεται στην Κίνα. Τα γράφει και η Γουόλ Στρήτ Τζούρναλ, τίποτα δεν διαβάζετε;

Επειδή εκεί, γύρω στα 50, ανακάλυψα την τζαζ και τα μπλούζ, είχα γράψει μάλιστα και ένα ωραίο βιβλίο που παρουσιάσα στο Χάλφ Νόουτ, σας παρακαλώ μην μου ζαλίζετε τα αχαμνά γιατί τώρα ακούω Σαν Ρα, ακούστε και σεις μπας και ξεστραβωθείτε!

http://www.youtube.com/watch?v=Z27N3l2onno

Anonymous said...

τα Ρα του έρωτα

Μύριαμ said...

Καθόμουν στο cafe του Ιανού με πολυσυλλεκτική συντροφιά, του υπευθύνου της "αλυσίδας πολιτισμού" συμπεριλαμβανομένου. Ενώ η συζήτηση είχε ανάψει για κάποιο ελαφρύ αλλά ενδιαφέρον θέμα, εμαφανίζεται ο Μίμης συνοδεύοντας μια αρκετά εμφανίσημη κυρία μέσης ηλικίας. Ένα μηχανικό "καλημέρα σας" κατευθύνθηκε από τα χείλη του Μίμη προς το τραπέζι μας. Ένα "καλημέρα σας" σαν να το απευθύνει πατρίκιος προς πληβείους. Με δυσκολία συγκρατήθηκε ο επιθετικός καλλιτέχνης της συντροφιάς να μην ξεριζώσει το μουστάκι, μαζί με κάτι άλλο τριχωτό - ζευγάρι αδένων για την ακρίβεια - του επηρμένου κρητικού. Στο τραπέζι όπου κάθησε ο παντογνώστης πολιτικός δεν έβαλε γλώσσα μέσα. Ανέλυσε μέσα σε μιάμιση ώρα το ελληνικό πολιτικό πρόβλημα, την διεθνή κρίση, την πολιτική της Κίνας και της Ινδίας, καθώς και την ουσία του έρωτα. Ομολογώ ότι τον ζήλεψα.

Anonymous said...

Σίγουρα εννοείς ότι τον λιγουρεύτηκες τον λεβεντοκρητίκαρο, παθιάρα Μύριαμ. Ζήλεψες την τύχη της συνοδού, που απολαμβάνει τέτοια διάνοια και τέτοιο κορμί.

Anonymous said...

Τελικά Καραϊσκο φαίνεται ότι ήλθε με ιταμό, προσβλητικό, αλλά απολύτως ξεκάθαρο τρόπο η επιβεβαίωση ότι η εκπαραθύρωση του Ψάλτη από την τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίαζε με την Εύα Αντωνοπούλου στον Σκάι οφείλεται στο ότι ο δημοσιογράφος κρίθηκε ως ακατάλληλος και όχι στο ότι προτιμήθηκε το μοντέλο της μίας και μόνης παρουσιάστριας. Απόδειξη; Ότι εμφανίστηκε δίπλα στην αφελή Εύα άλλος άνδρας παρουσιαστής. Η διαφορά με τον Ψάλτη; Μα το ότι πρόκειται για έναν γοητευτικό (λέμε τώρα) γκριζομάλλη, σε εμφανισιακή σύγκριση με τον οποίον ο Ψάλτης χάνει με κατεβασμένα τα χέρια, αν και είχε προνοήσει να ντυθεί και αυτός μοντέρνα, με χρωματιστά πουκάμισα και χαμηλοκάβαλα τζιν για να σταθεί με επάρκεια δίπλα στην εντυπωσιακή Εύα. Μεγάλη η πικρία του φιλότιμου Ψάλτη από μια τέτοια ταπεινωτική συμπεριφορά. Κρίμα να μένει μόνο με ραδιοφωνική εκπομπή και μάλιστα ξημερώματα που δεν τον ακούει κανένας. Τον στηρίζω ηθικά με όλες μου τις δυνάμεις.

Anonymous said...

Ο Σπυρος ο Χατζάρας μόλις μας ενημέρωσε ότι το κανονικό όνομα του πρωθυπουργού μας είναι Γοδεφρείδος (Γοδεφρύδος?)

Anonymous said...

Μπαριμπάς και ρόγιαλ σκότελαντ είναι διεθνείς τράπεζες που ποντάρουν στην χρεωκοπία της πατρίδας μας κατά τον Σπύρο

υγ και η ασφαλιστική αϊγκ

Anonymous said...

Ακουσα σε διαφήμιση τον Αιμίλιο Λιάτσο να λέει ότι προσφέρει με την έγκυρη Παρασκευή και 13 τα τελευταία 24 έγχρωμα επεισόδια του Κόbατ, της αγαπημένης σειράς των παιδικών μας χρόνων . Μην την χάσει κανείς.

Anonymous said...

Μελιώ, θέλω να το ξανασκεφτείς. Όλα μπορούν να γίνουν όπως πριν, και ακόμη καλύτερα. Μην αφήσεις την εκτίμησή σου στο πρόσωπο του Παντελή Οικονόμου να καταστρέψει μια σχέση ζωής.

Anonymous said...

H ευα αντωνοπουλου,συμφωνα με δηλωσεις της,την εβαλαν στην τηλεοραση ο Κανακης και σια.

Anonymous said...

Η Μελιώ από τους Φρουρούς της Αχαϊας?

Anonymous said...

η λέγκω

Αρχοντούλα said...

Τι ζώδιο είναι ο Παντελής;

Anonymous said...

Τοξότης.
Στοχεύει με το τόξο του πάντα το καλύτερο.

Αρχοντούλα said...

Οι Τοξότες έχουν ωραίο σώμα, είναι δυναμικοί και έξυπνοι. Ο Παντελής τα έχει όλα. Εσύ Ξυνόγαλε είσαι Τοξότης;

Anonymous said...

Για να συχνάζει η μύριαμ στον ιανό καταλαβαίνουμε τι νούμερο είναι. Μετά ο μίμης της φταίει.

Anonymous said...

Συγκινητικές στιγμές σήμερα στο ελληνικό ραδιόφωνο. Ο Νίκος Χατζηνικολάου κλείνει σήμερα επτά (7) χρόνια γάμου και έσπευσε να το δηλώσει από το μικρόφωνο. "Αφιερώνω το επόμενο τραγούδι στο κοριτσάκι μου, την Κρίστη" είπε. Για να μας πρσγειώσει, αμέσως μετά, στην πεζή πραγματικότητα του ακάματου επαγγελματία: "Δεν θα την πάω πουθενά απόψε, γιατί είναι Παρασκευή και το βράδυ κλείνω εφημερίδα".
Δυνατές, συγκινητικές στιγμές, ικανές να λυγίσουν και σίδερα.

Anonymous said...

Αν είχαι και εγώ σύζυγο την Κρίστυ, την ανάγκη να κλείσω εφημερίδα θα προφασιζόμουν για να αποφύγω την επετειακή έξοδο.

Anonymous said...

Είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς με τις συγκεντρώσεις του Συντάγματος, δεν μπορεί να μην εντοπίσει την κραυγαλέα αντίθεση των πρώτων ημερών με τις τελευταίες. Ακόμη και τις ήπιες και ποιοτικές αυτές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας του πρώτου καιρού οι Έλληνες κατόρθωσαν να τις κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Anonymous said...

Δεν ήξερα ότι είχε επέτειο γάμου το ζεύγος Νίκου Κρίστυς. Να ζήσουν ευτυχισμένοι πολλά χρόνια. Χρειαζόμαστε τόσο υποδειγματικά ζευγάρια για να δίνουν παράδειγμα σωστού γάμου και στα ελληνόπουλα. Η επέτειος γάμου είναι πάντα μια μεγάλη στιγμή στη ζωή κάθε επιτυχημένου ζευγαριού. Πόσο μάλλον η έβδομη, αφού το 7 είναι ιερό νούμερο με μεγάλη αξία. Τους αφιερώνω με όλη μου την αγάπη το τραγούδι "Μεγάλη Στιγμή" με την εκπληκτική Μπέσσυ Αργυράκη. Παιδιά να ζήσετε!

http://www.youtube.com/watch?v=qA93VCaF5DE

Anonymous said...

Έχει γίνει χάλια η Κρίστυ. Την ξέρω από όταν ήταν 16 ετών, τώρα είναι 42-43 κι έχει ζαρώσει, έχει σπάσει... πολύ χάλι ρε παιδί μου. Όλο πλισέδες. Δε της παίρνει ο Νίκος μιά στιρέλλα να ισιώσει;

Anonymous said...

Πλισέδες, ναι. Αλλά και μεγάλη καρδιά.

Anonymous said...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΕΦΡΑΙΜ;;;;;

Anonymous said...

Ναι. Είναι πίσω από τον Παντελή.

Anonymous said...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ;;;;;
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΣ ΜΙΑ ΟΙΣΤΟΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ...ΠΕΣΙΜΟ Η ΧΕΣΙΜΟ...ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.

Anonymous said...

Η Λιάνα φίλε μου έχει τα νεύρα της από επτά ετών. Επτά, όπως τα χρόνια που συμπληρώνει παντρεμένος γνωστός τηλεπαρουσιαστής.

Anonymous said...

Όποιος δεν έχει τι να προσάψει στη Λιάνα Κανέλη (και όχι Λιάνη, όπως την αποκαλούν πολλοί για να την εκνευρίσουν), μιλάει για τα νεύρα και τη συμπεριφορά της λες και βρισκόμαστε σε παρθεναγωγείο. Ενοχλεί φαίνεται κάποιους ότι είναι μία πολιτικός που θέλει και μπορεί να λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια.

Anonymous said...

Έι, έχει Αμυρα και Τσιτσιμπίκου αυτή τη στιγμή. Μια εκπομπή-όαση ομορφιάς και δροσιάς (να ναι καλα και οι πρωταγωνιστες και ειδικά η Ρένια Τσι''μπίκου) με αδιάψευστο μάρτυρα τις εικονες της πανέμορφης Ελλάδας,
με το καφεδάκι της, το ουζάκι της, την μουσικούλα της, τους καλούς ανθρώπους της, τα καλάισθητα σπίτια της και τα μη κατεστραμμένα τοπία της.

Τί ωραία, όλα καλά

Anonymous said...

Όποτε βλέπω (τι βλέπω, απολαμβάνω είναι το πιο σωστό) αυτή την εκπομπή αγαπητέ/ή 2.43, καταλαβαίνω γιατί εδώ στην ξενιτιά της δυτικής Ευρώπης αναπολώ τόσο την αγαπημένη πατρίδα, γιατί νιώθω τόσο Έλληνας.

Αχ Ελλάδα μου, πόσο μου λείπεις. Πως και πως μετράω τις μέρες για να σε ξαναδώ.

Anonymous said...

Δε θα γίνει έξοδος επετειακή απόψε, αλλά θα γίνει αύριο. Ίσως δεν θα βγει το ζεύγος μόνο του, αλλά θα το συνοδεύει ο γιος του Νίκου, ο θρυλικός Παναγιωτάκης.

Anonymous said...

ΦΤΙΚΑΡΗΣ = ΠΑΤΕΡΠΑΡΤΟΝ = ΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ = ΑΓΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΙΠΕΡΙΑΣ = ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ =
ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ
ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΤΖΑΖ-ΦΥΡΕΡ
http://twitter.com/#!/EUROTSOPANIS

Ο ΤΡΑΓΟΣ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ, ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.


χα χα χα χα χα χα χα

βλάχο σε πήραν κι αλλού χαμπάρι πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο είσαι

Anonymous said...

Πάντως εμένα μου άρεσε ένα βαθιά Ελληνικό, αντιευρωπαϊκό σχόλιο (τουιτ) του Ξυνόγαλου, γραμμένο με επιθετικό χιούμορ:

ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ;;;;; ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.....

Anonymous said...

Στον Νίκο μας και την Κρίστυ, να ζήσουν τα παιδιά!

http://www.youtube.com/watch?v=kJY9wYodL4Q

Anonymous said...

Τον ήθελε πολύ τον Νίκο η μαμά της Κρίστυ, η Μαργαρίτα Μπρόγερ (Μαστραπά). Την πίεσε πολύ για αυτό τον γάμο, για αυτό το προξενιό. Τι τα θες, στο πλαίσιο της χώρας αυτής, παίζει ρόλο και το πώς θα μπορέσεις μέσω του κατάλληλου γάμου να πορευτείς. Τα έχει πει όλα ο μεγάλος Λευτέρης Παπαδόπουλος, με την μεγάλη έμπνευση (και τη μεγάλη μασέλα) για τα διλήμματα τα ερωτικά και τις σχετικές μητρικές πιέσεις, στο περίφημο τραγούδι "Ο ναύτης, το ναυτόπουλο" σε ερμηνεία Βίκυς Μοσχολιού.

- Κορούλα μου, νυφούλα μου, πώς θα πορευτείς;
αχ πώς θα πορευτείς;
Μεγάλη θά 'ναι η χάρη μας
να πάρεις τον φουρνάρη μας
να τον παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς
γλυκό ψωμί κορούλα μου, κοντά του να γευτείς.

- Μανούλα μου, καρδούλα μου, δεν τον αγαπώ
αχ δεν τον αγαπώ
ψωμί κι ελιά καλύτερα
παρά να κλαίω ύστερα
για το προξενιό, φιλί με το στανιό
Ας πάρει άλλη μάνα μου, τον όμορφο τον νιο.

- Κορούλα μου, νυφούλα μου, πώς θα πορευτείς;
αχ πώς θα πορευτείς;
Ο ράφτης σε λιμπίζεται
στα μάτια σου ορκίζεται
Να τον παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς
γλυκό ψωμί κορούλα μου, κοντά του να γευτείς.

- Μανούλα μου, καρδούλα μου, άλλον αγαπώ
αχ άλλον αγαπώ
το ναύτη τον ναυτόπουλο,
τ' ανέμου τ' αρχοντόπουλο
το μελαχρινό, στο λέω και πονώ
που με κρατάει στα μπράτσα του και πάω στον ουρανό.

www.youtube.com/watch?v=d0iA9isGgyU

Anonymous said...

Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες. Εννοείς ότι η Κρίστη ή ο Νίκος αγαπούσε άλλον;

Anonymous said...

Επειδή οι στίχοι αναφέρονται σε ναυτόπουλο, θέλεις 7:22 να διασπείρεις με έμμεσο ερωτηματικό τρόπο τις γνωστές φήμες για τον παρουσιαστή. Νομίζω όμως ότι μιλούν πεντακάθαρα οι στίχοι του μεγάλου μας στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου, μέσω της μελωδικής φωνής της Βίκυς Μοσχολιού.

Anonymous said...

Να λογοκρίνει ο διαχειριστής του ιστολογίου κ. βαψομαλλιάς σχόλια που απλώς αναπαράγουν με τρόπο ανεύθυνο φήμες για σημαντικά πρόσωπα του τόπου μας.

Anonymous said...

Όποιος βρει τον τίτλο του τραγουδιού που αφιέρωσε από ραδιοφώνου ο Νίκος σήμερα το πρωί στην καλή του (το "κοριτσάκι του"), θα κερδίσει ζευγάρι γυαλιών ηλίου ray-ban, σαν αυτά που φορά με υπερηφάνια και πραγματική λεβεντιά ο Παντελής.

Anonymous said...

Αφού είσαι προβοκάτορας, αγκιτάτορας και οππορτουνιστής,
7.45, επαναδιατυπώνω το ερώτημά μου ως εξής:
Εννοεί ο 6.24 ότι η Κρίστη αγαπούσε άλλον;

Anonymous said...

Μάλλον το νόημα είναι ότι επρόκειτο για γάμο συμφέροντος. Άλλωστε και η μαμά ήθελε να απομακρυνθεί η κόρη από την επιρροή της Άννας. Χάθηκαν όμως τόσοι και τόσοι άλλοι άνδρες, όπως πχ ο βουλευτής Ρομπόπουλος, ο τερματοφύλακας Σαργκάνης ή ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, για να αναφέρω μόνο μερικούς από τους χιλιάδες υποψήφιους γαμπρούς;

Anonymous said...

Ψηφίζω Αυτιά.

Anonymous said...

Άκουσα ότι το καλοκαίρι ο Νίκος θα επισκεφθεί Μύκονο και Κέρκυρα. Το βέβαιον είναι ότι θα έχουμε άφθονο φωτογραφικό υλικό από τις πολυαναμενόμενες αυτές διακοπές. Μόνο που ο Νίκος συνηθίζει και φορά μακριά, φαρδιά μαγιώ και έτσι δεν αναδεικνύονται αρκετά τα δυναμικά πόδια και οι γυμνασμένοι γλουτοί, όπως αντιθέτως συμβαίνει στην περίπτωση του καλλίπυγου νέου ΥΠΕΞ κ. Λαμπρινίδη, ο οποίος συνηθίζει να κολυμπά φορώντας μαγιώ τάνγκα (κι όποίος έχει την επίμαχη φωτογραφία, ας την αναρτήσει)...

Anonymous said...

http://2.bp.blogspot.com/-hgZUDq-E5fo/TgTEXZtCSKI/AAAAAAACC8w/YSSmTHqmbAE/s1600/06_24_2011_20_03_16.jpg

Θεία Όλγα

Anonymous said...

Αθανασιάδης - Ρομπόπουλος ύψωσαν αντιμεσοπροθεσμιακό μπαϊράκι. Προβλέπεται "ΣΒΟΥΡΙΧΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ" ©

Anonymous said...

Ο μελλοντικός ηγέτης της Παράταξης τώρα στον Νίκο μας.

Anonymous said...

Νίκος: "εδώ δεν είναι βήμα της βουλής, εδώ κάνουμε συνέντευξη". Το πράγμα πάει φουλ γιά Πάγκαλος #2

Anonymous said...

Βλέποντας αυτόν τον διάλογο (ο θεός να τον κάνει διάλογο) στο δελτίο (ο θεός να το κάνει δελτίο), αναρωτιέμαι ποιος από τους δύο συμμετέχοντες είναι ο πιο εκνευριστικός. Δύσκολη, πολύ δύσκολη η απόφαση.

Anonymous said...

6:24, "Τα έχει πει όλα ο μεγάλος Λευτέρης Παπαδόπουλος, με την μεγάλη έμπνευση (και τη μεγάλη μασέλα)"


να μην ξεχνάμε και τις επιστολές στο Γεωργαλά όπου εξεδήλωνε την αγάπη και το θαυμασμό του για το καθεστώς και κάρφωνε τους συντρόφους του.

Anonymous said...

"Οι μόνες καρέκλες που έχουν σημασία κ. Χατζηνικολάου είναι οι επικίνδυνες" είπε ο μελλοντικός ηγέτης της Παράταξης με σπάνια αυτοαναφορική διάθεση. Ο Νίκος μας τον ευχαρίστησε γιά τον "ενδιαφέροντα και ζωηρό διάλογο" ©, ο μελλοντικός Ηγέτης αφού αντευχαρίστησε έκλεισε με ένα μεγαλοπρεπές "ο θεός της Ελλάδος είναι μεγάλος" και εγώ διερωτώμαι γιά το μέγεθος της διαστροφής μου που παρακολούθησα αυτό το πράγμα επί τρία τέταρτα της ώρας...

Anonymous said...

Πάντως έχει δίκιο ο Βαγγέλης για τον Θεό και το είπε και αρκετά σεμνά, ώστε να μην θίξει τους ευρωπαίους εταίρους μας. Γιατί, ως γνωστόν, δεν υπάρχει απλώς ο Θεός της Ελλάδος. Αυτό που στην πραγματικότητα ισχύει είναι κάτι ακόμη μεγαλύτερο: ο Θεός, ο ένας και μοναδικός Θεός, είναι Έλληνας.

Anonymous said...

Μαύρο σκοτάδι στη Ντάπια, όλοι γύρω γύρω από το Ποσειδώνιον που έχει γεννήτρια και φωτίζει το νησί
elianoula

Anonymous said...

Πάλι στις Σπέτσες η Elianoula?

Anonymous said...

Πολύ όμορφη η elianoula στις καινούριες φωτογραφίες που ανέβασε και που την δείχνουν πάνω στο στρώμα αλλά και στον καναπέ.

Anonymous said...

9:39 Ξυνόγαλε;

Anonymous said...

Ο παντοφλοφάγος ομοφοβικός τσιρίδας Άδωνις (με τον οποίον είναι κρυφά ερωτευμένος ο αντιευρωπαϊστής πλατυκέφαλος τραχανοφάγος), σκούζει στον μπριγιαντίνη (λέγοντας το αυτονόητο "το πρόβλημα για το πασοκ είναι το πασοκ), για τον οποίον οι bookmakers δίνουν 1,05 για το αν θα γλΥψει το Νίκο για τον "ενδιαφέροντα και ζωηρό διάλογο" ©.

Anonymous said...

Και όμως 10:47 ο αφόρητα γελοίος μπουμπούκος πήρε τα σώβρακα των παντελώς αγράμματων μπριγιαντίνη-Μυλωνάκη (ή ran circles around them αν προτιμάς). Αυτό είναι το επίπεδό τους. Τους κάνει μία χαψιά ένας μπουμπούκος. Δεν σχολιάζω καν τις προσπάθειες του μπριγιαντίνη να τον ψαρώσει με τις γνωστές μεθόσους του ("παρακαλώ πολύ μην μιλάμε όλοι μαζί", "είστε νέος βουλευτής" κοκ). Τον έγραψε παντελώς στα ωραία του αρχίδια ο μπουμπούκος.

Anonymous said...

Ακουσε κανείς την παρέμβαση Πάγκαλου στο Μένγκα να ενημερώσει και εμάς που βλέπαμε Νίκο από διαστροφή;

Anonymous said...

Ναι ρε παιδί μου. Τι γλΥψιμο είναι αυτό του poofter Αδώνιδος προς τον Χατζηνικολάκη κάθε φορά που βγαίνει σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Τόσο δεν έγλΥψε ούτε η elianoula τους followers για να τη στείλουν στην σουίτα στις Σπέτσες. Σταμάτα να γλΥφεις τον Χατζηνικολάου και κοίτα να γλΥψεις τίποτε άλλο ρε Άδωνι με την μπριγιαντίνη (μα τι διάολο; χαρακτηριστικό όλων των ανισόρροπων έχει γίνει πια η μπριγιαντίνη;).

Anonymous said...

Όλοι νομίζω ότι βλέπαμε Χατζηνικολάου, όπως κάθε βράδυ άλλωστε.

Anonymous said...

10:55

"ran circles around them"
σιγά το δύσκολο.


"στα ωραία του αρχίδια ο μπουμπούκος"
αν δεν ήξερα ποιός το γράφει, θα νόμιζα ότι είσαι ο Ξυνόγαλος. Το περιγράφεις εύγλωτα σα να έχεις ιδίαν άποψη. Απλά εσύ έχεις φαντασία, ο Ξυνόγαλος γνώση.


Πάντως του μπριγιαντίνη "του έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα" © με το θέμα Μαρινάκη. Το πέρασε στο άψε-σβήσε.


This just in: τώρα στο μπριγιαντίνη από βίντεο Johnny Walker (Wanker) Δημαράς: "Στην Αθήνα και στις αστικές πόλεις" ©

Anonymous said...

Αφόρητα εκνευριστική αυτή η νούλα. Τιτιβίζει σα καρακάξα και στις φωτογραφίες κρύβει τα κιλά της. Καλύτερα να πάω να δω τη θεία Όλγα που ήταν πολύ ενδιαφερουσα σήμερα.

Anonymous said...

Μην ανησυχείς 11:22, δεν είμαι θαυμαστής του μπουμπούκου, όχι ότι θα χρειαζόταν να απολογηθώ σε σένα ή σε οποιονδήποτε άλλο αν ήμουν δηλαδή γιά να συννενοούμεθα. Οσο γιά το "σιγά το δύσκολο" μάλλον θα σου έχει διαφύγει το γλείψιμο που ρίχνουν όλοι οι καλεσμένοι στον λαϊκό γόη. Ο μπουμπούκος απόψε τον έφερε σε δύσκολη θέση και έδειξε ότι τα λαϊκίστικα πατριωτικο-αντιμνημονιακά του μπριγιαντίνη και του άλλου του μαλάκα του καραβανά δεν αντέχουν σε κριτική ακόμα και από έναν μπουμπούκο, αυτή ήταν η ουσία του σχολίου μου.

Anonymous said...

συνεννοουμεθα*

Captain Arsehole said...

Kι εμένα μου αρέσει πολύ ο Άδωνις. Αγόρι να τον πιείς στο ποτήρι.

Captain Sensible said...

Adonis? Who the fuck is this shrieking little queer?

Anonymous said...

H elianoula είναι η Μανωλίδου του τουίτερ.

Anonymous said...

24/6, 8.26:
"Άλλωστε και η μαμά ήθελε να απομακρυνθεί η κόρη από την επιρροή της Άννας."


...Άννας;

Anonymous said...

Άννας.

Anonymous said...

Μια κότα στρουμπουλή, μια κάτασπρη πουλάδα
ξεκίνησε η τρελή για βόλτα στη λιακάδα
Κι ένα μαύρο πετεινάρι κικιρίκου την κορτάρει
κικιρίκου την κορτάρει ένα μαύρο πετεινάρι
==================================

Τρομερό πράγμα αυτό με τις κότες και τους πετεινούς. Αφήσαμε την Αθήνα για να βρούμε την ησυχία μας και έχουμε καταλήξει να μας ενοχλούν κότες και κόκορες με τα ερωτικά κακαρίσματά τους. Αυτό που γίνεται μέσα στο κοτέτσι μας από τους σχετικούς ερωτικούς θορύβους δεν περιγράφεται. Κάντε λίγη ησυχία επιτέλους βρε άτιμα πουλερικά.

Anonymous said...

Οι Μασόνοι φταίνε για τον υπερβολικό θόρυβο σε πόλεις και χωριά. Είναι γνωστό αυτό.

Anonymous said...

Δεν ανησύχησα 12:21, ούτε μου έχει διαφύγει γιατί παρακολουθώ μπριγιαντίνη αλλά διαφωνώ για τα αίτια για τα οποία προκύπτει "το γλείψιμο που ρίχνουν όλοι οι καλεσμένοι στον λαϊκό γόη".

Πρώτον, είναι γλΥψιμο, μη ξεχάσουμε τα Ελληνικά μας.

Δεύτερον, το δύσκολο δεν είναι να δείξει κάποιος "ότι τα λαϊκίστικα πατριωτικο-αντιμνημονιακά του μπριγιαντίνη και του άλλου του μαλάκα του καραβανά δεν αντέχουν σε κριτική", αλλά να έχει τη βούληση να το κάνει. Επιχειρήματα υπάρχουν πολλά, ο μπριγιαντίνης έχει δώσει πολλές αφορμές, διάθεση δεν υπάρχει. Γιατί όλοι όσοι εμφανίζονται εκεί είναι "κομμένοι" από τα άλλα ΜΜΕ. Ο μπριγιαντίνης είναι η μόνη τηλεοπτική στέγη τους.

Αυτό εννοούσα γράφοντας "σιγά το δύσκολο".

Anonymous said...

7:15 έχω την εντύπωση πως ηθελημένα παραλείπεις το γεγονός ότι φταίει ο "ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ" ©, η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ" ©, τα "ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ©, τα "ΑΝΔΕΡΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ" ©, οι "ΙΤΑΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ" © και οι "ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΖΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ" ©.

Anonymous said...

Δεν νομίζω να μίλησα γιά τα αίτια του γλυψίματος (αφου το θες έτσι, έτσι) 9:01, περιέγραψα ένα γεγονός. Ολοι εδώ ξέρουμε και τα έχουμε αναλύσει ad nauseam. Οι καλεσμένοι του λαϊκού γόη κομμένοι των άλλων καναλιών όπως λες (συνήθως, γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις). Εκει που δεν υφίσταται καμμία εξαίρεση όμως είναι στο απολύτως ελεγχόμενο και προστατευμένο περιβάλλον, υπάρχει σιωπηρή συμφωνία γι' αυτό. Δεν θίγουμε τον δημοσιογράφο (γέλια) ή τις απόψεις του, αυτό είναι το αντίτιμο της εισαγωγής μας σε αυτό το πράγμα που ονομάζεται "δημοσιογραφική εκπομπή" (πολλά γέλια). Ενίοτε σκάει μύτη κανένα loose canon όπως ο τσιριχτρούλης χθες, ο πρόεδρος Λεβέντης παλιότερα κ.ά. και αναδύεται, εκούσια ή ακούσια δεν έχει σημασία, η γελοιότης του πράγματος. Μήπως τα ίδια δεν συμβαίνουν και στις εκπομπές του Νίκου και σε όλες τις "ενημερωτικές" εν τέλει; η μαλακία και το γλείψιμο πάνε σύννεφο. Οι "δημοσιογράφοι" "ελέγχουν" την "εξουσία" και ύστερα πάμε γιά ύπνο μακάριοι. Και μετά ρωτάμε γιατί φτάσαμε ως εδώ. Απλώς ο μπριγιαντίνης τυγχάνει να είναι on the low end of the spectrum, γι αυτό και ασχολούμεθα ως trash lovers.

Anonymous said...

@10:16

With all due respect αλλά χάθηκαν οι ελληνικές λέξεις?
"Αd nauseam", "low end of the spectrum", κοκ. Και να πεις ότι δεν έχουμε εκφράσεις στην τόσο πλούσια και πανάρχαιη γλώσσα μας...

Utterly embarassing..

Anonymous said...

o 10:16 είναι ο Γιώργος Λακόπουλος

Σύντροφος Μίμης said...

Ε, συντροφοι! Τι είναι αυτό το ούτερλυ εμπάρασιγκ που λέει αυτός ο κουζουλός; Εγώ που διαβάζω την Γουόλ Στρήτ Τζούρναλ καθημερινά δεν τόχω δει.

κος Μάκης said...

Έλα 10:16 συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε

Anonymous said...

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει από ταινία είναι η παρακάτω σκηνή;

http://www.youtube.com/watch?v=q5-WJwrvYWk&feature=related

Anonymous said...

Αν ήμουν ο Λακό 10:34 θα έκλεινα το σχόλιό μου με ιστορική ρήση όπως κάνει ο διαπρεπής δημοσιογράφος πχ "Αφήστε 100 λουλούδια ν' ανθίσουν" όπως είπε ο Μάο όταν είδε το ομώνυμο κατάστημα επί της οδού Σόλωνος.

Anonymous said...

10:16 μίλησα για τα αίτια, επειδή τα θεωρώ σημαντικά.

Συμφωνώ με το πλαίσιο της σιωπηρής γλΥψιματικής © συμφωνίας. Νομίζω όμως ότι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή σκάει μύτη κανένα loose canon στο Μεγαρίτη γόη, αυτό δεν τον τοποθετεί on the low end of the spectrum. Ακριβώς το αντίθετο. Αυτό περιμένει το κοινό του - και δεν εννοώ "την κυρά-Σαμπρέλα από την Κατσικαλή Σερρών" ©, αλλά εμάς, τους trash lovers.

Δηλαδή, "σοβαροί" (Λοβέρδοι πχ) καλεσμένοι στο Νίκο (χασμουρητό-μαλακία-γλΥψιμο ©) ή loose canons (έστω και σπάνια) στο μπριγιαντίνη; All hands down το δεύτερο. Παρατήρησε ότι μέχρι κι ο Νίκος πήγε να κάνει Παγκαλειάδα #2 χθες. Το κατάλαβε κι αυτός ότι εκεί πρέπει να το πάει το παιχνίδι. Άραγε να του το είπε η Κρίστυ, γνώστης της επικοινωνίας λόγω προγενεστέρας Καρβελίου εμπειρίας;

Θανάσης ο Έλληνας said...

Παρακολουθώντας τον ενδιαφέροντα διάλογό σας επί ενός ελαφρού, χαμηλού ενδιαφέροντος (με "κανονικά" κριτήρια) θέματος (αυτό άλλωστε τον καθιστά και υπέρμετρα ενδιαφέροντα), έχω να τονίσω μια "λεπτομέρεια" που ίσως διέλαθε. ο μικρός τζουτζουκομπουμπούκος Άδωνις ("η κυρία Βούλτεψη είναι κυρία και προηγούνται οι κυρίες κ. Παπαγιάννη") έγλΥψε ΚΑΙ τον Μπριγιαντίνη [όπως κάνει εκ συστήματος και στην περίπτωση Χαρδαβέλλα, Αυτιά, Χατζηνικολάου (XXXL γλΥψιμο εδώ, και σχεδόν πάντα συνοδευόμενο με έμμεση διαφήμιση της Real News - " διάβασα ένα σχετικό εξαίρετο κείμενο στην Real News κ. Χατζηνικολάου"), Πρετεντέρη, αλλά και στην περίπτωση ΟΛΩΝ των ΙΣΧΥΡΩΝ ανεξαιρέτως]. Όταν η μπριγαντιναρισμένη κούφια βοϊδοκεφαλή πήγε να απολογηθεί, γιατί κατηγορήθηκε από τηλεθεατές ότι "έπνιξε" το ζήτημα του Μαρινάκη και δεν έλεγε το όνομά του (άλλο ατελείωτο και δουλικό γλΥψιμο εκεί), κάτι απλώς ψέλισε (στο blog του άραγε γιατί άργησε να το βάλει και όταν το έβαλε το έβαλε με καθυστέρηση και χωρίς σχόλια;). Τότε ήλθε η μεγάλη στιγμή για την καταλυτική, γλΥψιματική παρέμβαση Μπουμπούκου, ο οποίος, δήθεν απευθυνόμενος προς τον Μπριγαντίνη αλλά ουσιαστικά προς τους δυσαρεστημένους τηλεθετές που έκαναν κριτική στον κεφάλα παρουσιαστή, έσπευσε να πει "Βεβαίως και δεν μπορούσατε να πείτε το όνομα κ. Παπαγιάννη. Ξέρετε τι σοβαρές νομικές συνέπειες θα είχε για εσάς και το κανάλι σας;".
Εμετός και γέλιο ("πολύ γέλιο") μαζί. Μην γελάμε ο ένας πάνω στον άλλον, παρακαλώ πολύ, παρακαλώ πάρα πολύ.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ said...

Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία χτυπιούνται ανελέητα. Κάποιους πονάει φαίνεται το να ακούγεται Ελλάδα και Ορθοδοξία. Ειδικά όταν ακούγεται από την "Ελευθερη Ώρα" και τους "Νέους Ανθρώπους". Βρισκόμαστε στο τελευταίο σκαλί της κατάντιας. Κάθε αντίθετη φωνή χτυπιέται. Το ίδιο έγινε και μ' εμένα που ενοχλούσα ορισμένα αυτιά (Χρυσόστομε Συνετέ, ΣΥΝΕΤΙΣΟΥ!). Πολιτικοί, παπάδες, διαστικοί κλπ. ζούνε όλοι μέσα στα σκατά. Ζούμε μέσα στο Σένγκεν και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Σε κόσμο γιομάτο υποκρισία. Το έχει πει και ο γέροντας Παϊσιος. Μην επιτρέψετε σε διάφορα καρακόλια, σε διάφορα πουσταριά, να καταστρέψουν Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Γρηγόρης Μιχαλόπουλος

Anonymous said...

Όχι στο χάραγμα του Αντίχριστου. Όχι στην Κάρτα του Πολίτη. Όχι στους Μασόνους που σε τσιμπάνε κρυφά με το στιλό, σε κάνουν άθεο και σε σκοτώνουν. Όχι στην αθεϊα.

Anonymous said...

συγχαρητηρια αγορινα μου να πουμε

Anonymous said...

1.42 εύγε. Επίσης αποφεύγετε να πίνετε εις άγνωστα μέρη διότι οι εβραιομασώνοι ρίπτουσι, με τρόπον, σκονάκια (αθεΐας, αλαλίας, απατρίας) εις το ποτόν. Συνέλληνες γρηγορείτε, υπερασπιζόμεθα Θερμοπύλας.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ said...

Εύκολος ο δρόμος της ειρωνείας... Δύσκολος ο δρόμος της πατρίδας, της ορθοδοξίας, της παλικαριάς... Που θα βρεθούν Έλληνες που να φοράνε παντελόνια... Ο Βενιζέλος γεννά ελπίδα... Είναι άνδρας με άλφα κεφαλαίο... Είναι άνδρας μπαλκονάτος και όχι φλωρέ... Θα βρεθεί κάποιος να δείξει στους άθεους, στους απάτριδες, σε όσους αρμέγουν την πατρίδα και τις παραδόσεις της τα... μπροστινά του; Θα βρεθεί κάποιος να ξαναζωντανέψει το ράσο που έχει πλέον γίνει καλύπτρα παθών, αγορών και κιναιδισμού; Εμείς τα λέμε και θα συνεχίσουμε να τα λέμε. Γιατί τα σπαθιά σπάνε. Οι πένες, όμως, ποτέ...

Γρηγόρης Μιχαλόπουλος

Anonymous said...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ....ΕΙΣΒΟΛΗ ΘΕΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ;;;

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΡΕ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΠΡΙΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ...ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.

ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ...ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΛΑΙΚΩΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΛΗΜΑ ΤΩΝ...ΕΥΣΕΒΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ...ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΜΠΑΝΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ ΑΝΑ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΕΠΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙ ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΛΜΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ,ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ
ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,Η ΧΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ.

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΙ,ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ.

ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ
©

Anonymous said...

Δεν πιστεύεις ότι κινδυνεύουμε εθνικώς, θρησκευτικώς και άλλως πως, Ξυνόγαλε; Η θρησκεία μας δεν αποτελεί ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του Έθνους; Η κάθε πραγματική Ελληνίδα, ο κάθε πραγματικός Έλληνας πρέπει να γρηγορεί. Οι καιροί ου μενετοί!

Anonymous said...

Θρησκεία και Στράτευμα είναι οι στυλοβάτες του Έθνους. Το λέγει ο Γεώργιος Καρατζαφέρης. Το λέγει, προς κάθε κατεύθυνση, και ο απόστρατος συνταγματάρχης και νυν πολιτικός αναλυτής/ρεπόρτερ κ. Αντώνιος Μυλωνάκης.
Οι Έλληνες ορθόδοξοι ξεύρουν να γρηγορούν.

Anonymous said...

Καλά, τρίβω τα μάτια μου. Ο Ξυνόγαλος δεν ήταν μέχρι προχθές οπαδός της ΝΔ και μέχρι χθες του Καρατζαφέρη; Άρα δυνατός ορθόδοξος; Τώρα που μετακόμισε στο "κόμμα του Λαού" δηλώνει και άθεος; Μα τι δίνει το κόμμα αυτό στους οπαδούς τους; Και μετά λέμε για την Γαρυφαλλιά Κανέλλη.

Anonymous said...

5:16 σας είχα προειδοποιήσει...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΚΕ.. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ


ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ;;;;; ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.....


@newsbombgr ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ
EUROTSOPANIS


Τεράστια τρικυμία στο πλατύ κρανίο του βλάχου. Από οπαδός της Χούντας, στη ΝΔ, στο ΛΑΟΣ, τώρα ΚΚΕ αλλά και πατριώτης και νεοφιλελεύθερος. Είναι πασοκ και δε το έχει καταλάβει ακόμη. Ο τραχανάς έχει βουλώσει τις ισχνές εγκεφαλικές αρτηρίες του.

June 22, 2011 6:13 PM



Τέτοια κωλοτούμπα ούτε ο Καρα-τζαζ-φύρερ.

Markella said...

Για να είμαι έντιμη απέναντι στα πράγματα, διακρίνω αρκετές ομοιότητες μεταξύ του αυτοπροσδιοριζόμενου ως Ξυνόγαλου και του ξεχασμένου {ευχαριστούμε όποιον μας θύμισε το στυλ γραφής του) Γρηγόρη Μιχαλόπουλου.

Anonymous said...

Markella,

epic fail, ο Μιχαλόπουλος μιλάει Ελληνικά, ο Ξυνόγαλος είναι, κατά δήλωσή του, Ελληνόφωνος.

Anonymous said...

Μας λείπει πολύ η εκπομπή "Αφύλαχτη Διάβαση" με τις πικάντικες απόψεις, καθώς και τα καθημερινά μεσημεριανά σχόλια του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου από την ΤΗΛΕΤΩΡΑ. Πραγματικά "πολύ γέλιο"©.

Anonymous said...

Κριτική του Λιβυου στα γραπτά των άλλων:

http://nonews-news.blogspot.com/2011/06/blog-post_4364.html

Τάκης Μιχαλόλιας said...

Η Ελλάς κινδυνεύει. Και κινδυνεύει πολύ. Μην την αφήσουμε στα χέρια όσων την επιβουλεύονται. Απαιτείται συσπείρωση όλων των υγειών δυνάμεων του τόπου για να ξανάβρει η χώρα την παλαιά της αίγλη. Έλληνες, δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο. Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Τώρα θα φανεί εάν υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο εφεδρείες. Και, μα την αλήθεια, αυτό το υπερήφανο έθνος φαίνεται να έχει εφεδρείες. Εφεδρείες πολλές και καλές. Έλληνες, σηκωθείτε από τους καναπέδες! Η ώρα της τελικής μάχης είναι κοντά! Η Ελλάς θα νικήσει!

Πολύδωρος Δάκογλου said...

Αυτή η γη, η Ελληνική γη, γεννάει μόνη της Ελληνες. Ανθρώπους μαχητές, που βρίσκουν τις ρίζες τους και κρατάνε την φλόγα άσβεστη.

Ανδρέας Δενδρινός said...

ΟΙ Έλληνες αποτελούν την μοναδικήν ελπίδαν διά την αναζωογόνησιν της Ευρώπης. Ο Έλλην εθνικισμός μπορεί να ανοίξει διάπλατα τον δρόμον. Μόνον το Ελληνικόν στοιχείον είναι εις θέσιν να δώσει εις τον ευρωπαϊκόν χώρον την ικμάδα την οποίαν χρειάζεται προκειμένου να εξέλθει της κρίσεως.

Σ.Φ.Ε.Β.Α. said...

Μέσα στην οικονομική κρίση, να μην ξεχνάμε και τη Βόρειο Ήπειρο! Αν δεν αντιμετωπίζαμε τα γνωστά οικονομικά προβλήματα, θα ήταν ήδη και πάλι Ελληνική!

www.youtube.com/watch?v=fz7VjKW01Uk

Anonymous said...

2:28 άσε μάστορα, φτάνει, τι θες δηλαδή να γεμίσουμε Ξυνόγαλους;

Anonymous said...

Εσωτερικό πρόβλημα στον Real fm. O έγυρος Κώστας Χαρδαβέλλας πήρε θέση υπέρ της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου. "Πρώτα να ψηφίσουμε το μεσοπρόθεσμο και μετά να διαπραγματευτούμε για τους όρους του μνημονίου" είπε ο Χαρδαβέλλας. Αυτή η έγκυρη άποψη δεν άρεσε όμως στους έγκυρους ακροατές του έγκυρου σταθμού. Έτσι, αφιονισμένοι, άρχισαν τις ύβρεις. Το απόγευμα κατέκλυσαν την εκπομπή του έγκυρου Μπριγιαντίνη μες υβριστικά σχόλια εναντίον του έγκυρου Χαρδαβέλλα. Ο Μπριγαντίνης τα διάβαζε όλα γελώντας ειρωνικά και με χαιρεκακία, πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση του Χαρδαβέλλα. "Έλα μωρέ, πρόκειται περί αλητήριου. Μη δίνεις σημασία" είπαν στον Χαρδαβέλλα όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα. "Θα τον γ##ήσω τον αλήτη" ήταν η απάντηση του Χαρδαβέλλα.

κύριος Μάκης said...

Λέει κι άσχημα λόγια.

Γιάννης-έκανα τον μ…-για-τους-βλάκες said...

Καλημέρα κύριε Μάκη

κύριος Μάκης said...

Καλημέρα, συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

Γιάννης-έκανα τον μ…-για-τους-βλάκες said...

Κύριε Μάκη μου τελειώνει το φακελάκι

κύριος Μάκης said...

Εντάξει αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

Anonymous said...

O Χαρδαβέλλας έβγαλε στην εκπομπή του πριν από λίγο και τον ζήτουλα Γιάννη Δημαρά. Όλο παίρνει τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς και κλαίγεται ο κλαψοΓιάννης. Ο Χαρδαβέλλας αναγκάστηκε να τον βγάλει και σήμερα στην εκπομπή του για να μας πει τις μπαρούφες του. Το ωραίο είναι ότι στην εισαγωγή κάθε συζήτησης μεταξύ τους παπαγαλίζουν ξανά και ξανά τις ίδιες εμετικές αηδίες περί άρρηκτης φιλίας, περί πολυετών ισχυρών δεσμών, τη στιγμή που ο ένας σιχαίνεται τον άλλον όσο δεν παίρνει και μάλιστα το ομολογούν και οι δύο στον κύκλο τους. Πρέπει να έχεις γερό στομάχι και μειωμένη αξιοπρέπεια για να γίνεις Έλληνας δημοσιογράφος.

Anonymous said...

Εκείνο το ζεστό βράδυ της Τετάρτης, σε γνωστό ταβερνείο των Αθηνών, η συζήτηση είχε πάρει μια περίεργη τροπή. "Θα πρέπει οι άνδρες να κάνουν trimming στο τριχωτό των γεννητικών τους οργάνων"; Αυτό ήταν το θέμα που απασχολούσε εκείνη τη στιγμή την ομήγυρι. Αναπόφευκτα, σχεδόν με αυτοματισμό, μου δημιουργήθηκαν περίεργοι συνειρμοί. Η σκέψη μου κατευθύνθηκε, φυσικώ τω τρόπω, προς την συμπαθέστατη elianoula και τις προσπάθειές της να κερδίσει σαββατοκύριακο στο Ποσειδώνιο Σπετσών. Έσπευσα να ζητήσω από παριστάμενο φίλο μήπως θα μπορούσε να της προσφέρει, ανωνύμως, ένα weekend στο εν λόγω ξενοδοχείο, στέλνοντας τα απαραίτητα έγγραφα στον τόπο εργασίας της φιλόδοξης κορασίδος. Εκείνος αρνήθηκε σθεναρά. Αργότερα σκέφτηκα ότι, εάν η απάντηση ήταν θετική, η γλυκυτάτη elianoula θα είχε γλυτώσει τις ταλαιπωρίες τις προερχόμενες από μια τόσο εξευτελιστική συμμετοχή σε διαγωνισμό του facebook (και ό,τι αυτό συνεπάγεται), προκειμένου να απολαύσει αυτό το σαββατοκύριακο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο των αφόρητων Σπετσών.

Γιάννης-έκανα τον μ…-για-τους-βλάκες said...

Κύριε Μάκη ευχαριστώ, όποτε μπορείτε, να ρωτήσω, το φακελάκι έχει και τραχανά μέσα;

Anonymous said...

Έστειλα στον μπριγιαντίνη το ακόλουθο σχόλιο, το οποίο τα διάβασε κατασυγκινημένος, χωρίς να υποπτευθεί την ειρωνεία.

"Γιάννη, η πατρίδα μας κινδυνεύει από οικονομικό και γενικότερο εξανδραποδισμό. Ευτυχώς που υπάρχεις εσύ και ορισμένοι άλλοι και κρατάτε ψηλά την αντιμνημονιακή σημαία. Φυλάτε Θερμοπύλες!

Συνέχισε πάντα δυνατά και σωστά, έτσι όπως μόνον εσύ ξέρεις".

Anonymous said...

old boy

"Την 20.6.2011 άτομο με τα αρχικά Γ.Α.Π, αγνώστων λοιπών στοιχείων, συνομιλεί με την Άγκελα Μέρκελ, καγκελάριο της Γερμανίας και αναφέρουν:

Γ: Κυρία Αγκέλα, καλημέρα, τι κάνετε;
Μ: Καλημέρα. Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε για την ψήφο εμπιστοσύνης.
Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι, κυρία Αγκέλα, καλά, δεν έχω κοιμηθεί τα τελευταία βράδια. Μια η συναίνεση, μια ο ανασχηματισμός, μια η συζήτηση στη βουλή.
Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.
Γ. Τόσο πολύ, κύρια Αγκέλα;
Μ: Κι όσο περισσότερη δημοσιονομική πειθαρχία επιβάλλω, τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, βλέπαμε τη συνεδρίαση με τον Βόλφανγκ και τον Μπαρόζο στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που αγορεύει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Γιώργος», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).
Γ: Α, δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)
Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από το ΠΑΣΟΚ και από τη Δεξιά. Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτήν την κορώνα στο τελευταίο δίλεπτο της ομιλίας για τη σωτηρία της πατρίδας, σηκωθήκανε οι βενιζελικοί και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.
Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύρια Αγκέλα, μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο να ξέρετε! Δεν θα έχω πάλι να πληρώσω μισθούς και συντάξεις.
Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;
Γ: Ε, τώρα θέλω την πέμπτη δόση.
Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;
Γ.: Αρχές Ιουλίου.
Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου. Το μεσοπρόθεσμο μόνο να έχεις ψηφίσει και τον εκτελεστικό.
Γ.: Εντάξει κύρια Αγκέλα. Φεύγετε για Φρανκφούρτη ή θα σας δούμε Βρυξέλλες;
Μ: Όχι, δεν πάω στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να τους δώσω και την τιμή να πάω στους μπινέδες αυτούς. Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Βρυξέλλες για 1-2 μέρες για να πάω να σας πληρώσω να πούμε.
Γ.: Έγινε, θα τα πούμε.
Μ: Έγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου."

Anonymous said...

Έστειλα και εγώ παρόμοιο μήνυμα.
----------
Κυρία Ευσταθίου, κύριε Παπαγιάννη, η Ελλάς κινδυνεύει. Και κινδυνεύει πολύ. Μην την αφήσουμε στα χέρια όσων την επιβουλεύονται. Απαιτείται συσπείρωση όλων των υγειών δυνάμεων του τόπου για να ξανάβρει η χώρα την παλαιά της αίγλη. Έλληνες, δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο. Τώρα θα φανεί εάν υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο εφεδρείες. Και, μα την αλήθεια, αυτό το υπερήφανο έθνος φαίνεται να έχει εφεδρείες. Εφεδρείες πολλές και καλές. Έλληνες, σηκωθείτε από τους καναπέδες! Με μπροστάρηδες στον αγώνα αυτόν τον Γιάννη Παπαγιάννη και ελάχιστους άλλους, η Ελλάς θα νικήσει!

Συνεχίστε πάντα έτσι.

Anonymous said...

Ναι, το άκουσα που το διάβασε, και πάλι χαρούμενος.

Anonymous said...

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι αναδεικνύεται ως το νέο αίμα που θα αναλάβει την ηγεσία της ΝΔ. Είναι μια σωστή επιλογή. Νέος, ωραίος, έξυπνος, επιτυχημένος. Μακάρι να είχε πολλούς τέτοιους οι Ελληνική πολιτική, για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Anonymous said...

Εμένα μου αρέσει πολύ κυρίως ως άνδρας ο Κυριάκος, αν και είμαι άνδρας και όχι homo. Δεν ξέρω, αυτό το παιδί είναι τόσο λιμπιστερό, που μου ξυπνάει κάτι τι πολύ ερωτικό και σεξουαλικό.

Anonymous said...

Λέει άσχημα λόγια όμως.

Anonymous said...

"Θα πω και κάτι που δεν είναι γνωστό. Ο Μανώλης Μητσιάς είναι γνήσια αντιμνημονιακός τύπος" είπε ο Μπριγιαντίνης.

Σημαντική πληροφορία το δίχως άλλο.

Anonymous said...

Αν ο 3:23 επιθυμεί να παραστήσει την Μαριάννα Βαρδινογιάννη ενώ όπως έχουμε πάμπολλες φορές συζητήσει η λύπηση είναι ιδιότητα εξόχως απεχθής, η δε ελεημοσύνη είναι βαρύτατη προσβολή του λήπτου όπως έλεγε ο Καντιώτης (ή ο Καντ;) μπορεί να το πράξει κατ' ιδίαν. Ας στέλνει τον κάθε ζήτουλα των social media σε ξενοδοχείο της αρεσκείας του. Ακου εκεί απαιτήσεις!

Anonymous said...

Αγαπητέ 8:45
σωστό σε γενικές γραμμές αυτό που λες, αλλά σωστό και αυτό που λέει ο 3:23. Αν είχε γίνει η προσφορά, θα επρόκειτο για μια προσφορά ανιδιοτελή αφού το κορίτσι δεν θα ήξερε αυτόν που την προσφέρει και παράλληλα ο προσφέρων θα είχε την χαρά να δώσει χαρά σε έναν άνθρωπο, ένα μικρό κορίτσι, που είχε μια απλή, ανθρώπινη επιθυμία.

Anonymous said...

Συμφωνώ με το 9:22 σχόλιο. Αν μπορούμε να προσφέρουμε ικανοποίηση σε κάποιον από το πλεόνασμά μας, καλόν είναι να το πράττουμε. Δεν είναι καθόλου πρσβλητικό για τον λήπτη. Ταυτόχρονα είναι και χριστιανικό και ευρύτερα ηθικό και τελικά ανθρώπινο.

Anonymous said...

Καλά παιδιά (παιδί μάλλον). Βρες τον επόμενο επαίτη των social media και θα τον στείλω εξόδοις μου γιά ένα αξέχαστο σ/κ σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρεί φίλος στα μαγευτικά Σελήνια Σαλαμίνας.

Anonymous said...

Ναι, πολύ ωραία θα ήταν μια τέτοια προσφορά./Το γεγονός μάλιστα ότι θα παρέμενε ως προς την προέλευσή της μυστική ενώ θα απευθυνόταν προς ένα πολύ όμορφο κορίτσι, θα την καθιστούσε ιδιαιτέρως αξιέπαινη.

Anonymous said...

Αυτό μόλις εμφανίστηκε στα εισερχόμενά μου (λόγω τιμής)

Richard Ransom

show details 9:41 PM (1 minute ago)


Hello
I am sorry i did not inform you about my trip to Malaysia for a program,I am having some difficulties here, it's so hard for me to believe this happened to me, i was robbed on my way to the hotel. Cash and my credit card were taken from me.

I need you to help me with a loan of 2600EU to pay my hotel bills and to get myself back home. I've been to the embassy and Police, but they are not responding to the matter effectively, I will appreciate whatever you can afford to assist me with, I will return the money back to you as soon as i return, let me know if you can
be of any help? I don't have a phone where i can be reached. I am so confused right now. please let me know immediately.


&
~ ldhippierick

Anonymous said...

Ποία η γνώμη του ψυχοπονιάρη φίλου μου; να βοηθήσουμε αυτόν τον άτυχο συνάνθρωπό μας;

Anonymous said...

Τέλειο μήνυμα. Και πολύ δουλεμένο.

Anonymous said...

Δεν θα βάλουμε ασφαλώς στην ίδια κατηγορία έναν κουτοπόνηρο λιγδή με ένα όμορφο κορίτσι που έχει το μεράκι να περάσει ένα σαββ/κο με τον αέρα μιας κάποιας κοσμικότητας.

Anonymous said...

Και πολύ χιουμοριστική η επιλογή του επιθέτου: Ransom.

Και μόνο γι αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι θα έπρεπε να του στείλεις φίλε μια μικρή οικονομική βοήθεια.

Anonymous said...

Τίποτε δεν έχει χαθεί. Μπορεί η elianoula να αναγκάστηκε να λάβει μέρος σε ντροπιαστικό διαγωνισμό του Facebook kαι να παρακαλάει κόσμο και κοσμάκη να την ψηφίσει για να φτάσει τελικά να κερδίσει το διήμερο στις Σπέτσες. Ωστόσο τίποτε δεν εμποδίζει τον γαλαντόμο φίλο μας να τις προσφέρει προσεχώς ένα νέο διήμερο, αυτή τη φορά στη Μύκονο.

Anonymous said...

Πάλι η Τάνια στον Χίο; Ήταν μπηχτή η ρήση του Μπριγιαντίνη για την Τάνια ότι "ουδείς αναντικατάστατος";

Anonymous said...

Ηθικό δίδγαμα: μην τσιμπάτε καλοί μου φίλοι με τους παντός τύπους ικέτες του διαδικτύου (και της ζωής γενικότερα). Το μόνο που επιθυμούν είναι να γαμήσουν τον τρυφερό σας κώλο (to screw you up the ass αν προτιμάτε)...

Anonymous said...

Ο Παπαγιάννης είπε ότι η Τάνια δεν εμφανίζεται στο δελτίο γιατί έχει πάρει την άδειά της. Την παρουσίασε μάλιστα και ως κακομοίρα, γιατί αποκάλυψε ότι περνάει τις διακοπές της δουλεύοντας στο φροντιστήριο του συζύγου της.

Anonymous said...

Αυτός είναι ο φίλος μας ο Ξυνόγαλος;

http://press-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_7045.html#comment-7760544664552522548

Anonymous said...

παντός τύπου* τώρα το είδα

Anonymous said...

Ο οικονομολόγος Γιάννης Χαραλαμπάκης εκτίμησε ότι το Μεσοπρόθεσμο είναι αντιαναπτυξιακό, περιορίζει την ενεργό ζήτηση και οδηγεί σε υπανάπτυξη. «Τα εμπορικά ελλείμματα που συσσώρευσε η Ελλάδα ήταν δυσθεώρατα. Καμία χώρα δεν έχει ισχυρή οικονομία μόνο με δανεισμό. Χρειάζεται άμεση αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου» τόνισε.

από skai.gr

Anonymous said...

Έχουμε γεμίσει Χαραλαμπάκηδες με πλούσιες γνώσεις, κοφτερές απόψεις και άψογα ελληνικά.

Νίκος Λυκομήτρος said...

Είναι τρομερό, αλλά αληθινό. Μόλις χθες ανακαλύψαμε καλά φυλαγμένα έγγραφα του μεγάλου μας μακαρίτη ηθοποιού Νίκου Τζόγια (είχα παίξει μαζί του στο σήριαλ Οικογένεια Ζαρντή και τον γνώριζα καλά). Από τα μυστικά αυτά έγγραφα φαίνεται ότι ο μεγάλος μας ηθοποιός είχε, μέσω κάποιων σύνθετων υπολογισμών, προβλέψει από το 1995 την κρίση! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μάλιστα, έκλεινε τις σημειώσεις του με την επισήμανση ότι μόνον ο θεός της Ελλάδος θα μπορούσε να βοηθήσει για να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Και ίσως το πνεύμα του Παπουλάκου.

Anonymous said...

Σήμερα οι δημοσιογράφοι δεν πληρώνονται. Άρα η Elianoula δικαιούται να μετέχει σε διαγωνισμούς για να κερδίσει ένα σαββατοκύριακο ξεκούραστων διακοπών. Οι πρόθυμοι να βοηθήσουν Πρίαποι ας μείνουν μακριά, όπως μακριά πρέπει να μείνουν από κάθε αγνό και άδολο κορίτσι που απλώς προσπαθεί να καλυτερεύσει λιγάκι τη ζωή του, με λίγη ξεγνοιασιά και λελογισμένη καλοπέραση.

Anonymous said...

Δεν έχω καταλάβει.. ο ιδιοκτήτης του εν λόγω ξενοδοχείου ήτο συνδαιτημών του σχολιαστού;


εξηγηθείτε παρακαλώ

Anonymous said...

Αυτό δεν είναι τίποτα. Την κρίση την είχε προβλέψει και ο Γιάννης Δημαράς από το 1983 τότε που ήταν ένας απλός ρεπόρτερ! Την εκμυστήρευση αυτή την είχε κάνει πριν λίγα μόλις χρόνια στον παλαιό τερματοφύλακα Στέλιο Σκευοφύλακα. Η δόξα των γκολπόστ, ο Σκευοφύλαξ, είχε να λέει από τότε για την δυνατότητα του νυν αρχηγού του Άρματος Πολιτών να βλέπει μακριά και καθαρά.

Anonymous said...

κάθαρμα πολιτών

Anonymous said...

Ουδεμία σχέση ο ιδιοκτήτης του Ποσειδωνίου. Ο υποψήφιος χρηματοδότης της elianoulas ήταν συνδαιτυμών του σχολιαστού. Πέρα από την καυτή συζήτηση περί trimming οργάνων, το θέμα της elianoulas και των διακοπών της μονοπώλησε τη συζήτηση. Παρά την επιμονή του υγιούς και σπλαχνικού σχολιαστού, δεν κατέστη δυνατή η χρηματοδότηση των διακοπών της elianoulas από την πλευρά του παραδόπιστου συνδαιτυμόνος.

Anonymous said...

για το trimming καταλήξατε κάπου;

Anonymous said...

Πλήρης διαφωνία και εκεί. Ο υποψήφιος χρηματοδότης ηρνήθη σθεναρώς τοιαύτη ανάγκη, προτιμώντας το bushy style εις ό,τι αφορά τα pubic hair.

Anonymous said...

Θα φοβόταν μην κοπεί.

Anonymous said...

Χαμηλού κύρους η εφημερίδα Daily Mail κατά τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου.

Έτσι είναι. Άμα διευθύνεις την Real News, όλες οι υπόλοιπες εφημερίδες σου φαίνονται παρακατιανές.

Anonymous said...

Με συγκίνησε γιά ακόμα μία φορά ο φίλος μου. Αθεράπευτα ρομαντικός, ασύμμετρα γαλαντόμος (με τα λεφτά των άλλων πάντα, ως γνήσιος Ελλην). Παραδοσιακός μέχρι κεραίας, ακόμα και στην αποψίλωση του όσχεου. Χρησιμοποιεί, είπε, ψαλίδι, ουδόλως όμως θα με εξέπληττε η χρήσις πιό παραδοσιακώ μέσων γιατί υπεράνω όλων η αισθητική πληρότης, αυτό είναι το motto του (και) αισθητού φίλου μου. Ειλικρινά μου αρέσει αυτό το είδος ανθρώπου που τόσο σπανίζει στους άχαρους καιρούς που διανύουμε. Ο κόσμος γύρω τους τρέχει με ταχύτητα 20 Mbps και αυτοί κινούνται με 28.8 kbps με υπόκρουση τα υπέροχα τραγούδια της νιότης τους (είναι και μίας ηλικίας ο φίλος μου, να το πούμε εδώ αυτό). Εν κατακλείδι μία γνήσια Ελληνική βραδιά, θαυμάσια παρέα, ακόμα πιό θαυμάσια συζήτηση με την κεχριμπαρένια ρετσίνα να ρέει άφθονη. Να το επαναλάβουμε (σε 2-3 χρόνια).

Anonymous said...

"Σήμερα θα έχουμε φρέσκο, ολοκαίνουργιο επεισόδιο της Ελληνοφρένειας" μας ενημέρωσε ο Νίκος. Να μην το χάσει κανείς.

Anonymous said...

Balls.

Anonymous said...

O καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος δήλωσε ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Πρόσθεσε ότι η οικονομία μας βαδίζει τον δικό της Γολγοθά και ότι προβλέπει δυσάρεστες εξελίξεις. Όσοι τον είδαν από κοντά πρόσφατα, εντόπισαν στη συμπεριφορά του παράξενα, δυσάρεστα χαρακτηριστικά. Τα απέδωσαν στην απόγωνση που νιώθει για την κατάντια αυτού του τόπου. Ίσως έτσι να εξηγείται γιατί, προχθές που έδινε συνέντευξη στον real fm, αποκαλούσε τον Νίκο Χατζηνικολάου (προς έκπληξη ακόμη και του τελευταίου),
"κύριε Διευθυντά (!!!)".

Anonymous said...

Καλυβο-Δοξιάδηδες στην χθεσινή Κ

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_26/06/2011_447212

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_26/06/2011_447213

Anonymous said...

Μετά τον Παντελή, κι άλλος "Ώπα, ώπα μπαμπάκο" πασόκος

Anonymous said...

Tι να σου κάνει και ο καημένος ο Ρομπόπουλος... Τον πήρε τηλέφωνο ο Ευάγγελος και τον συνέτισε. Για να βρει αφορμή και ο παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου να ψέξει, με τυπικά χατζηνικολάκειο τρόπο, τον βουλευτή: "Από Ρομπόπουλος έγινε... Ρομπάι!". Χιούμορ για απαιτητικούς αποδέκτες.

Anonymous said...

Ευτυχώς που έχουμε τους Νίκο και Παπατζόν που αντιστέκονται δυνατά και αντιμνημονιακά στην λαίλαπα που έρχεται. Ολα ένα κόλπο είναι έλεγε το πρωϊ ο Νίκος γιά να μας πάρουν τα ασημικά και μετά να μας πετάξουν σαν στιμμένες λεμονόκουπες, σιγά μην μας αφήσουν να χερωκοπήσουμε, αφού μας έχουν ανάγκη. Τι επιχείρημα άραγε μπορεί να αντιπαραβάλει κανείς απέναντι σε αυτήν την κρυστάλλινη λογική; Ελληνες γρηγορείτε, no paparan!

Anonymous said...

To βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "Πρόσωπο με Πρόσωπο" καλεσμένος ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου.

Anonymous said...

H ηθοποιός (;) Γωγώ Μαστροκώστα δήλωσε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Έχει φτάσει στο απροχώρητο, είπε χαρακτηριστικά. Πρέπει να βρεθούν χρήματα για να μοιραστούν στον λαό, είπε, γιατί σε λίγο πολύς κόσμος θα έχει πρόβλημα επιβίωσης. Η ίδια, όπως δήλωσε, έχει αρχίσει ήδη τις οικονομίες. Έκλεισε τον σχολιασμό της από την καφετέρια της Γλυφάδας όπου βρισκόταν με τη φράση ότι μόνο με μια σωστή διαχείριση των εσόδων της χώρας θα μπορέσουμε να δούμε φως στην άκρη του τούνελ.

Anonymous said...

Να τοποθετηθεί ο Ξυνόγαλος για τους αεροψεκασμούς με τραχανά

Anonymous said...

2:23, οπότε τίθεται και πάλι το αμείλικτο ερώτημα. Τι να δούμε το βράδυ; Νίκο ή Μπριγιαντίνη; Σπαζοκεφαλιά.

Anonymous said...

O πολίτης Νίκος Παπαδάκης έχει τα νεύρα του με τον Παντελή Οικονόμου που χαρακτήρισε τους χλευαστές του τραμπούκους, οπότε και αποφασίζει να του γράψει στο Facebook:

εχεις βγει και φωτογραφια με χαμογελο. οξω πουστη κι ασχημε.

Anonymous said...

Δεν είναι μόνο η Γωγώ Μαστροκώστα φίλε που έχει καταλάβει την κρίση. Την έχει καταλάβει όλος ο λαός. Γι αυτό και εν μέσω διάλυσης συζητάει τις τελευταίες μέρες τις αποκαλύψεις για τους παρακμιακούς της μπάλας και έχει κάνει θεούς του τους Κάιζερ και Καζάκη.

Anonymous said...

Ο Γιάννης Ραγκούσης είναι πυρ και μανία με τον αρχηγό του και πρωθυπουργό. Το φυσάει και δεν κρυώνει με την μετακίνησή του. Αντί να ανάβει κάθε μέρα μια λαμπάδα στον σωτήρα του που τον πήρε από σαντουιτσά στην Πάρο και τον έκανε υπουργό, κάνει και κόνξες. Αχαριστία.

Anonymous said...

Ο αξύριστος στην περιοχή των οργάνων φίλος που αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει το διήμερο της Elianoulas στις Σπέτσες και αντιπρότεινε σ/κ στη Σαλαμίνα, ας γνωρίζει ότι αύριο θα επισκεφθεί το ιστορικό αυτό μέρος κλιμάκιο του ΛΑΟΣ, αποτελούμενο από τους Άρη Σπίνο και Κωστή Αηβαλιώτη. Πρώτης τάξεως ευκαιρία επομένως να επισκεφθεί ο ίδιος την ιστορική Σαλαμίνα και να αναπτύξει τους προβληματισμούς του στα επιφανή και εθνικώς ανησυχούντα πολιτικά στελέχη.

Anonymous said...

2:53 γάματα, κι έχει και Γεωργίου στον Τριανταφυλλόπουλο στις 11.30.

Anonymous said...

Μήπως θα ήταν καλύτερη ιδέα να μεταβεί ο 3:42 φίλος στα ιστορικά χώματα της Σαλαμίνας και ως νέος σαλαμινομάχος να ενημερώσει τα πατριωτικά στελέχη γιά τις νέες τεχνικές αποτρίχωσης (ball waxing), είναι βέβαιο ότι θα τους κινήσουν το ενδιαφέρον, ενδέχεται δε να εξετάσουν και το ζήτημα της μελλοντικής μετεμφυτεύσεως (όπως εξ άλλου και ο φίλος 3:42).

Anonymous said...

Τα στελέχη του Λα.ο.ς - και δη τα συγκεκριμένα επίλεκτα - δεν κάνουν αποτριχωτικές παρασπονδίες. Επιμένουν σε μια δυναμική, αξούριστη, θυσανωτή και 100% Ελληνική καμπανελιακή παρουσία, όπως και όλοι οι πραγματικοί, ανθεκτικοί, ανδροπρεπείς Έλληνες που τιμούν τα Ελληνικά παντελόνια τους. Νιώθουν δε άφατη ικανοποίση όταν συναντούν άνδρες με ταυτόσημες απόψεις. Αύριο, στην ιστορική νήσο, τρεις (3) παλαιοί και νέοι Σαλαμινομάχοι θα δώσουν από κοινού την μάχη για την προάσπιση των παραδόσεων (των τριχικών συμπεριλαμβανομένων).
Όλη η Ελλάς μια υπέροχη, φουντωτή Σαλαμίνα.

Anonymous said...

Αριστούργημα το 6:30. Απορώ πως κατάφερες να αποπερατώσεις την συγγραφή και να μην έχεις εν τω μεταξύ πέσει από την καρέκλα από το "πολύ γέλιο" ©, εδώ παρ' ολίγον να πέσω εγώ.

Anonymous said...

Παρά ταύτα θα επιμείνω στο φλέγον θέμα της μετεμφυτεύσεως. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, με κορυφαία ασφαλώς αυτή του (αρχίδια) δημοσίου ανδρός, είδους που αφθονεί στην υπερήφανη (και ανάδελφη) αυτή χώρα που εκστομίζει αρχιδιές ενώ η κεφαλή του κοσμείται από αρχιδότριχες.

«Oldest ‹Older   201 – 400 of 2099   Newer› Newest»