Saturday, October 25, 2008

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ: "ΔΙΩΧΝΩ ΤΟΝ ΒΕΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΜΠΟΓΙΑ ΤΗ ΜΟΚΕΤΑ!"



Η μήνυση και αγωγή που κατέθεσε ο Θ. Ρουσόπουλος κατά τον δημοσιογράφων Βλάχου, Αυτιά και Ντάσκα, προκάλεσε και παράπλευρες απώλειες. Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Γιάννης Ντάσκας πληροφορήθηκε τα νέα ενώ βρισκόταν και εργαζόταν στο γραφείο του περιοδικού του (Πολιτικά Θέματα), βάζοντας τις τελευταίες πινελιές σε ένα θέμα για την… εξαφάνιση του Άλεξ (τι άλλο…). Η είδηση χτύπησε σαν κεραυνός τα αυτιά του μαχητικού δημοσιογράφου (και πρώην χωροφύλακα). Ο εκνευρισμός του – δεδομένου ότι έχει χάσει σπίτι από άλλη αγωγή – τον οδήγησε σε ακραίες συμπεριφορές και δηλώσεις. Πέταξε έξω από το παράθυρο ένα μισοφαγωμένο κουλούρι που είχε δίπλα στο γραφείο του σε πιατάκι του καφέ, ενώ τσαλάκωσε με μανία και ένα κουτάκι sprite που έπινε με λαιμαργία (αρέσει πολύ το sprite στον Γιάννη Ντάσκα). Μέσα, όμως, στον γενικό εκνευρισμό, τα σκάγια πήραν και τον βοηθό του Γιάννη Ντάσκα, δημοσιογράφο Αλέξανδρο Βέλιο. «Θα τον διώξω! Δεν πάει άλλο! Κάθε φορά που έρχεται στο περιοδικό, γεμίζει τις μοκέτες με λεκέδες από μαύρη μπογιά! Μου βγαίνει η Παναγία να τις καθαρίζω! Δεν πάει άλλο! Εάν δεν συμμορφωθεί και δεν σταματήσει να βάφει τα μαλλιά του που στάζουν μπογιά, θα τον απολύσω! Καταλαβαίνω πόση ανάγκη έχει τα χρήματα που του δίνω, αφού δεν έχει άλλη δημοσιογραφική δουλειά, αλλά όλα έχουν τα όρια τους…» δήλωσε ο χαλκέντερος ρεπόρτερ Γιάννης. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε ότι ψυχραιμότερες σκέψεις θα επικρατήσουν στο (μακρυμάλλικο) κεφάλι του εκδότη των Πολιτικών Θεμάτων και, τελικά, ο βαψομαλλιάς δημοσιογράφος Βέλιος δεν θα χάσει, στα 60 του χρόνια και σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τη δουλειά του. Μπορεί τα βαμμένα μαλλιά να συνιστούν απόδειξη γελοιότητας, αλλά όχι και να οδηγούν στην ανεργία… Γιάννη Ντάσκα ξανασκέψου το!

σχετικά άρθρα/
Αλέξανδρος Βέλιος: βροχές, αναταραχές και... βαφές

5 comments:

MUSIC THROUGH THE YEARS said...

KALHΣΠΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΑΥΛΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑΣ 65 ΑΡΗΣ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ...ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΩΒ ΣΚΟΥΡΟ ΜΑΥΡΟ.ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.ΤΟΝ ΒΕΛΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΒΑΦΤΟ

Anonymous said...

ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

Anonymous said...

Μιλάμε για εντελώς μπαρούφα. Και μιλάει με έναν στόμφο, χωρίς να λέει τίποτα. Είναι η αρσενική Τάνια Ιακωβίδου

Anonymous said...

Φιλε που εχεις αυτο το blog εισαι πρώτης τάξεως ψευδολογάς και μαλακιστήρι.Γράφεις για πράγματα που δεν ξέρεις.Κλασσικός μαλάκας ελληνας που παραθέτει κουβέντα του Γκαιτε στο BLOG του ώστε να το παίξει και μορφωμένος που μπορεί να γραφει ότι του κατέβει σε ψευδοπλαίσιο ενημέρωσης χωρίς στοιχεία όμως.Και αυτό που έγραψες για τον Alex,είναι άξιο μύνησης και θα φροντίσω να ενημερωθούν οι κατάλληλοι αρμόδιοι.Επίτρεπετε ρε να βάζεις τετοιο σχόλιο για το θάνατο ενός παιδιού "ε,με τι άλλο" Είσαι μαλάκας,όχι blogger.

Anonymous said...

Και η μαλακια καλα κρατει. Προφανως και ο συντακτης δεν ειχε λογο να μιλησει υποτιμητικα για την υπόθεση Αλεξ. Μόνο για τον ΓΙΑΝΤΑ ο οποιος απαξ και φαει κολλημα - παντα με μαλακια και ολεσ τις μυστικες υπηρεσίες να εμπλεκονται- δεν ξεκολλάει. τώρα εσυ φιλε μου γιατί θιχτηκες? μπας και εχεις προσωπικο ενδιαφερον?